Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste scheerapparaat zware baardgroei

 

Het beste scheerapparaat bij zware baardgroei en andere goede scheerapparaten voor mannen die last hebben van stoppels na het scheren.

Braun beste scheeraparaat zware baardgroei test


Mannen met een zware baardgroei kunnen zich lang niet met ieder scheerapparaat glad scheren. Bij een zware baard wordt er meer van een scheerapparaat verwacht dan dat een simpel goedkoop scheerapparaat kan bieden. Maar wat is het beste scheerapparaat voor zware baardgroei? Hier de beste scheerapparaten bij zware baardgroei uit de test en tips voor glad scheren bij lastige baardgroei.

De beste scheerapparaten bij zware baardgroei

Moeite met glad scheren? Hieronder vind je de beste scheerapparaten uit de test geschikt voor mannen met zware baardgroei. Tevens vind je een overzicht met alle scheerapparaten die geschikt zijn bij zware baardgroei en een waardering van 5 sterren hebben gehad.


Wat is een goed scheerapparaat bij zware baardgroei?

Aan welke eisen moet een goede scheerapparaat voor zware baardgroei voldoen? Scheren met warm water en scheerschuim geeft het beste en meest gladde resultaat. Met het beste scheerapparaat bij zware baardgroei moet je dus ook nat kunnen scheren. 

Ook moet een goed scheerapparaat bij zware baardgroei ook wat meer vermogen hebben. De dikke, harde en stugge baardharen laten zich minder makkelijk scheren dan donshaartjes en andere zachte baardharen. Een turbo stand is daarom ook erg handig. Hiermee geef je het scheerapparaat tijdelijk wat meer vermogen als je last hebt om een stukje  huid mooi glad te krijgen. 


Braun scheerapparaat zware baardgroei

Braun scheerapparaat voor zware baardgroei


Is een Braun of Philips scheerapparaat beter bij een zware baardgroei?

Philips en Braun zijn twee fabrikanten die ver voor de rest uitlopen als het op scheerapparaten aankomt. De meeste beste scheerapparaten bij zware baardgroei zijn dan ook van Braun en Philips. Deze fabrikanten hanteren verschillende technieken. Een Philips scheerapparaat beschikt meestal over scheerkoppen met snel draaiende mesjes, een Braun scheerapparaat heeft meestal een dunne metalen strip waarachter mesjes heel snel heen en weer gaan.

De techniek van Braun presteert bij zware baardgroei meestal net wat beter. De heen en weer bewegende mesjes pakken de stugge baardharen en dikke baardharen wat makkelijker dan draaiende scheermesjes doen.

Kijk boven bij de beste scheerapparaten bij zware baardgroei uit de test wat momenteel het beste scheerapparaat bij lastige baardharen is.


Samenvatting:
Op deze pagina vind je de beste scheerapparaten bij zware baardgroei uit de test en andere goede elektrische scheerapparaten waarmee je ook bij zware baardgroei mooi glad kunt scheren. Kijk daar voor het beste scheerapparaat bij zware baardgroei.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *