Beste ladyshave bikinilijn en andere goede ladyshaves

De beste ladyshave uit de test (o.a. voor de bikinilijn) en andere goede ladyshaves voor bikinilijn, gezicht enz.

Braun Silk Epil ladyshave

Met een goede ladyshave kunnen vrouwen zich makkelijk en pijnloos scheren, trimmen en ontharen. Maar opgepast, er zit veel verschil in ladyshaves en de mogelijkheden van deze ladyshaves. We kijken hier naar de beste ladyshaves van dit moment en naar de mogelijkheden die goede ladyshaves bieden.


Wat is de beste ladyshave?

Laten we beginnen met de beste ladyshaves. In het onderstaand overzicht met beste ladyshaves vind je de best geteste ladyshaves in hun klasse, en in het overzicht met alle goede ladyshaves vind je ruim 150 goede ladyshavers.


Het betreft alle soorten ladyshaves zoals een ladyshave geschikt voor het hele lichaam, een ladyshave waarmee je ook kunt epileren, een ladyshave voor op reis en specifieke gezichtstrimmers.

Kijk in bovenstaande overzichten voor alle reviews, specificaties, mogelijkheden en gebruikerservaringen van alle beste ladyshaves. 

Hieronder kijken we naar de verschillen in mogelijkheden en eigenschappen tussen de verschillende ladyshaves.

Braun ladyshave

Braun ladyshave


Scheren, trimmen en epileren met een ladyshave

Een ladyshave is een scheerapparaat voor dames, geschikt voor het scheren en trimmen van lichaamshaar. Daarnaast zijn er ook ladyshaves waarmee je tevens kunt epileren, Dit epileren, waarbij ieder haartje inclusief het haarzakje wordt uitgetrokken, wordt niet door iedereen plezierig gevonden maar is wel erg effectief. Het haartje komt niet als stoppeltje terug en de huid blijft veel langer glad. Epileren hoeft maar heel af en toe.

In het bovenstaand overzicht met beste ladyshaves vind je ook goede ladyshaves om mee te epileren. Of kijk bij de beste epilator test voor de beste epilators.


Wat wil je scheren met je ladyshave?

Lang niet iedere ladyshave is geschikt voor het verwijderen van lichaamshaar of voor het scheren van de schaamstreek. Let dus goed op de mogelijkheden van de ladyshave. Gelukkig kun je bij de bovenstaande overzichten met beste ladyshaves aanvinken waarvoor je de ladyshave wilt gebruiken.

Daarbij heb je de keuze tussen het scheren van bikinilijn, gezicht, oksels, armen en benen. Het zijn vaak de meegeleverde hulpstukken zoals specifieke (verwisselbare) scheerkoppen die bepalen waarvoor de ladyshave geschikt is.


Philips ladyshave met hulpstukken

Philips ladyshave met hulpstukken


Het scheren van de bikinilijn en schaamstreek vraagt om een ladyshave die geschikt is voor gevoelige zones, waarmee je heel nauwkeurig kunt scheren en die ingegroeide haartjes voorkomt. 

Een goede ladyshave voor de bikinilijn die ook een goede ladyshave voor de intieme zone is wordt ook wel bikinitrimmer genoemd. Dat wil niet zeggen dat een goede ladyshave voor de bikinilijn ook geen heel goede ladyshave is voor andere delen van het vrouwelijk lichaam.

Ook voor het scheren van de oksels dient de ladyshave voorzichtig met de huid om te gaan om irritatie na het scheren te voorkomen.


Omorfia ladyshave
Omorfia ladyshave


Voor het gezicht is veel precisie nodig om nauwkeurig te kunnen scheren, Dit vraagt om geschikte hulpstukken. Er zijn ook specifieke ladyshaves voor het gezicht.

Voor het scheren van benen en armen is een brede scheerkop het meest geschikt, want anders ben je wel heel lang bezig.

Geef in het overzicht met beste ladyshaves aan welke lichaamsdelen je wilt kunnen scheren (bijvoorbeeld bikinilijn / intieme delen, oksels, gezicht) en je ziet alleen de beste ladyshaves die daarvoor geschikt zijn.


Ladyshave onder de douche gebruiken

Scheren, trimmen en epileren onder de douche is plezieriger dan droog ontharen. Lang niet alle ladyshaves zijn echter onder de douche te gebruiken. Gelukkig kun je er bij de opties van de bovenaan genoemde beste ladyshaves op deze geschiktheid selecteren.


Philips ladyshave Wet & Dry geschikt voor onder de douche

Philips ladyshave Wet & Dry geschikt voor onder de douche


Onder de douche scheren gaat makkelijker omdat de haartjes zacht worden. Het voelt ook plezieriger en geeft een gladder resultaat. Maar daarnaast is scheren en epileren onder de douche ook veel hygiĆ«nischer. omdat de huid schoon is als de ladyshave er overheen gaat. 


Snoerloos scheren

Alle goede ladyshaves zijn tegenwoordig snoerloos. Daarbij is wel een verschil tussen ladyshaves waarbij je de batterijen moet wisselen als deze leeg zijn en oplaadbare ladyshaves met accu. Soms zijn deze laatste accu-ladyshaves ook via USB op te laden.


Ladyshaves voor op reis

Een goede ladyshave is niet heel groot, dus een plekje in je koffer is altijd wel te vinden. Ga je vaak op reis, en mag de ladyshave dan mee, dan kun je bij de opties in het overzicht beste ladyshaves die optie "ideaal voor op reis" selecteren. Deze ladyshaves zijn compact en worden geleverd met een reisetui zodat je ze veilig kunt meenemen.


Smart Tech Ladyshave met hulpstukken geschikt voor op reis

Smart Tech Ladyshave met hulpstukken. Geschikt voor op reis


Kies hierboven bij de beste ladyshaves uit de test, of bij de andere goede ladyshaves, de voor jou persoonlijk beste ladyshave uit door je voorkeuren aan te vinken.


Zie ook:


Foto bovenaan: Braun Silk Epil ladyshave


Onderwerp:
Ben je op zoek naar de beste ladyshave? Kijk dan bij de bovenstaande ladyshave test voor de beste ladyshaves in hun klasse zoals de beste ladyshave algemeen en de beste bikinitrimmer (de beste bikinilijn ladyshave en ladyshave voor intieme zones). Dit betreft de beste koop in iedere categorie. Uit het overzicht met alle goede ladyshaves (ruim 150) kun je gemakkelijk de voor jou beste ladyshaver selecteren. Andere beste apparaten voor ontharen uit de test zijn ook hier boven te vinden, evenals de beste ladyshave uit andere testen van ladyshaves.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Irma Hovenkamp21 mei 2024 om 11:14

    De Philips Ladyshave is wat mij betreft de enige echte ladyshave. Hij werkt prima, zowel droog als nat, al gebruik ik hem liever droog. Ik vind dat net wat fijner scheren en met deze ladyshave heb ik geen enkele last van irritatie na het scheren. Ook bij mijn intieme delen niet. Hoewel ik heel tevreden ben zijn er wel wat nadelen. Ten eerste het ontbreken van een normaal stroomsnoer. Opladen gaat via een USB kabel waardoor ik een extra USB lader moest aanschaffen. Beetje raar vind ik dat. Veder vind ik hem meer geluid maken dan mijn vorige ladyshave. Maar dit zijn twee kleine nadelen die niet opwegen tegen de voordelen van goed droog scheren die de Philips Ladyshave 6000 biedt.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.