Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Gazelle No1 speed pedelec

Informatie over de Gazelle No1, een Gazelle speed pedelec die eerder als speed pedelec van het jaar is uitgeroepen.

Gazelle no1 beste speed pedelec test


Ben je op zoek naar een goede speed pedelec? Kijk dan naar de Gazelle No1. Deze speed e-bike is in de Speed Pedelec van het Jaar test uitgeroepen tot de beste speed pedelec van 2021. Hier alle informatie over deze beste speed pedelec (snelle e-bike) van 2021 uit de test.

De Speed Pedelec van het Jaar verkiezing maakt deel uit van de Fiets van het Jaar verkiezing die door de RAI wordt georganiseerd. Onder andere de ANWB, de Bovag en de redacties van enkele fietstijdschriften zitten in de jury. De Gazelle No1 is volgens hen ook echt de nummer 1 en de beste speed pedelec van 2021.

Alle informatie over deze beste fast e-bike van 2021, waaronder alle specificaties en de actuele prijs van de Gazelle No1 speedpedelec vind je via de link hier onder.


Beste speedpedelec test Gazelle no1

Beste speed pedelec 2021: Gazelle No1

Deze beste speed pedelec van het jaar ziet er werkelijk schitterend uit. Met een mooi lijnenspel en een originele vormgeving. De voorvork is gemaakt van carbon fiber wat een unieke vorm mogelijk maakt. Ook zijn de kabels perfect weggewerkt wat het uiterlijk nog mooier en strakker maakt.

De Gazelle No1 is verkrijgbaar in 5 kleuren waaronder enkele opvallende tinten oranje, blauw en rood.

De veel geroemde 85 Nm Bosch Performance Line Speed motor zorgt voor snelheid en een plezierige en krachtige ondersteuning.

Schakelen is niet nodig want de Gazelle No1 speedpedelec beschikt over een Enviolo AutomatiQ versnellingsnaaf die traploos automatisch schakelt. Deze geeft altijd de juiste overbrenging op de speed pedelec hebt.Handig en veilig, want zo kun je bij hoe snelheden je aandacht op de weg houden.


Ook bij het stuur is aan de veiligheid gedacht. Het fietsstuur is extra breed en voorzien van ergonomische handvatten die een goede grip geven. Zo heb je meer controle over je snelle e-bike. Ook de brede 62 mm fietsbanden maken de Gazelle No1 tot een heel veilige speed pedelec.

Een leuke extra is de Gazelle Connect App die informatie geeft over onder andere de actieradius, de snelheid en het niveau van stroom in de accu. Ook vertelt de Gazelle Connect App waar je de accu van je fiets onderweg kun opladen en die je speed e-bike beschermt via een startonderbreker en GPS beveiliging. Je kunt via GPS je fiets altijd terugvinden en als je  Gazelle No1 speed pedelec verplaatst wordt krijg je een melding.

Ook is er fietsnavigatie op deze beste speed pedelec van 2021 aanwezig.

Zelf samenstellen

Via de bovenin gelinkte productinformatie pagina kun je je Gazelle No1 speed pedelec zelf samenstellen. Je kunt de kleur kiezen en de speed e-bike in die kleur bekijken. Je kunt je voorkeur aangeven voor een enkele of dubbele fietsaccu. Je kunt kiezen uit maarliefst 4 verschillende stuurpennen en je framemaat opgeven. Je ziet dan hoe jouw favoriete Gazelle No1 speed pedelec er uit zou kunnen zien en je ziet wat deze kost.

Ook kun je via die pagina een vrijblijvende proefrit aanvragen.


Zie ook

Foto's: Gazelle

Samenvatting:
De Gazelle No1 is in de test van Speed Pedelec van het Jaar 2021 (onder andere door de ANWB) uitgeroepen tot beste speed pedelec van 2021. Hierboven alle informatie over deze beste speed e-bike uit de test. Via de bovenaan genoemde link naar de  Gazelle No1 informatie vind je alle mogelijkheden, specificaties en actuele prijs van deze beste snelle e-bike uit de test.

Een reactie posten

0 Reacties