Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste roldrooglijn (beste waslijn uittrekbaar / beste uitschuifbare drooglijn)

 

De beste waslijn uitrekbaar (beste roldrooglijn) en andere goede waslijnen / drooglijnen die uittrekbaar, uitrolbaar of uitschuifbaar zijn.

Beste roldrooglijn test Leifheit

Een roldrooglijn is een moderne variant op de gewone drooglijn / waslijn. Een roldrooglijn is uittrekbaar. De drooglijn zit aan één kant vast aan de muur en is opgerold in een houder. Pas als je de drooglijn nodig hebt is trek je de waslijn uit. Wat is de beste roldrooglijn? Hier kijken we naar de beste roldrooglijnen.

Omdat je van de roldrooglijn geen last hebt als deze niet gebruikt wordt kan deze drooglijn prima binnenshuis gebruikt worden. Bijvoorbeeld in de badkamer of op zolder. Omdat de roldrooglijn zo handig is is de beste roldrooglijn tevens de beste drooglijn.

Bij de aanbiedingen roldrooglijnen vind je alle goede uitschuifbare drooglijnen. Hieronder vind je de beste van deze roldrooglijnen.


Beste roldrooglijn: Leifheit Rollfix 210

De roldrooglijn met de hoogste waardering in de drooglijn test is de 210 meter lange versie van de Leifheit Rollfix. Deze uitschuifbare waslijn biedt vijf drooglijnen van maximaal 4,20 meter zodat je 21 meter (210 centimeter) aan drooglijn tot je beschikking hebt. 


Beste drooglijn Leifheit

Roldrooglijn Leifheit


Onder de maximale lengte van 4,20 meter per waslijn kun je deze beste roldrooglijn op iedere lengte vastzetten, want de lengte is traploos (op iedere lengte) instelbaar. De Leifheit Rollfixx is 48 centimeter breed en past dus makkelijk in bijvoorbeeld een badkamer of andere kleine ruimte.

Het oprolmechanisme en het naspanmechanisme werken soepel en makkelijk. Deze beste waslijn uitrekbaar uit de test is een roldrooglijn van hoge kwaliteit. Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je ook de vergelijkbare Leifheit Rollquick waslijn.

Deze beste roldrooglijn vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van roldrooglijnen en op de foto helemaal bovenaan zie je deze beste drooglijn in actie.

Brabantia drooglijn uitrekbaar, 22 meter

Met slechts een kleine achterstand eindigt de Brabantia roldrooglijn op de tweede plaats. Ook deze roldrooglijn beschikt over 5 lijnen. Deze zijn ietsje langer zodat je met deze uitschuifbare waslijn bij elkaar een meter meer droogruimte hebt dan bij de Leifheit.

Droogrollijn Brabantia


Roldrooglijn Brabantia


Helaas is de Brabantia drooglijn ook wat duurder dan de beste roldrooglijn van Leifheit. De Brabantia waslijn uitrekbaar is in het wit verkrijgbaar, maar ook in de kleur zilver (foto).

Kijk bij de aanbiedingen van roldrooglijnen voor de actuele prijs en alle specificaties van deze Brabantia roldrooglijn / uitrekbare waslijn.


Meer roldrooglijnen uitrekbaar

Bij deze aanbiedingen vind je nog meer goede roldrooglijnen, zoals de goedkopere Tomado Portofino roldrooglijn (21 meter) en diverse roldrooglijnen (onder andere van Relaxdays) die over maar één of twee waslijnen beschikken.

Relaxdays drooglijn uitrolbaar

Relaxdays roldrooglijn, uitschuifbare waslijn 2 x 13 meter


Het nadeel van deze uittrekbare drooglijnen is dat ze om veel meters drooglijn te krijgen veel verder moeten worden uitgetrokken, bijvoorbeeld 13 of 15 meter. Deze roldrooglijnen zijn dan ook vaak beter geschikt voor gebruik in de tuin dan in huis.

Kijk voor deze en andere uitrolbare waslijnen bij de aanbiedingen van roldrooglijnen.Foto bovenaan: Leifheit uitrekbare waslijn

Samenvatting:
Hierboven vind je de beste roldrooglijn (de beste drooglijn uitrekbaar / beste uitschuifbare waslijn) van Leifheit en de runner up van Brabantia. Beide beste roldrooglijnen bieden meer dan 20 meter droogruimte via 5 waslijnen die traploos op maar kunnen worden gesteld. Verder vind je er roldrooglijnen met 1 of 2 waslijnen. Bij de aanbiedingen van rolwaslijnen zijn al deze roldrooglijnen tegen een lage prijs te koop.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.