Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste goedkope koffiemachine / goedkope espressomachine

Kijk hier voor een goede goedkope koffiemachine / goedkope espressomachine / budget espresso machine.

Goedkope espressomachine koffiemachine Philips


De espressomachine is tegenwoordig zo goedkoop dat deze bij steeds meer huishoudens ook thuis gebruikt wordt. Een goede volautomatische koffiemachine die de koffiebonen maalt en waarmee je zowel espresso, gewone koffie als cappuccino kunt maken koop je al ruim onder de 300 euro. 

Hier kijken we naar de beste goedkope koffiemachines onder de 350 euro (de beste goedkope espressomachines).

De adviesprijs van zo'n goedkope koffiemachine ligt vaak hoger, maar bij de onderstaande top 10 goedkope espressomachines vind je goede espressomachines waarbij de winkelprijs onder de 350 euro ligt. 

Goedkoop of niet, het betreft ook nog eens prima volautomatische koffiemachines van goede fabrikanten zoals Philips, Krupps, Melitta en DeLonghi. 


Al deze bekende koffiemachine fabrikanten hebben goedkope espressomachines in hun aanbod. Goede goedkope koffiemachines onder de 350 en soms zelfs ruim onder de 300 euro.


Goedkope koffiemachine espresso machine DeLonghi

Goedkope koffiemachine volautomatisch DeLonghi


Wat kan je met een goedkope espressomachine?

Een goedkope koffiemachine doet voor het maken van een lekkere kop koffie weinig ten onder voor een veel duurdere en luxere espressomachine. 

Een goedkope koffiemachine is vaak wat goedkoper uitgevoerd (een kunststof behuizing in plaats van een metalen behuizing), een goedkope espressomachine ondersteunt minder persoonlijke gebruikersprofielen en een goedkope espressomachine is vaak kleiner waardoor deze over grote reservoir voor koffiebonen beschikt en een kleinere lekbak heeft. Ook kent een goedkoop espressoapparaat minder luxe snufjes.

Maar een kop koffie of een lekkere espresso naar eigen smaak is ook bij een goedkope volautomatische koffiemachine met één druk op de knop te maken. Ook een latte of een cappuccino behoort bij een goedkope koffiemachine tot de mogelijkheden. 


Goedkope koffiemachine volautomatische espressomachine Krups

Goedkope koffiemachine Krups (volautomatisch)Bij deze goedkope espressomachines moet je dan wel de melk opschuimen met een stoompijpje op de koffiemachine. Liever ook met één druk op de knop ook een cappuccino? Kijk dan bij de beste koffiemachines uit de test voor een iets duurdere (en luxere) espressomachine.

Ook bij een goedkope koffiemachine kun je twee kopjes koffie of twee espresso's tegelijk zetten. De sterkte van de koffie, de maalgraad, temperatuur en hoeveelheid koffie per kop zijn daarbij bij de espressomachine zowel vast als éénmalig instelbaar.

Het kalkfilter, automatisch ontkalken en een automatisch reinigingsprogramma zijn ook bij de beste espressomachines in deze lage prijsklasse inmiddels standaard.


Goedkope koffiemachine / goedkope espressomachine Philips

Goedkope koffiemachine / espressomachine Philips


Kijk bij de bovenstaande top 10 van goedkope espressomachines voor al deze goede maar goedkope koffiemachines voor het maken van een espresso of gewone koffie uit versgemalen koffiebonen. Of kijk op Beste Koffiemachine Kopen voor veel meer informatie, tips, een keuzehulp en de goedkoopste aanbieders van alle soorten koffiemachines.


Foto bovenaan: Philips


Onderwerp:
Onder de 350 euro koop je een goede goedkope espressomachine (goed volautomatische koffiemachine). Kijk boven voor de beste goedkope koffiemachine top 10 en kies je beste goedkope espressomachine. De beste goedkope espressomachine is de beste goedkope volautomatische koffiemachine. De beste goedkope koffiemachine die de bonen vers maalt.


Een reactie posten

0 Reacties