Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste combi oven

 

Kijk hier voor de beste combi oven. De beste oven die ook als magnetron te gebruiken is.

Beste combi oven Etna

Je hebt combi magnetrons en combi ovens. In tegenstelling tot de combi magnetron is een combi oven als magnetron te gebruiken, maar ook als volwaardige oven. Hier kijken we naar de beste combi ovens.

De beste combi ovens

Hieronder vind je deze beste combi ovens. Al deze beste combi-ovens hebben een waardering van 5 sterren gekregen. Heb je al een goede oven? Dan kun je ook volstaan met een solo magnetron of een combi magnetron. De beste magnetrons uit de test vind je tevens hier onder. Ook hebben we een overzicht met andere beste ovens uit de test.combi oven Bosch

Combi oven Bosch


Combi oven of combi magnetron?

De grens tussen een combi oven en een combi magnetron is niet altijd even scherp. Beide kunnen dienst doen als magnetron, maar hebben ook oven functies. Zijn dat alleen eenvoudige oven-taken zoals het afbakken van broodjes of het klaarmaken van een supermarkt pizza, dan spreekt men over een combi magnetron. 

Heeft de combi oven naast de magnetronfunctie ook alle mogelijkheden van een goede oven, dan spreekt men over een combi oven. Bij een goede combi oven heb je geen andere oven meer nodig, ook niet als je een fanatiek kok bent.Combi oven AEG

Combi-oven AEG


Heteluchtoven

Een combi oven is vrijwel altijd een heteluchtoven. Door een ventilator in de achterwand wordt de hete lucht door de oven geblazen. Hierdoor is de bereidingstijd in een heteluchtoven korter dan in een conventionele oven en hierdoor wordt het gerecht gelijkmatiger verhit. Vooral dat laatste is een groot voordeel van een heteluchtoven.

Bovenwarmte en onderwarmte

Een goede combi oven geeft het gerecht zowel bovenwarmte als onderwarmte. Vaak, maar niet altijd, kun je ook alleen bovenwarmte en onderwarme geven. In de bovenstaande overzichten kun je de combi ovens hier op selecteren.

Combi-oven Siemens

Combi-oven Siemens


Conclusie

Zoek je een oven /  magnetron combinatie voor alleen opwarmen, broodjes afbakken en een supermarkt pizza klaarmaken? Kijk dan hier boven bij de beste combi magnetrons uit de test. Verwacht je veel meer van je oven, en wil je een volwaardige oven die ook over de magnetron mogelijkheden beschikt (snel opwarmen en ontdooien) kies dan voor één van de beste combi ovens. Bij een goede combi oven heb je geen andere oven of magnetron nodig.

Goede combi ovens worden gemaakt door Etna, AEG, Siemens, Bosch, Samsung, Whirlpool, Inventum en andere goede oven fabrikanten. Kijk bij de overzichten hierboven voor alle prijzen, mogelijkheden en reviews van deze combi ovens.

Foto bovenaan: Etna combi-oven


Samenvatting:
Een combi oven is een oven met magnetron functie. De mogelijkheden van een goed combi oven gaan veel verder dan die van een combi magnetron (die maar een beperkte oven functie heeft). Kijk hier boven voor de beste combi ovens en kies uit dat overzicht je persoonlijk beste combi oven.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *