Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste pop up tent

 

Een pop up tent (werptent) is de makkelijkste tent om op te zetten. Hier een overzicht met aanbiedingen van de beste pop up tenten.

Popup tent Deryan


Geen tent is zo makkelijk op te zetten als een pop up tent (popup tent, werptent). Gooi de tent omhoog en hij "popt" zelf op. Binnen een paar seconden staat je tent. En pop up tenten zijn heus niet allemaal kleine tentjes. Je hebt ook pop up familietenten. Kijk hier voor je beste pop up tent.

Overzichten goede pop up tenten

Hieronder vind je twee overzichten met pop-up tenten. In het eerste overzicht vind je alle beste pop up tenten. Al deze beste popup tenten hebben een waardering van minimaal 4 sterren gekregen.


In het tweede overzicht vind je alle pop up tenten. Zit je beste pop up tent niet in het eerste overzicht, dan kun je het hier proberen. Vink je wensen aan en je ziet welke popup tenten aan jouw eisen voldoen. Zo kun je makkelijk een geschikte pop up tent vinden.


Coleman pop up tent

Coleman pop up tent

Pop up tenten in alle maten

Denk bij een pop up tent niet alleen aan een festival tentje of trekkers tent. Je hebt tegenwoordig goede pop up tenten in alle maten. √Č√©npersoons tentjes en tweepersoons tenten, maar ook pop up familietenten voor 3, 4, 5 en zelfs 7 personen.

In het bovenstaande overzicht met pop up tenten kun je aanvinken voor hoeveel personen je een pop up tent zoekt. Een grotere (4 persoons) pop up tent wordt onder andere gemaakt door bekende fabrikanten als Coleman (een topmerk in tenten), Regatta en Outwell (bekende outdoor merken), Bestway en Deryan,

Tent opzetten zonder moeite

Het opzetten van de tent is een nachtmerrie voor menig kampeerder. Met een pop up tent is dat echter geen enkele moeite. Een echte pop up tent hoef je alleen omhoog te werpen of te tillen en hij springt zelf in vorm. 

Aanvankelijk waren pop up tenten alleen kleine tentjes zoals een festivaltent, een douchetent of een bijzet tent, maar tegenwoordig zijn er ook grotere pop up tenten. Het opzetten van deze grotere pop up tenten gaat vaak wat verder dan alleen omhoog werpen (daar zijn ze ook te groot voor), maar het opzetten van deze tenten is vele malen makkelijker dan het opzetten van een standaard tent. Ze springen namelijk vanzelf in de juiste vorm.

Kijk hierboven voor alle beste pop up tenten en beste pop up tentjes en andere popup tenten in alle maten die erg makkelijk op te zetten zijn.Foto bovenaan: Deryan pop up tent

Samenvatting:
Een pop up tent (werptent) is een tent die heel makkelijk op te zetten is. Je hebt pop up tenten in alle maten, van een pop up bijzet tent of een pop up festival tent tot een pop up familietent. Hierboven vind je alle beste pop up tenten en andere goede pop up tenten.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.