Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste strandparasol

Zoek je een goede strandparasol? Een kleine stokparasol om mee te nemen. Hier de beste strandparasols en andere goede parasols uit de test.

Beste strandparasol test

Een strandparasol is een kleine stokparasol. Men spreekt van strandparasol als de parasol klein genoeg is om makkelijk mee te nemen. Bijvoorbeeld als je naar het strand gaat. Maar je kunt een strandparasol natuurlijk thuis in de tuin of op het balkon gebruiken. Wat is de beste strandparasol? Hier vind je alle beste strandparasols.

Dit zijn de beste strandparasols

Er is een groot aanbod aan goede strandparasols, maar tussen deze strandparasols zijn veel verschillen. Hieronder vind je alle parasols die als strandparasols worden aangeboden en die een waardering van 5 sterren hebben gekregen.


Hierboven vind je ook andere beste parasols uit de test, zoals zweefparasols, parasols met voet en muurparasols, en bij de aanbiedingen van parasols bij de beste winkels vind je alle soorten parasols tegen een lage prijs.


Strandparasol Rheme

Strandparasol Rheme

Wat is een goede strandparasol?

Niet iedere parasol die je in de bovenstaande lijst tegenkomt is een echte strandparasol. Een goede echte strandparasol is dusdanig compact dat je hem makkelijk mee kunt nemen naar strand, bos, heide of zwembad. 

Voor transport in de auto mag een strandparasol wel wat groter zijn, maar de beste strandparasol voor mensen die zich op de fiets of per openbaar vervoer verplaatsen is een kleine parasol. Een strandparasol met een diameter van circa 150 cm is dan mogelijk de beste strandparasol.

Verder moet de beste strandparasol natuurlijk licht van gewicht zijn, makkelijk en compact in te klappen en voorzien zijn van een steel kort gemaakt kan worden. De beste strandparasols worden geleverd met een draagzak.


Bo Camp strandparasol

Strandparasol Bo-Camp


Strandparasol met voet

Natuurlijk moet je de strandparasol ook zonder voet goed kunnen gebruiken. De steel moet voorzien zijn van een uiteinde dat je makkelijk je handen in de grond of in het zand kunt boren, of deze moet voorzien zijn van een pen-anker om de parasol goed in de grond vast te zetten.

Thuis kun je de strandparasol in een voet plaatsen, want als je een tuin of balkon hebt wil je de strandparasol daar natuurlijk ook gebruiken.

Strandparasols zijn te koop met voet en zonder voet.

Strandparasol windbestendig

Een goede strandparasol is ook stevig en windbestendig. Een parasol is een windvanger en op het strand, maar ook op veel recreatie terreinen, kan het flink waaien. Daarom is een goede windbestendige strandparasol aan te raden. Een strandparasol is weersbestendig als hij sterk is, niet vervormt en als je de parasol diep en stevig in het zand kunt steken.

Paraplu parasol

De kleinste strandparasols worden ook wel paraplu parasol of paraplumodel parasol genoemd. Deze kleine parasols met steel zijn namelijk klein en licht genoeg om ze als een paraplu te dragen en ook te gebruiken. Maar dan tegen de zon in plaats van regen. Want met een paraplu kun je de zon tegenhouden maar met een paraplumodel parasol blijf je in de regen niet droog.


Kijk hierboven voor alle goede strandparasols. Al deze beste strandparasols hebben een waardering van 5 sterren gekregen.


Samenvatting:
Hierboven vind je een overzicht met alle beste strandparasols en nog meer goede parasols voor op het strand. Een goede strandparasol neem je makkelijk mee en kun je ook zonder parasolvoet goed gebruiken. Ook is een goede parasol voor het strand windbestendig en stevig.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Het merk van mijn strandparasol zou ik niet kunnen zeggen, maar ik kan iedereen een goede strandparasol aanraden. Ik heb geen tuin maar ben bij mooi zonnig weer vaak buiten. Naar het stand, naar het zwembad, bos, heide, langs de rivier, noem maar op. Overal waar de zon schijnt!

    Maar de zon kan ook wel eens teveel schijnen. Daarom heb ik standaard mijn strandparasol in de auto liggen. Het is een makkelijk mee te nemen parasol die je overal kun openklappen en kunt neerzetten of kunt neerleggen. Als zonnescherm of als windscherm. Ik gebruik hem enorm vaak.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.