Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste telescopische heggenschaar

 

De beste telescopische heggenschaar (telescoop heggenschaar) uit de test en andere goede handmatige en elektrische heggenscharen op steel.

Beste telescopische heggenschaar test

Hoge takken snoeien zonder op een hoge ladder te hoeven balanceren, dat kan met een telescopische heggenschaar. Deze telescopische heggenscharen heb je als elektrisch telescopische heggenschaar (al dan niet met accu) en niet-elektrisch. 

Voor de professionele gebruikers zijn er zelfs telescopische heggenscharen met benzine-motor. Wat is voor jou de beste telescopische heggenschaar? Wij kijken hier naar de uitslag van een test van telescopische heggenscharen.

De beste telescopische heggenscharen

Bij de beste telescopische heggenscharen uit de test vind je de beste telescopische hand heggenschaar uit de test en de beste elektrische telescopische heggenschaar uit de test. Verder vind je hier onder een lijst met andere goede telescopische heggenscharen en de beste niet-telescopische heggenscharen uit de test.
 

Elektrische telescopische heggenschaar

De meeste telescopische heggenscharen zijn tegenwoordig elektrisch. Een elektrisch aangedreven heggenschaar kan over een lange steel beschikken zodat je heel hoog kunt snoeien en daar op grote hoogte de heggenschaar elektrisch kunt laten snoeien.

Een grote fabrikant van goede telescopische elektrische heggenscharen is Einhell. De elektrische telescopische heggenscharen op de foto's bij dit artikel zijn Einhell telescopische heggenscharen. Einhell heggenscharen behoren tot de beste telescopische heggenscharen.


Einhell elektrische telescopische heggenschaar

Einhell elektrische telescopische heggenschaar


Maar er zijn meer goede fabrikanten voor een goede telescopische heggenschaar. Ook Black+Decker, Powerplus, Stiga, Kibani en Gardena maken goede elektrische telescopische heggenscharen die ook voor particulieren goed te betalen zijn. 

Soms beschikken deze elektrische telescopische heggenscharen over een accu zodat je ze snoerloos kunt gebruiken. Zo'n telescopische accu-heggenschaar is natuurlijk extra handig, maar over het algemeen ook duurder. Deze telescopische heggenscharen met accu worden o.a. gemaakt door Kärcher, Einhell, Stiga en Black+Decker.

Handmatige telescopische heggenschaar

Goedkoper nog is een telescopische hand heggenschaar, maar deze zijn wel een stuk korter dan de elektrische heggenscharen. 

Een handmatige telescopische heggenschaar is een hand heggenschaar met uitschuifbare handvatten. Zo wordt de heggenschaar langer, maar niet zo lang als een elektrische telescopische heggenschaar.

Bovendien heeft een elektrische telescopische heggenschaar vaak als voordeel dan je de kop kunt draaien zodat je de bovenkant van de heg kunt snoeien (zie foto van de Einhell telescopische heggenschaar hier boven). Een handmatige telescopische heggenschaar kent deze mogelijkheid vaak niet.

Hand telescopische heggenschaar Gardena

Handmatige telescopische heggenschaar Gardena

Handmatige telescopische heggenscharen worden onder andere gemaakt door Gardena, Wolf-Garten, Kreator en Hyundai.


>>> TIP: Alle heggenscharen, zowel elektrisch als handmatig koop je bij de winkels in het overzicht Beste Heggenschaar Kopen. Met de heggenschaaf aanbiedingen van de beste en goedkoopste winkels. Je vindt daar ook een Heggenschaar Keuzehulp en de heggenschaar top 10.

Kijk voor alle soorten heggenscharen tegen de laagste prijs bij de bovengenoemde beste winkels.


Foto bovenaan: Einhell elektrische telescopische heggenschaar

Samenvatting:
Een telescopische heggenschaar is een uitschuifbare heggenschaar waarmee je hoge heggen en struiken goed kunt snoeien. Hierboven vind je de beste telescopische heggenscharen uit de test en andere goede telescopische heggenscharen. Kijk daar voor je beste elektrische telescopische heggenschaar of beste handmatige telescopische heggenschaar.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *