Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste muurparasol / wandparasol

 

Een muurparasol of wandparasol is een zweefparasol zonder voet die aan een muur wordt bevestigd. Hier de beste van deze wandparasols.

Maxxgarden muurparasol

Parasols heb je in diverse soorten. Hier kijken we naar de beste muurparasol. Een muurparasol (wandparasol) is een zweefparasol die aan een muur bevestigd is. Dat houdt in dat je bij een muurparasol nergen last hebt vane en steel of parasolvoet. Kijk hier voor de beste muurparasols / beste wandparasols.

Dit zijn goede muurparasols


Hieronder vind je de top 10 van muurparasols. Zit jou beste muurparasol daar niet tussen? Kijk dan bij onderstaande aanbiedingen van alle soorten parasols bij de beste winkels. Of kijk bij de andere parasol testen voor bijvoorbeeld de beste zweefparasol of de beste strandparasol.


Muurparasol MaxxGarden
Muurparasol MaxxGarden


Wanneer kies je een muurparasol?

Wanneer is een muurparasol voor jou de beste parasol? Vooral mensen met een balkon of klein terras kiezen voor een muurparasol. Doordat de muurparasol geen voet heeft hou je de volledige ruimte vrij voor je terrasmeubels. Hoewel de je van een voet van een zweefparasol ook nauwelijks last hebt, bevindt deze zich toch naast de tuintafelset of lougeset, en heeft dus vloerruimte nodig. Als de ruimte kostbaar is is een muurparasol een goede parasol.

Het nadeel is natuurlijk dat je een muurparasol niet even kunt verplaatsen. Tenzij je hem van de muur af schroeft. Denk dus bij een muurparasol goed na voor je hem installeert en kies ook voor een muurparasol die goed te richten is, zodat je de schaduw altijd op de juiste plek hebt.

Beste parasol voor balkon

Omdat de muurparasol / wandparasol het minste ruimte vraagt en geen poot en standaard heeft die in de weg kunnen zitten is de muurparasol de beste balkonparasol. Op een balkon zijn er ook altijd goede mogelijkheden van het bevestigen van de wandparasol aan de muur.

Bevestig de muurparasol altijd aan een stenen muur. Als een parasol wind vangt kan er een behoorlijke kracht worden uitgeoefend aan de wand waaraan de muurparasol bevestigd is.


Wandparasol VidaXL
Wandparasol VidaXL

Muurparasol in de winter

Een goede muurparasol kun je ook weer makkelijk losschroeven. Je kunt een goede wandparasol dus in de winter makkelijk binnenhalen. Heb je geen bergruimte of wil je de wandparasol ook in de winter kunnen gebruiken? Dan is het verstandig een beschermhoes aan te schaffen zodat het parasoldoek schoon en mooi blijft.

Kijk in bovenstaande top 10 voor de beste muurparasols of kijk bij de eveneens boven genoemde beste winkels om een goede muurparasol goedkoop te kopen.

 Foto bovenaan: Maxxgarden muurparasol


Samenvatting:
Hierboven kijken we naar de beste muurparasol / beste wandparasol. Omdat een wandparasol aan de muur hangt is er geen poot nodig. Dat maakt de muurparasol tot de beste parasol voor balkon of klein terras. De beste balkonparasol is een goede muurparasol. Hierboven alle informatie over goede muurparasols / goede wandparasols.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *