Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste vetpercentage meter (vetmeter, huidplooimeter)

Een huidplooimeter is een vetpercentage meter waarmee je makkelijk zelf je vetpercentage kunt meten. Hier de beste vetmeters uit de test. Zowel de beste vetmeter digitaal als de beste vetpercentage meter analoog.
 
beste vetpercentage meter / huisplooimeter test louzir


Met een moderne weegschaal met lichaamsanalyse kun je je vetpercentage in kaart brengen, maar dit blijft wel altijd een schatting. Een gespecialiseerde vetmeter / vetpercentage meter geeft een meet betrouwbaar resultaat. Dat geldt vooral voor de digitale vetpercentage meters die tegenwoordig te koop zijn. Hier kijken we naar de beste vetmeter / beste vetpercentage meter / beste huidplooimeter.


Of beste vetmeters / beste vetpercentage meters / beste huidplooimeters om precies te zijn, want we kijken naar drie verschillende vetpercentagemeters die elk op hun eigen manier werken.

We beschrijven deze beste vetmeters kort. Meer specifieke informatie vind je in het overzicht alle vetpercentage meters.

Louzir digitale huidplooimeter

Voor nog geen 15 euro koop je de Louzir digitale vetpercentage meter. Ondanks de lage prijs is dit een goede betrouwbare vetmeter. Het is een digitale huidplooimeter waarmee je heel nauwkeurig kunt meten. Handmatig meten van een huidplooi gaat erg onhandig en je zit er snel een paar millimeter naast. Met een digitale huidplooimeter heb je dat probleem niet. De Louzir digitale huidplooimeter geeft het exacte maat aan, de foutmarge bedraagt slechts 0,2 mm. Zo nauwkeurig kun je met een meetlint niet meten.


Beste digitale vetmeter / vetpercentage meter Louzir

Beste digitale vetmeter Louzir



Naast het vetpercentage aangeven kan de Louzir huidplooimeter ook het BMI berekenen. Daarbij wordt er niet alleen rekening gehouden met het vetpercentage maar ook met de spiermassa. Op een LCD scherm worden de metingen duidelijk in beeld gebracht.

Kijk voor de actuele lage prijs van deze beste huidplooimeter in het bovenstaande overzicht met alle vetpercentage meters.

Lubeez huidplooi meter met omtrekmeter

Voor circa 15 euro kun je ook kiezen voor de combi van een Lubeez huidplooimeter met een Lubeez omtrekmeter. Deze zijn ook los van elkaar te koop, maar samen geven ze het beste beeld.

Huidplooimeter en omtrek meetlint Lubeez

Huidplooimeter en omtrek meetlint Lubeez 


Deze beste vetmeter combi bestaat uit een analoge huidplooimeter (dus niet digitaal) en een body mass meetlint. Met het lint meet je de omtrek van bijvoorbeeld je taille, je biceps en triceps. Ook voor het meten van de voortgang bij het kweken van spieren is dit dus een goede vetmeter. Door de zelfspanner kun je met deze omtrekmeter nauwkeuriger meten dan met een gewoon meetlint.

Het meter van de huidplooi met de huidplooimeter gaat wat minder makkelijk dan met de digitale huidplooimeter van Louzir en de kans op een foutje is wat groter, maar dat neemt niet weg dat dit ook een heel goede vetpercentage meter is.

Kijk voor meer informatie en de exacte actuele prijs in het bovenstaande overzicht met beste vetmeters.

Boozera vetmeter, huidplooimeter en body mass meter

Deze set van Boozera is wat duurder, maar bestaat naast twee meetapparaten ook software om de resultaten in kaart te brengen en een video met instructies.

Huidplooimeter vetpercentage meter Boozera

Huidplooimeter vetpercentage meter Boozera


Ook deze huidplooimeter is analoog maar dankzij de techniek met duale veren en een pistoolgrip kun je er toch nauwkeurig mee meten. Ook met het meetlint kun je nauwkeurig meten omdat deze zichzelf aanspant en vast zet.

Kijk voor alle informatie en de actuele prijs van deze beste vetmeter bij het bovenin genoemde overzicht met alle vetpercentage meters. Je vindt daar nog veel meer goede huidplooimeters en andere goede vetmeters.

Liever een personenweegschaal die het vetpercentage kan meten? Kijk dan bij de beste weegschaal met lichaamsanalyse bij de beste weegschalen uit de test.


Foto bovenaan: Louzir digitale huidplooimeter

Samenvatting:
Met een goede vetmeter / goede vetpercentage meter / goede huidplooimeter kun je makkelijk en nauwkeurig je vetpercentage meten. Dat kan digitaal met een digitale vetmeter maar ook met een analoge huidplooimeter. Hierboven vind je de beste huidplooimeters en andere beste vetmeters. De huidplooimeter wordt soms samen met een body mass meetlint geleverd.

Een reactie posten

0 Reacties