Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Goede wasmachines

 

Een overzicht met beste wasmachines. Al deze goede wasmachines hebben een 5 sterren waardering gehad. Ook geven we tips voor het kiezen van je beste wasmachine.

Goede wasmachine Zanussi


Wat voor jou de beste wasmachine is hangt af van tal van factoren. Van de de grootte van het huishouden, het beschikbare budget en van al je wensen en eisen. Daarom hier een overzicht van alle goede wasmachines. Al deze wasmachines, in alle soorten en maten, hebben een vijf sterren waardering gekregen.

Dit zijn de beste wasmachines

Kijk in het overzicht goede wasmachines voor al deze beste wasmachines. Het gaat om enkele tientallen goede wasmachines. Al deze beste wasmachines hebben een waardering van 5 sterren gekregen.  

Alle soorten wasmachines kom je in dit overzicht met beste wasmachines tegen. Zowel bovenladers als voorladers, goede wasmachines voor een groot gezin en goede wasmachines voor een klein huishouden. Goede energiezuinige wasmachines en de beste wasmachines die je met een app kunt bedienen. In het overzicht met alle overzicht vind je ze allemaal.

Of kijk bij de beste wasmachines uit de test voor de beste wasmachines in hun categorie.

Hieronder kijken we naar wat verschillen tussen al deze goede wasmachines.


Zanussi wasmachine

Zanussi wasmachine

De grootte van een wasmachine

Het verschilt natuurlijk nogal of je een gezin met veel kinderen hebt of een éénpersoons huishouden of tweepersoons huishouden. Een gezin vraagt om een grote wasmachine zodat deze niet dagelijks hoeft te draaien, een klein huishouden is beter af met een bescheiden wasmachine om te voorkomen dat de vuile was zich ophoopt en om kosten te besparen, zowel qua aanschafprijs als qua verbruikskosten.

In het bovenstaand overzicht met beste wasmachines kun je zowel het vulgewicht in kilo's aangeven of het aantal personen waaruit je huishouden bestaat om uit het aanbod aan goede wasmachines de op dit punt voor jou beste wasmachines te selecteren.

Zie ook: Beste wasmachines voor een klein huishouden, als je een wasmachine voor een 1 persoons of 2 persoons huishouden zoekt.


LG wasmachine (17 kilo vulgewicht)

LG wasmachine (17 kilo vulgewicht)

Toerental drogen wasmachine

Hoe droog wil je de was uit je wasmachine hebben? Het toerental is belangrijk voor het drogen van het wasgoed. Als je de wasmachines met een toerental van 1600 selecteert komt je was al redelijk droog uit de wasmachine. Het vochtpercentage bedraagt dan nog maar 44%. Dat is verre van kastdroog, maar je wasdroger is dan snel klaar of je hoeft de was niet lang op te hangen om te drogen.

Wil je het wasgoed zo droog mogelijk uit de wasmachine halen? Kies dan voor een goede wasmachine met een zo'n hoog mogelijk toerental.

Energieverbruik wasmachine

Vroeger had je minimaal een A+++ 40% wasmachine nodig als je een echt energiezuinige wasmachine wilde hebben. Het A label was namelijk al lang niet toereikend meer. Het energielabel voor wasmachines is echter in 2020 aangepast en tegenwoordig is een B label of C label wasmachine al heel energiezuinig. En de top is een A label wasmachine. Dit zijn de meest zuinige wasmachines van dit moment.

Met een laag energielabel kun je gedurende de levensduur van de wasmachine vele honderden euro's op de energiekosten besparen. Het energielabel is dus zeker iets om rekening mee te houden als je wasmachines vergelijkt.

Kijk bij de heel zuinige wasmachines voor meer informatie en voor de meest zuinige wasmachines van dit moment. In het bovenstaande overzicht met goede wasmachines kun je ook op het energielabel selecteren.


Miele wasmachine voorlader

Miele wasmachine voorlader

Een stille wasmachine

In de nacht kun je in veel plaatsen goedkope wassen omdat er nachtstroom beschikbaar is. Maar a;s je 's nachts wast, en in de buurt van de wasmachine slaapt, is het natuurlijk wel belangrijk dat deze wasmachine niet te veel kabaal maakt.

Je kunt daarom in het overzicht met goede wasmachines op het aantal decibels selecteren dat de wasmachine tijdens het centrifugeren produceert. Meer informatie en een overzicht van stille wasmachines vind je in het overzicht stille wasmachines.

Voorlader of bovenlader wasmachine?

Verreweg de meeste wasmachines zijn voorladers. De was gaat er in de voorkant in. Een voorlader heeft als voordeel dat je deze kunt stapelen met een wasdroger (mits dit ook een voorlader is), of je kunt er iets anders op zetten, bijvoorbeeld een stapel kleding of flessen wasmiddel. Ook blijkt uit tests dat een voorlader meestal beter wast dan een bovenlader.

De voordelen van een bovenlader wasmachine is het smalle formaat. Ze nemen weinig ruimte in (maar hebben daarmee ook een lage vulcapaciteit). Je kunt ze dus makkelijk ergens plaatsen en je hoeft niet door de knieën bij het gebruik wat vooral voor ouderen en mensen met rugklachten een groot voordeel is.

Bij de goede wasmachines in het overzicht bovenaan vind je ook de beste bovenladers, onder andere van AEG.

Wasmachine bovenlader Whirlpool

Wasmachine bovenlader Whirlpool


Meer verschillen goede wasmachines

En zo kun je de wasmachines in het overzicht met goede wasmachines op meerdere manieren selecteren. Bijvoorbeeld op de maximale prijs die je wil betalen. de aanwezigheid van bepaalde wasprogramma's, merken waarvoor je voorkeur hebt en opties als resttijd indicatie, startuitstel, bediening via een app, de mogelijkheid om wasgoed tussentijds toe te voegen, automatische wasmiddel toevoeging en veel meer.

Zo kun je tussen de vele tientalen goede wasmachines heel makkelijk de voor jou persoonlijk beste wasmachine vinden. In het overzicht met goede wasmachines vind je de wasmachines van alle goede merken zoals Miele, Samsung, LG, AEG, Siemens en Haier en voordelige goede fabrikanten als  Zanussi, Whirlpool en Beko. 

Zie ook:

Foto bovenaan: Zanussi wasmachine


Onderwerp:
Bovenaan vind je een overzicht met alle goede wasmachines. Al deze beste wasmachines hebben een waardering van 5 sterren gekregen. Uit het overzicht kun je makkelijk je beste wasmachine kiezen. We geven tips voor bij het kiezen van een goede stille wasmachine, een goede zuinige wasmachine, een goede wasmachine voor droge was en de beste bovenlader wasmachine.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.