Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste torenventilator test

Redactie     17:16     No comments

Torenventilator Honeywell

Een torenventilator is een populair model ventilator. Doordat er zich in de behuizing meerdere (kleine) ventilatoren bevinden geeft deze ventilator een goede koeling, maar door zijn vorm neemt een goede torenventilator weinig plaats in. Maar wat is de beste torenventilator?

De beste torenventilatoren

Hieronder vind je twee overzichten met goede torenventilatoren. In het eerste overzicht vind je de best geteste torenventilatoren (de beste goedkope torenventilator, de beste torenventilator (topklasse) en de beste koop.


In het tweede overzicht, met alle goede torenventilatoren, vind je alle torenventilatoren die minimaal een 4 sterren waardering hebben gekregen. Dit gaat om een behoorlijk aantal goede torenventilatoren waaruit je via selectiemogelijkheden makkelijk je persoonlijk beste torenventilator kunt selecteren.

Hieronder kijken we naar de verschillende mogelijkheden en eigenschappen van torenventilatoren. Op deze kenmerken kun je ook je beste torenventilator selecteren.

Vorm van een torenventilator

Een torenventilator wordt ook wel een zuilventilator genoemd. Beide benamingen zijn toepasselijk want de meeste van deze ventilatoren hebben een langwerpige zuilvorm. Alleen is de ene torenventilator wat langer of dunner dan de andere. Alleen zou Dyson Dyson niet zijn als ze er geen andere vorm op na zouden houden. 

Torenventilator Dyson

Dyson torenventilator


Bediening van de torenventilator

Erg handig bij een ventilator is een afstandsbediening. Of je de torenventilator in de slaapkamer gebruikt of op kantoor of in de woonkamer, het is fijn als je niet hoeft op te staan om de ventilator harder of zachter te zetten. 

Sommige luxe torenventilatoren beschikken over een display. Hierop kunnen onder andere de temperatuur en de ingestelde snelheid worden getoond. Niet noodzakelijk, maar veel mensen vinden het fijn als ze op de ventilator de temperatuur kunnen aflezen.

Torenventilator met timer

Wel heel handig is de timer. Vooral bij een torenventilator in de slaapkamer. Je kunt de ventilator dan na enige tijd zichzelf uitschakelt. Zo voorkom je dat een torenventilator de hele nacht doorblaast terwijl je de ventilator alleen wil gebruiken om koel in slaap te vallen. 

Geluid torenventilator

Een nadeel van een torenventilator is dat ze gemiddeld genomen wat minder stil zijn dan bijvoorbeeld een tafelventilator of een vloerventilator. Maar er zijn ook stille torenventilatoren. In het overzicht met alle goede torenventilatoren kun je je beste torenventilator daarop selecteren.

Een stille torenventilator produceert minder dan 40 dB geluid.

Torenventilator Aigostar

Torenventilator Aigostar


Prijs torenventilator

Voor een luxe design  torenventilator van Dyson, Rowenta of Philips kan je soms meer dan 300 euro betalen, maar dit zijn absoluut geen representatieve prijzen voor een torenventilator. Die dure torenventilatoren zijn vaak tevens verwarming en luchtreinigers. 

Voor een eenvoudige goede torenventilator van Excellent, Evolar, Kinzo of Tristar betaal je nog geen 35 euro. Voor weinig meer geld heb je goede torenventilator van Fuave, Trotec, Bestron of Aigostar.

Andere goede fabrikanten voor een torenventilator zijn Solis, Honeywell, Stadler en Inventum. In de bovenstaande overzichten met beste torenventilatoren vind je ze allemaal.

Zie ook

Hieronder vind je meer informatie over ventilatoren. Het gaat hierbij om alle soorten ventilators.


Foto bovenaan: Honeywell torenventilator


Samenvatting:
Een torenventilator is een populaire ventilator. Een goede torenventilator koelt goed en ziet er mooi uit. Bovendien hoeft een goede torenventilator niet veel te kosten. Hierboven vind je de beste torenventilator uit de test in diverse categorie├źn en andere beste torenventilatoren. Tevens geven we tips voorbij het kiezen van je beste torenventilator en hebben we aanbiedingen van de winkels waar je deze beste torenventilator goedkoop kunt kopen.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.