Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste stille koelkast

 

Zoek je een stille koelkast? Hier de beste stille koelkasten uit de test.

Beste stille koelkast


Het kan vervelend zijn als een koelkast hoorbaar zijn werk doet. Vooral in een open keuken, en al helemaal als je in dezelfde ruimte slaapt als waar de koelkast staat. Daarom hier de beste stille koelkast. Het betreft meerdere goede stille koelkasten in diverse soorten zoals een stille Amerikaanse koelkast, een stille koel vriescombinatie en een stille kleine koelkast.

Hieronder vind je de beste stille koelkasten. Mocht jou beste koelkast hier niet bij staan, dan vind je er onder nog meer goede stille koelkasten. Al deze koelkasten produceren niet meer dan 37 dB en kunnen daarmee een stille koelkast genoemd worden.In de bovenstaande overzichten kom je alle soorten stille koelkasten tegen. Veel inbouw koelkasten, stille koel vriescombinaties en mini koelkasten, maar ook wijnkoelkasten. 

Stille Amerikaanse koelkast

Stille Amerikaanse koelkasten kom je er ook in tegen, al is een stille Amerikaanse koelkast vrij zeldzaam. Hoe groter de koelkast, hoe harder de koeling moet werken, en hoe meer geluid er geproduceerd wordt. 

Maar ook voor een stille Amerikaanse koelkast of stille grote koelkast kun je in bovenstaande overzichten terecht.


Stille Amerikaanse koelkast

Stille Amerikaanse koelkast


Zo staan er in het bovenstaand overzicht grote Amerikaanse koelkasten van Samsung. met meer dan 600 liter inhoud, die toch niet meer dan maximaal 35 dB geluid maken. De meeste mini koelkastjes maken nog meer geluid.

Stille koelvriescombinatie

Maar de meeste koelkasten die verkocht en gebruikt worden zijn geen Amerikaanse koelkast maar een koel vriescombinatie (een koelkast met vriezer). 

Goede stille koelvriescombinaties worden gemaakt door onder andere LG, Samsung, Miele en Whirlpool. Goede stille inbouw koelkasten onder andere door AEG, Siemens Bosch, Zanussi en wederom Samsung. Bij de bovenstaande beste stille koelkasten vind je ze allemaal.

Stille mini koelkast

De meest stille koelkasten zijn echter de mini koelkasten. Zoals we al schreven is de grootte van een koelkast een belangrijke factor of het een stille koelkast betreft. En de kleinste koelkast is de mini koelkast. Veel mini koelkasten zijn daarom een stille koelkast. 

Zoek je een stille koelkast? Kijk dan bij de bovenstaande beste stille koelkasten. Je vindt daar goede stille koelkasten in alle soorten.Samenvatting:
Een koelkast die maximaal 37 dB geluid produceert geldt als een stille koelkast. De beste stille koelkasten vind je hier boven. Het betreft een stille koelkast in alle soorten zoals een stille koelvriescombinatie, een stille Amerikaanse koelkast, een stille kleine koelkast of een stille inbouw koelkast.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.