Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste contactgrill test

Beste contactgrill (ook wel tosti ijzer of tosti grill genoemd) uit de test en reviews.

Beste contactgrill test Tefal

Een contactgrill wordt ook wel tosti ijzer genoemd, maar daarmee doe je een goede contactgrill toch echt te kort. Het maken van tosti's, het bereiden van panini's, maar ook voor het grillen van vlees en groenten. Je kan heel veel met een goede contactgrill. Hier kijken we naar de beste contactgrill uit de test en reviews van Kieskeurig en de beste contactgrills uit andere contactgrill testen.

Een goed contactgrill kan je dus veel bereidingen aan, en op een gezonde manier, want bij het grillen hoeft geen of weinig vet toe te voegen.De beste contactgrills test Coolblue en Kieskeurig

In het onderstaande overzicht vind je de contactgrills die bij KIeskeurig als beste contactgrill aangegeven zijn. Tevens hebben we de beste contactgrills uit de Coolblue test. Deze contactgrills zijn door experts als beste contactgrill in hun klasse getest. Het betreft in alle gevallen alle beste contactgrills die nog verkrijgbaar zijn.

 


Meer goede contactgrills

Een goede contactgrill hoeft dus niet duur te zijn. Dat kun je ook zien aan de aanbiedingen van contactgrills bij de beste online winkels die contactgrills verkopen. 

Deze goedkoopste aanbieders vind je op Beste Contactgrill Kopen. Op die pagina vind je ook heel veel tips en informatie voor bij het kiezen van je beste contactgrill of tosti ijzer.

Vooral Tefal staat bekend om zijn goede contactgrills. Dit zijn vooral luxe contactgrillen met veel mogelijkheden. Goede fabrikanten van goede goedkope contactgrills zijn Tristar, Bestron en Princess. Ook Nova, George Foreman, Domo zijn goede merken voor een goede contactgrill. Heel luxe en geavanceerde contactgrills worden door Sage gemaakt.


Tefal OptiGrill contactgrill

Tefal OptiGrill contactgrillTips beste contactgrill kopen

Diverse contactgrills zijn als beste contactgrill getest door Coolblue en Kieskeurig. Het betreft zowel eenvoudige goedkope contactgrills / tosti ijzers als geavanceerde contractgrillen met voorgeprogrammeerde grillprogramma's die soms zelfs in staat zijn om aan de hand van de dikte van het voedsel zelf de ideale grilltijd en ideale temperatuur te bepalen. De prijs van een goede contactgrill kan dan ook uiteenlopen van een euro of 20 tot meer dan 300 euro.

Bij de bovenstaande beste contactgrills uit de test van Coolblue en Kieskeurig en bij Beste Contactgrill Kopen vind je ze allemaal.

Maar wat is voor jou persoonlijk de beste contactgrill? Hieronder wat tips.

De grootte van de grillplaat
Belangrijk is natuurlijk de grootte van de grillplaat. Met de kleinste contactgrills kun je één tosti tegelijk maken. Dat is niet veel, dus ook als je de contactgrill uitsluitend als tosti ijzer wilt gebruiken kun je beter kiezen voor een iets grotere contactgrill. Een middelgrote contactgrill is praktischer dan een kleine contactgrill.

Wat wil je grillen met de contactgrill?
Wil je meer dan alleen tosti's maken? Dan kun je bij de bovenstaande overzichten met beste contactgrills uit de test aanvinken voor welke bereidingen de contactgrill geschikt moet zijn. Je houdt dan alleen de voor jou beste contactgrills over. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld het maken van panini's, tosti's, wafels en het grillen van vis, vlees en groente.


Tristar contactgrill / tosti ijzer met zwevende topplaatUitneembare bakplaat
Voor het reinigen van de contactgrill is het erg handig als je de grillplaat kunt loshalen om deze in een sopje af te wassen of te laten weken.

Soms worden er bij een contactgrill meerdere uitneembare bakplaten meegeleverd, bijvoorbeeld een grillplaat (met ribbels), een vlakke bakplaat, een wafelplaat en een speciale tostiplaat. Dit zijn de beste contactgrills voor wie meer wil met zijn contactgrill.

Contactgrill als tafelgrill
Bij sommige goede contactgrills kan de bakplaat zover worden uitgeklapt dat helemaal vlak komt te liggen. Dat is een heel handige optie, want zo kun je de contactgrill ook als tafelgrill gebruiken. Naast een contactgrill heb je dan meteen een gourmet in huis.

Contactgrill met zwevende topplaat
Een contactgrill kan op verschillende manieren scharnieren. Komt de bovenste plaat helemaal los van de onderste (zodat er aan de achterkant een open ruimte ontstaat), dan kun je dikke stukken vlees op brood mooi en goed egaal grillen. De bovenste plaat staat dan recht op het voedsel. De beste contactgrillen hebben een zwevende topplaat. 

Kortom niet iedere contactgrill is hetzelfde. Kijk hier boven voor de beste contactgrills uit de contactgrill test en selecteer de voor jou persoonlijk beste contactgrill via de selectiemogelijkheden.Foto bovenaan: Tefal contactgrill / tosti apparaat

Samenvatting:
Zoek je een goede contactgrill of goed tosti ijzer / tosti apparaat? Bovenaan vind je de beste contactgrills, beste tosti ijzers en beste tosti apparaten uit de test van Coolblue en Kieskeurig. Ook geven we tips voor bij het kiezen van je persoonlijk beste contactgrill / beste tosti ijzer. Op Beste Contactgrill Kopen vind je aanbiedingen van de beste winkels om een goede contactgrill of tosti ijzer goedkoop te kopen.

Een reactie posten

0 Reacties