Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste stille koelkast

Zoek je een stille koelkast? Hier de beste stille koelkasten uit de test.

Beste stille koelkast


Het kan vervelend zijn als een koelkast hoorbaar zijn werk doet. Vooral in een open keuken, en al helemaal als je in dezelfde ruimte slaapt als waar de koelkast staat. Daarom hier de beste stille koelkast. Het betreft meerdere goede stille koelkasten in diverse soorten zoals een stille Amerikaanse koelkast, een stille koel vriescombinatie en een stille kleine koelkast.


Beste stille koelkasten uit de test

Hieronder vind je de beste stille koelkasten. Het betreft de beste stille koelkasten in hun klasse uit de test


Al deze best geteste koelkasten produceren niet meer dan 35 dB geluid en kunnen daarmee een stille koelkast genoemd worden.Meer goede stille koelkasten

Mocht jou beste koelkast hier niet bij staan, dan vind je er onder nog meer goede stille koelkasten. 


In de bovenstaande overzichten kom je alle soorten stille koelkasten tegen. Veel inbouw koelkasten, stille koel vriescombinaties en mini koelkasten, maar ook wijnkoelkasten. Stille Amerikaanse koelkast

Stille Amerikaanse koelkasten kom je er ook in tegen, al is een stille Amerikaanse koelkast vrij zeldzaam. Hoe groter de koelkast, hoe harder de koeling moet werken, en hoe meer geluid er geproduceerd wordt. 

Maar ook voor een stille Amerikaanse koelkast of stille grote koelkast kun je in bovenstaande overzichten terecht.


Stille Amerikaanse koelkast

Stille Amerikaanse koelkast


Zo staan er in het bovenstaand overzicht grote Amerikaanse koelkasten van Samsung. met meer dan 600 liter inhoud, die toch niet meer dan maximaal 35 dB geluid maken. De meeste mini koelkastjes maken nog meer geluid.

Andere bekende merken die stille Amerikaanse koelkasten maken zijn Haier, LG, Beko, Liebherr en Smeg.

Kijk voor de beste stille Amerikaanse koelkast uit de test in het bovenstaande overzicht.Stille koelvriescombinatie

Maar de meeste koelkasten die verkocht en gebruikt worden zijn geen Amerikaanse koelkast maar een koel vriescombinatie (een koelkast met vriezer). 

Goede stille koelvriescombinaties worden gemaakt door onder andere LG, Samsung, Miele en Whirlpool. Goede stille inbouw koelkasten onder andere door AEG, Siemens Bosch, Zanussi en wederom Samsung. 

Bij de bovenstaande beste stille koelkasten vind je ze allemaal.Stille koelkast zonder vriezer

Zoek je een "normale" koelkast, zonder vriezer, dan heb je ook veel keuze uit zowel stille inbouw koelkasten als stille vrijstaande koelkasten. 

Goede stille inbouw koelkasten worden onder andere genaakt door AEG, Bosch, Miele, Samsung, Siemens, Beko en Liebherr. Ook voor een stille vrijstaande koelkast zonder vriezer zijn dit goede merken.

Kijk bij de bovenstaande test van de beste stille koelkast in iedere soort voor de beste stille koelkast zonder vriezer.Stille mini koelkast

De meest stille koelkasten zijn echter de mini koelkasten. Zoals we al schreven is de grootte van een koelkast een belangrijke factor of het een stille koelkast betreft. En de kleinste koelkast is de mini koelkast. Veel mini koelkasten zijn daarom een stille koelkast. 

Zoek je een stille koelkast? Kijk dan bij de bovenstaande beste stille koelkasten. Je vindt daar goede stille koelkasten in alle soorten.Een stille koelkast produceert maximaal 35 decibel geluid

Een stille koelkast produceert minder dan 35 decibel geluid. 35 decibel is vergelijkbaar met het geluid van fluisteren op een meter afstand of het geluid van bewegende bladeren in een zachte bries.

Hou er rekening mee dat geluid bij iedere 3 decibel verdubbeld. Een 38 decibel koelkast maakt dus al dubbel zo veel geluid als een 35 decibel stille koelkast. Oppassen dus, want als je de getallen ziet lijkt het verschil maar klein.Meer beste koelkasten uit de test

Bovenstaande test betreft de beste stille koelkast uit de test. Maar we hebben nog veel meer koelkast testen voor je. Kijk hier onder voor alle beste koelkasten.
Samenvatting:
Een koelkast die maximaal 35 dB geluid produceert geldt als een stille koelkast. De beste stille koelkasten vind je hier boven. Het betreft een stille koelkast in alle soorten zoals een stille koelvriescombinatie, een stille Amerikaanse koelkast, een stille kleine koelkast of een stille inbouw koelkast.

Een reactie posten

0 Reacties