Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste trampoline. 1 overzicht met alle beste trampolines!

 

Zoek je de beste trampoline voor in de tuin? Hier vind je alle beste trampolines (met aanbiedingen). Elke trampoline heeft een 5 sterren waardering gekregen.

Beste trampoline test

Trampolines zie je steeds vaker in tuinen verschijnen. En terecht want een goede trampoline is leuk speelgoed en goede trampoline voor in de tuin hoeft helemaal niet veel geld te kijken. Hier kijken we naar de beste trampolines. De beste trampolines op poten en de beste in-ground trampolines.

Hieronder vind je al deze beste trampolines. Deze beste trampolines hebben allemaal een 5 sterren waardering gekregen. Daaronder staat nog een overzicht met alle trampolines. In beide overzichten vind je alle specificaties, prijzen en reviews van iedere trampoline.

Je kunt uit beide overzichten de voor jou persoonlijk beste trampoline kiezen door de gewenste eigenschappen aan te vinken. Hieronder vind je uitleg over deze verschillende selectie mogelijkheden.Salsa trampoline op poten

Salsa trampoline op poten

Formaat trampoline

Bij het kiezen van een trampoline is het formaat natuurlijk erg belangrijk. Je wilt een trampoline die groot genoeg is om op te springen, maar de trampoline moet ook in je tuin passen. 

De kleinste trampolines voor in de tuin hebben een diameter van 1,5 a 2 meter. De meeste mensen kiezen echter voor een trampoline met een diameter van meer dan 3 meter omdat op deze trampoline twee kinderen gelijktijdig kunnen springen. Wel zo leuk!

Bij deze maten gaan we uit van een ronde trampoline. De meeste trampolines zijn rond, maar er zijn ook ovale trampolines en rechthoekige trampolines. Een rechthoekige trampoline past soms beter in een hoek van de tuin. Let goed op de lengte en breedte van deze trampolines als je daarvoor kiest. 

Te dragen gewicht

Of er meerdere kinderen tegelijk kunnen springen hangt niet alleen van het formaat van de trampoline af, maar ook van het maximaal gewicht dat de trampoline kan dragen. Goede trampolines kunnen meer dan 100 kilo aan, ook als deze kilo's flink aan het springen zijn.


Berg in-ground trampoline

Berg in-ground trampoline

Trampoline op poten of in-ground trampoline

Ook heel belangrijk is of je de trampoline wilt ingraven of dat je een trampoline op poten wil. Een in-ground trampoline graaf je in en deze trampoline heeft vervolgens een vast plekje in de tuin. Een trampoline op poten kun je weghalen als deze niet gebruikt wordt, maar zo'n trampoline staat wat minder stabiel.

Veiligheidsnet en trampolinerand

Of je nu kiest voor een trampoline op poten of voor een trampoline in de grond, je hebt om veilig te springen een trampolinerand en een veiligheidsnet nodig. Let er bij het vergelijken van prijzen op of deze aanwezig zijn op de trampoline of dat je deze nog los moet aanschaffen.

Kijk hierboven voor de beste trampolines en meer goede trampolines tegen een aantrekkelijke prijs. Of kijk op Beste Trampoline Kopen voor de beste winkels om een goede trampoline goedkoop te kopen.
Samenvatting:
Bovenaan vind je de beste trampolines (5 sterren) en een overzicht met alle gegevens en prijzen van meer dan 700 trampolines. Het betreft zowel vrijstaande trampolines op poten als in-ground trampolines om in te graven. Verder geven we hier boven tips voor het kiezen van je beste trampoline en verwijzen je naar winkels waar je online een goede trampoline goedkoop kunt kopen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *