Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste benzine grasmaaier uit de test

Redactie     10:40    

 Beste benzine grasmaaier test


Voor een grote tuin is een elektrische grasmaaier niet altijd toereikend. Soms is er meer power en uithoudingsvermogen nodig. Een benzine grasmaaier (motormaaier, benzinemaaier) is een krachtpatser die de grootste gazons aan kan. En er is bij een benzinemaaier geen stroomkabel nodig. Hier de uitslag van een benzine grasmaaier test.

Dit zijn de beste benzine grasmaaiers

Hier onder vind je twee overzichten met beste benzine grasmaaiers. Je vindt er de beste benzine grasmaaier uit de test van de benzinemaaier experts van Coolblue en een overzicht van alle benzinegrasmaaiers die de maximale 5 sterren waardering hebben.


Meer goede benzinemaaiers en andere goede grasmaaiers tegen een lage prijs kun je vinden bij de aanbiedingen van de beste winkels op Beste Grasmaaier Kopen. Je vind daar naast de goedkoopste winkels ook een Grasmaaier Keuzehulp en de Grasmaaier top 10. 

Hieronder kijken we naar de mogelijkheden van een goede benzine grasmaaier en geven we tips voor bij het kiezen van de voor jou persoonlijk beste benzine grasmaaier.

McCulloch grasmaaier met benzine motor
McCulloch grasmaaier met benzine motor


Wat kost een grasmaaier met benzine motor?

Een benzine grasmaaier is geen goedkope grasmaaier, maar toch is een benzinemaaier goedkoper dan de meeste mensen denken. Een goede benzine grasmaaier van een goed merk als Einhell, Powerplus of Scheppach koop je al ruim onder de 250 euro. 

Voor een meer professionele benzine grasmaaier van bijvoorbeeld Honda of Al-Ko betaal je echter veel meer (vaak meer dan 1.000 euro). Dit zijn zeer krachtige motormaaiers, geschikt voor heel grote gazons.

Voor het echt professionele maaiwerk kun je ook kiezen voor een zitmaaier. Hiervoor betaal je echter enkele duizenden euro's. Dit zijn geen benzinegrasmaaiers voor een particulier tuintje.


Makita grasmaaier benzine motor

Makita grasmaaier benzine motor


Tips kopen beste benzine grasmaaier

Bij de bovenstaande overzichten kun je ook zelf je beste benzine grasmaaier vinden. Daarbij kun je op diverse manieren aangeven wat voor capaciteit je beste benzinemaaier moet hebben. Je kunt bijvoorbeeld aangeven hoe groot het gazon is dat je wilt maaien. Het vermogen van de motormaaier is daarbij van belang, maar vooral ook de maaibreedte. De maaibreedte van een benzine grasmaaier bepaalt immers hoeveel banen je moet trekken voor je het hele gazon gemaaid hebt.

Een andere factor die van belang is, is de aanwezigheid van een opvangbak of opvangzak. Deze is standaard op een goede benzine grasmaaier, en vrijwel altijd in de prijs inbegrepen.

Waar je wel op moet letten is de mulchfunctie. Mulchen zet de grasresten om in natuurlijke mest voor je gazon door het gras heel klein te versnipperen. Dit is een aantrekkelijke optie wat je gazon ten goede komt.

Kijk bovenaan wat de beste benzine grasmaaiers zijn en kijk bij de beste winkels op het bovenstaande Beste Grasmaaier Kopen voor de beste aanbiedingen om een goed benzine grasmaaier goedkoop te kopen.

Zie ook: Meer uitslagen grasmaaiers testen

Meer over dit onderwerp? Tips en informatie grasmaaiers kopen.Samenvatting:
Bovenaan vind je de beste benzine grasmaaier uit de benzinemaaier test. Dit is de beste grasmaaier met benzine motor uit de test van de experts. Ook vind je boven alle beste benzine grasmaaier die 5 sterren hebben gekregen. Een benzine grasmaaier goedkoop kopen? Op Beste Grasmaaier Kopen staan de beste en goedkoopste aanbieders.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.