Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste uittrekbare waslijn (roldrooglijn uittrekbaar)

De beste uittrekbare waslijn (het beste roldrooglijn) uit de test. Met meer goede drooglijnen die uittrekbaar, uitrolbaar of uitschuifbaar zijn.

Beste uittrekbare waslijn test Leifheit

Een roldrooglijn is een moderne variant op de gewone waslijn. Een roldrooglijn is uittrekbaar. Zo'n uittrekbare waslijn zit aan één kant vast aan de muur en is opgerold in een houder. Pas als je de drooglijn nodig hebt is trek je de waslijn uit. Wat is de beste uittrekbare waslijn? Hier kijken we naar de beste roldrooglijnen.

Omdat je van een uittrekbare waslijn geen last hebt als deze niet gebruikt wordt kan een roldrooglijn prima binnenshuis gebruikt worden. Bijvoorbeeld in de badkamer of op zolder. 

Omdat een uittrekbare drooglijn zo handig is, is de beste roldrooglijn uit de test tevens de beste waslijn in het algemeen.

Aanbiedingen uittrekbare waslijnen

Bij de aanbiedingen roldrooglijnen vind je alle goede uitschuifbare, uitrolbare en uittrekbare waslijnen. Hieronder vind je de beste van deze roldrooglijnen.Beste waslijn uittrekbaar: Leifheit Rollfix 210

De roldrooglijn met de hoogste waardering in de drooglijn test is de 210 meter lange versie van de Leifheit Rollfix. Deze uitrekbare waslijn biedt je vijf drooglijnen van maximaal 4,20 meter. Dat betekent dat je 21 meter (210 centimeter) aan de uittrekbare waslijn tot je beschikking hebt. 


Roldrooglijn Leifheit, beste waslijn uittrekbaar

Roldrooglijn Leifheit, beste waslijn uittrekbaar


Onder de maximale lengte van 4,20 meter per waslijn kun je deze beste uittrekbare waslijn op iedere lengte vastzetten. De lengte van de drooglijnen is namelijk traploos (op iedere lengte) instelbaar. De Leifheit Rollfixx is 48 centimeter breed en past dus makkelijk in bijvoorbeeld een badkamer of andere kleine ruimte.

Het oprolmechanisme en het naspanmechanisme van de Leifheit uittrekbare drooglijn werken soepel en makkelijk. Deze beste waslijn uittrekbaar uit de test is een uittrekbare waslijn van hoge kwaliteit. Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je ook de vergelijkbare Leifheit Rollquick waslijn.

Deze beste uittrekbare waslijn vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van roldrooglijnen en op de foto helemaal bovenaan zie je deze beste waslijn in actie.


Brabantia waslijn uittrekbaar, 22 meter

Met slechts een kleine achterstand eindigt de Brabantia uittrekbare waslijn op de tweede plaats. Ook deze uitrolbare drooglijn beschikt over 5 lijnen. Deze zijn ietsje langer zodat je met deze uitschuifbare waslijn bij elkaar een meter meer droogruimte hebt dan bij de Leifheit.


Waslijn uittrekbaar Brabantia


Waslijn uittrekbaar Brabantia


Helaas is de Brabantia drooglijn ook wat duurder dan de beste roldrooglijn van Leifheit. De Brabantia uittrekbare waslijn is in het wit verkrijgbaar, maar ook in de kleur zilver (foto).

Kijk bij de aanbiedingen van roldrooglijnen voor de actuele prijs en alle specificaties van deze Brabantia uittrekbare waslijn.


Meer roldrooglijnen uittrekbaar

Bij deze aanbiedingen vind je nog meer goede roldrooglijnen, zoals de goedkopere Tomado Portofino roldrooglijn (21 meter) en diverse roldrooglijnen (onder andere van Relaxdays) die over maar één of twee waslijnen beschikken.


Relaxdays drooglijn uitrolbaar

Relaxdays roldrooglijn, uitschuifbare waslijn 2 x 13 meter


Het nadeel van deze uittrekbare drooglijnen is dat ze om veel meters drooglijn te krijgen veel verder moeten worden uitgetrokken, bijvoorbeeld 13 of 15 meter. Deze roldrooglijnen zijn dan ook vaak beter geschikt voor gebruik in de tuin dan in huis.

Ook o.a. Enisto, Kwali, Wonix en Alpina maken uittrekbare waslijnen. Bij de roldrooglijn aanbiedingen vind je ze allemaal. 

Kijk voor deze en andere uitrolbare waslijnen bij de aanbiedingen van roldrooglijnen.

Zie ook: 


Foto bovenaan: Leifheit uitrekbare waslijn

Samenvatting:
Hierboven vind je de beste roldrooglijn (de beste drooglijn uittrekbaar / beste uitschuifbare waslijn) van Leifheit en de runner up van Brabantia. Beide beste roldrooglijnen bieden meer dan 20 meter droogruimte via 5 waslijnen die traploos op maar kunnen worden gesteld. Verder vind je er roldrooglijnen met 1 of 2 waslijnen. Bij de aanbiedingen van rolwaslijnen zijn al deze roldrooglijnen tegen een lage prijs te koop.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Een uittrekbare waslijn is ook buiten op een balkon ideaal. Ik hang de was voor ik naar werk ga even op en als ik 's avonds thuis kom is het droog. Ook in de winter. Buiten droogt de was snel, vooral als er een windje staat. Bovendien is de was zacht en fris.

    En na gebruik rol je de waslijn weer op zodat je balkon weer vrij is.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.