Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Goede goedkope espressomachine (volautomatische koffiemachine)

Redactie     20:05     No comments

Goedkope espressomachine koffiemachine Philips


De espressomachine is tegenwoordig zo goedkoop dat deze bij steeds meer huishoudens ook thuis gebruikt wordt. Een goede volautomatische koffiemachine die de koffiebonen maakt en waarmee je zowel espresso, gewone koffie als cappuccino kunt maken koop je al ruim onder de 350 euro. Hier kijken we naar de beste espressomachines onder de 350 euro (de beste goedkope volautomatische koffiemachines).

De adviesprijzen liggen meestal hoger, maar bij de onderstaande top 10 goedkope espressomachines vind je goede espresssomachines waarbij de prijs vaak ver onder de 350 euro ligt. Het betreft ook nog eens prima volautomatische koffiemachines van goede fabrikanten zoals Philips, Krupps en DeLonghi. 


Goedkope DeLonghi espressomachine

Goedkope DeLonghi espressomachineWat kan je met een goedkope espressomachine?

Een goedkope espressomachine doet voor het maken van een lekkere kop koffie weinig ten onder voor een veel duurdere en luxere koffiemachine. Ze zijn vaak wat goedkoper uitgevoerd (een kunststof behuizing in plaats van een metalen behuizing), ondersteunen minder persoonlijke gebruikersprofielen en zijn kleiner waardoor ze ook minder grote reservoirs hebben voor koffiebonen en een kleinere lekbak. En een goedkoop espressoapparaat kent minder luxe snufjes.

Maar een kop koffie of een lekkere espresso naar eigen smaak is ook bij een goedkope espressomachine met één druk op de knop te maken. Ook een latte of een cappuccino behoort bij een goedkope koffiemachine tot de mogelijkheden. 


Goedkope espressomachine Krups koffiemachine

Goedkope espressomachine KrupsBij deze goedkope espressomachines moet je dan wel de melk opschuimen met een stoompijpje op de koffiemachine. Liever ook met één druk op de knop ook een cappuccino? Kijk dan bij de beste koffiemachines uit de test voor een iets duurdere (en luxere) espressomachine.

Ook bij een goedkope espressomachine kun je twee kopjes koffie of twee espresso's tegelijk zetten. De sterkte van de koffie, de maalgraad, temperatuur en hoeveelheid koffie per kop zijn daarbij zowel vast als éénmalig instelbaar.

Het kalkfilter, automatisch ontkalken en een automatisch reinigingsprogramma zijn ook bij de beste espressomachines in deze lage prijsklasse inmiddels standaard.


Goedkope espressomachine Philips volautomatische koffiemachine

Goedkope espressomachine Philips


Kijk bij de bovenstaande top 10 van goedkope espressomachines voor al deze goede maar goedkope koffiemachines voor het maken van een espresso of gewone koffie uit versgemalen koffiebonen. Of kijk op Beste Koffiemachine Kopen voor veel meer informatie, tips, een keuzehulp en de goedkoopste aanbieders van alle soorten koffiemachines.


Foto bovenaan: Philips
, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.