Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste roldrooglijn (waslijn uittrekbaar / uittrekbare drooglijn)

 

De beste waslijn uitrekbaar (beste roldrooglijn) en andere goede waslijnen / drooglijnen die uittrekbaar, uitrolbaar of uitschuifbaar zijn.

Beste roldrooglijn test Leifheit

Een roldrooglijn is een moderne variant op de gewone drooglijn / waslijn. Een roldrooglijn is uittrekbaar. Zo'n uittrekbare waslijn zit aan één kant vast aan de muur en is opgerold in een houder. Pas als je de drooglijn nodig hebt is trek je de waslijn uit. Wat is de beste uittrekbare waslijn? Hier kijken we naar de beste roldrooglijnen.

Omdat je van een uittrekbare waslijn geen last hebt als deze niet gebruikt wordt kan een roldrooglijn prima binnenshuis gebruikt worden. Bijvoorbeeld in de badkamer of op zolder. 

Omdat een uittrekbare drooglijn zo handig is, is de beste roldrooglijn uit de test tevens de beste waslijn in het algemeen.

Bij de aanbiedingen roldrooglijnen vind je alle goede uitschuifbare, uitrolbare en uittrekbare waslijnen. Hieronder vind je de beste van deze roldrooglijnen.


Beste roldrooglijn: Leifheit Rollfix 210

De roldrooglijn met de hoogste waardering in de drooglijn test is de 210 meter lange versie van de Leifheit Rollfix. Deze uitschuifbare waslijn biedt vijf drooglijnen van maximaal 4,20 meter zodat je 21 meter (210 centimeter) aan de uittrekbare waslijn tot je beschikking hebt. 


Roldrooglijn Leifheit, beste waslijn uittrekbaar

Roldrooglijn Leifheit, beste waslijn uittrekbaar


Onder de maximale lengte van 4,20 meter per waslijn kun je deze beste roldrooglijn op iedere lengte vastzetten. De lengte van de drooglijnen is namelijk traploos (op iedere lengte) instelbaar. De Leifheit Rollfixx is 48 centimeter breed en past dus makkelijk in bijvoorbeeld een badkamer of andere kleine ruimte.

Het oprolmechanisme en het naspanmechanisme van de Leifheit roldrooglijn werken soepel en makkelijk. Deze beste waslijn uitrekbaar uit de test is een uittrekbare drooglijn van hoge kwaliteit. Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je ook de vergelijkbare Leifheit Rollquick waslijn.

Deze beste roldrooglijn vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van roldrooglijnen en op de foto helemaal bovenaan zie je deze beste waslijn in actie.

Brabantia waslijn uitrekbaar, 22 meter

Met slechts een kleine achterstand eindigt de Brabantia roldrooglijn op de tweede plaats. Ook deze roldrooglijn beschikt over 5 lijnen. Deze zijn ietsje langer zodat je met deze uitschuifbare waslijn bij elkaar een meter meer droogruimte hebt dan bij de Leifheit.


Waslijn uittrekbaar Brabantia


Waslijn uittrekbaar Brabantia


Helaas is de Brabantia drooglijn ook wat duurder dan de beste roldrooglijn van Leifheit. De Brabantia waslijn uitrekbaar is in het wit verkrijgbaar, maar ook in de kleur zilver (foto).

Kijk bij de aanbiedingen van roldrooglijnen voor de actuele prijs en alle specificaties van deze Brabantia roldrooglijn / uitrekbare waslijn.


Meer roldrooglijnen uitrekbaar

Bij deze aanbiedingen vind je nog meer goede roldrooglijnen, zoals de goedkopere Tomado Portofino roldrooglijn (21 meter) en diverse roldrooglijnen (onder andere van Relaxdays) die over maar één of twee waslijnen beschikken.


Relaxdays drooglijn uitrolbaar

Relaxdays roldrooglijn, uitschuifbare waslijn 2 x 13 meter


Het nadeel van deze uittrekbare drooglijnen is dat ze om veel meters drooglijn te krijgen veel verder moeten worden uitgetrokken, bijvoorbeeld 13 of 15 meter. Deze roldrooglijnen zijn dan ook vaak beter geschikt voor gebruik in de tuin dan in huis.

Ook o.a. Enisto, Kwali, Wonix en Alpina maken uittrekbare waslijnen. Bij de roldrooglijn aanbiedingen vind je ze allemaal. 

Kijk voor deze en andere uitrolbare waslijnen bij de aanbiedingen van roldrooglijnen.Foto bovenaan: Leifheit uitrekbare waslijn

Samenvatting:
Hierboven vind je de beste roldrooglijn (de beste drooglijn uitrekbaar / beste uitschuifbare waslijn) van Leifheit en de runner up van Brabantia. Beide beste roldrooglijnen bieden meer dan 20 meter droogruimte via 5 waslijnen die traploos op maar kunnen worden gesteld. Verder vind je er roldrooglijnen met 1 of 2 waslijnen. Bij de aanbiedingen van rolwaslijnen zijn al deze roldrooglijnen tegen een lage prijs te koop.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *