Beste scheerapparaat zware baardgroei

Het beste scheerapparaat bij zware baardgroei en andere goede scheerapparaten voor mannen die last hebben van stoppels na het scheren.

Braun beste scheeraparaat zware baardgroei test


Mannen met een zware baard kunnen zich lang niet met ieder scheerapparaat glad scheren. Bij een zware baard wordt er meer van een scheerapparaat verwacht dan dat een simpel goedkoop scheerapparaat kan bieden. Maar wat is het beste scheerapparaat voor zware baardgroei? Hier de beste scheerapparaten bij zware baardgroei uit de test en tips voor glad scheren bij lastige baardgroei.

De beste scheerapparaten bij zware baardgroei

Moeite met glad scheren? Hieronder vind je de beste scheerapparaten uit de test geschikt voor mannen met zware baardgroei. Tevens vind je een overzicht met alle scheerapparaten die geschikt zijn bij een zware baard en een waardering van 5 sterren hebben gehad.


Wat is een goed scheerapparaat bij zware baardgroei?

Aan welke eisen moet een goede scheerapparaat voor zware baardgroei voldoen? Scheren met warm water en scheerschuim geeft het beste en meest gladde resultaat. Met het beste scheerapparaat bij zware baardgroei moet je dus ook nat kunnen scheren. 

Ook moet een goed scheerapparaat bij zware baardgroei ook wat meer vermogen hebben. De dikke, harde en stugge baardharen laten zich minder makkelijk scheren dan donshaartjes en andere zachte baardharen. Een turbo stand is daarom ook erg handig. Hiermee geef je het scheerapparaat tijdelijk wat meer vermogen als je last hebt om een stukje  huid mooi glad te krijgen. 


Braun scheerapparaat zware baardgroei

Braun scheerapparaat voor zware baardgroei


Is een Braun of Philips scheerapparaat beter bij een zware baardgroei?

Philips en Braun zijn twee fabrikanten die ver voor de rest uitlopen als het op scheerapparaten aankomt. De meeste beste scheerapparaten bij een zware baard zijn dan ook van Braun en Philips. Deze fabrikanten hanteren verschillende technieken. Een Philips scheerapparaat beschikt meestal over scheerkoppen met snel draaiende mesjes, een Braun scheerapparaat heeft meestal een dunne metalen strip waarachter mesjes heel snel heen en weer gaan.

De techniek van Braun presteert bij zware baardgroei meestal net wat beter. De heen en weer bewegende mesjes pakken de stugge baardharen en dikke baardharen wat makkelijker dan draaiende scheermesjes doen.

Toch was de Philips 9000 (S9711) het beste scheerapparaat voor zware baardgroei in meerdere test. Op andere punten scoort dit Philips scheerapparaat namelijk beter.

Beste getest: Philips 9000 scheerapparaat

Het Philips 9000 scheerapparaat is krachtig genoeg om ook mooi glad te scheren bij mannen die snel last van een stoppelbaard hebben. Zware baardgroei scheer je moeiteloos weg met dit beste scheerapparaat voor glad scheren bij een moeilijke baard. 

En heb je een baard en wil je deze houden? Dan heb je dankzij het meegeleverde baardtrimmer-opzetstuk ook een fijn scheerapparaat / baardtrimmer aan de Philips 9000 S9711.


Hier onder informatie over het Philips 9000 scheerapparaat dat is getest als beste scheerapparaat voor zware baardgroei en die eerder ook als beste scheerapparaat uit de test is gekomen.


Dit beste scheerapparaat voor een zware baard is een roterende scheerapparaat met een accu dat geschikt is voor zowel nat scheren als droog scheren. Het geavanceerde scheerapparaat beschikt over een contour detectie die er voor zorgt dat je scheert zonder een plekje over te slaan. 

Het scheergedeelte, met drie koppen, is zo vormgegeven dat je overal kan komen, ook in moeilijke hoeken. De scheerkoppen kunnen in 8 richtingen bewegen.

Het V-Track systeem zorgt er voor dat de baardhaartjes, hoe klein ook, eerst in een goed snijpositie worden gebracht voor het mes komt. In één beweging wordt er tot 20% meer haar weggeschoren wordt dan bij bijvoorbeeld een SensoTouch scheerapparaat. 

Hierdoor zijn minder bewegingen nodig wat beter is voor de gezichtshuid.

Philips scheerapparaat zware baardgroei


Bij het scheren kun je kiezen tussen drie instellingen: Sensitive, Normal en Fast. Verder kun je droog scheren of nat. Dat laatste kan met gel of schuim, zelfs onder de douche. De Aquatec Wet & Dry afdichting beschermt het apparaat tegen alle vocht. 

Je kunt de Philips 9000 dan ook gewoon onder de kraan schoonspoelen, ook als je het scheerhoofd open klapt.

Philips 9000 scheerapparaat zware baardgroei

Baardtrimmer

De meegeleverde opzetbare baardtrimmer kent vijf lengte-instellingen. Voor een netjes getrimde baard of een perfect stoppelbaardje. De trimmer is van het Philips 9000 scheerapparaat is zo vormgegeven dat hij de huid niet irriteert.
beste scheerapparaat zware baard

Opladen

Ook wordt er een SmartClean Plus basis-unit meegeleverd waarmee je het scheerapparaat niet alleen kunt reinigen en smeren, maar die ook als oplader dienst doet.

beste scheerapparaat zware baard Philips

Voor wat dit opladen betreft. je wordt niet ineens geconfronteerd met een lege accu want op het display van het beste scheerapparaat uit de test kun je precies aflezen hoeveel procent stroom je nog hebt. Ook geeft dit display aan wanneer het tijd is voor een reinigingsbeurt. 

Bij het opladen kun je kiezen tussen een volledige oplaadbeurt (60 minuten laden voor 60 minuten scheren) of een snelle oplaadbeurt voor één keer scheren.

Philips scheerapparaat zware baard


Beste scheerapparaat kopen

Dit scheerapparaat koop je voordelig bij de aanbevolen winkels op Beste Scheerapparaat Kopen. Daar vind je ook de top 10 van scheerapparaten en een Scheerapparaat Keuzehulp met selectiemogelijkheden, tests en reviews van alle populaire scheerapparaten.

Kijk boven bij de beste scheerapparaten bij zware baardgroei uit de test wat momenteel het beste scheerapparaat bij lastige baardharen is.

Zie ook:

Foto bovenaan: Braun scheerapparaat zware baardgroei

Samenvatting:
Op deze pagina vind je de beste scheerapparaten bij zware baardgroei uit de test en andere goede elektrische scheerapparaten waarmee je ook bij een zware baard mooi glad kunt scheren. Kijk daar voor het beste scheerapparaat bij zware baardgroei.

Een reactie posten

0 Reacties