Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste stille koelkast

Redactie     17:34     No comments

Beste stille koelkast


Het kan vervelend zijn als een koelkast hoorbaar zijn werk doet. Vooral in een open keuken, en al helemaal als je in dezelfde ruimte slaapt als waar de koelkast staat. Daarom hier de beste stille koelkast. Het betreft meerdere goede stille koelkasten in diverse soorten zoals een stille Amerikaanse koelkast, een stille koel vriescombinatie en een stille kleine koelkast.

Hieronder vind je de beste stille koelkasten. Mocht jou beste koelkast hier niet bij staan, dan vind je er onder nog meer goede stille koelkasten. Al deze koelkasten produceren niet meer dan 37 dB en kunnen daarmee een stille koelkast genoemd worden.In de bovenstaande overzichten kom je alle soorten stille koelkasten tegen. Veel inbouw koelkasten, stille koel vriescombinaties en mini koelkasten, maar ook wijnkoelkasten. Stille Amerikaanse koelkasten kom je er ook in tegen, al is een stille Amerikaanse koelkast vrij zeldzaam. Hoe groter de koelkast, hoe harder de koeling moet werken, en hoe meer geluid er geproduceerd wordt. Maar ook voor een stille Amerikaanse koelkast of stille grote koelkast kun je in bovenstaande overzichten terecht.


Stille Amerikaanse koelkast

Stille Amerikaanse koelkast


Zo staan er in het bovenstaand overzicht grote Amerikaanse koelkasten van Samsung. met meer dan 600 liter inhoud, die toch niet meer dan maximaal 35 dB geluid maken. De meeste mini koelkastjes maken nog meer geluid.

Goede stille koelvries combinaties worden gemaakt door onder andere LG, Samsung, Miele en Whirlpool. Goede stille inbouw koelkasten onder andere door AEG, Siemens Bosch, Zanussi en wederom Samsung. Bij de bovenstaande beste stille koelkasten vind je ze allemaal.Samenvatting:
Een koelkast die maximaal 37 dB geluid produceert geldt als een stille koelkast. De beste stille koelkasten vind je hier boven. Het betreft een stille koelkast in alle soorten zoals een stille koelvries combinatie, een stille Amerikaanse koelkast, een stille kleine koelkast of een stille inbouw koelkast.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.