Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste hardloophorloge (sporthorloge hardlopen)

 

Het hardloop horloge is een populair sporthorloge. Hier de beste beste hardloophorloges voor het meten van je prestaties bij het hardlopen (met aanbiedingen).

beste hardloophorloge beste sporthorloge hardlopen


Als hardloper kun je je sportprestaties bijhouden op een goed sporthorloge voor hardlopers, ook wel hardloophorloge genoemd. Wat is het beste hardloophorloge uit de test? En wat voor goede sporthorloges voor hardlopers zijn er nog meer? Hier de beste hardloophorloges uit de test en meer sporthorloges die heel goed zijn voor de hardloper.

De beste sporthorloges voor hardlopen

Kijk hieronder voor je beste hardloophorloge. Je vindt er de beste hardloophorloges uit de test en alle hardloop horloges die een 5 sterren waardering hebben gekregen.


Bij de beste hardloophorloges uit de test vind je de beste sporthorloges voor het hardlopen in verschillende prijsklassen en voor verschillende soorten hardkopers. Uit dat overzicht en het overzicht met alle beste sporthorloges hardlopen kun je heel makkelijk het voor jou beste hardloophorloge selecteren door de eisen die je aan het sporthorloge stelt aan te klikken.

Garmin Forerunner hardloop horloge
Garmin Forerunner hardloop horloge


Meer dan een sporthorloge voor hardlopen

Een hardloophorloge is het beste sporthorloge voor een hardloper. Alle voor hardlopen relevante metingen zoals snelheid, afstand, stappen, hartslag en calorieverbranding zijn op een goed hardloophorloge aanwezig. 

Maar de beste hardloophorloges bieden naast al deze voor een hardloper relevante informatie meer metingen zoals het slaappatroon en het aantal beklommen traptreden. Ook kun je er vaak je smartphone berichten op lezen en de muziek op je smartphone mee bedienen.

Kortom, de beste hardloophorloges zijn meer dan een sporthorloge voor hardlopen. Ze bieden alle sporthorloge functies, plus vaak nog meer handige extra functies voor hardlopen.

Extra functies hardlopen

Deze extra hardloop functies verschillen per hardloop horloge. In beide overzichten met beste hardloophorloges bovenaan kun je het horloge op de gewenste aanwezige functies selecteren.

Denk daarbij aan functies zoals het opslaan van records, het geven van een raceprognose, het meten van de hersteltijd, het geven van hersteladvies en specifieke hardloopmetingen zoals de staplengte, de grondcontact-tijd, de verticale oscillatie en de ren-cadans.

Ander handige functies voor de hardloper zijn het inladen van routes, het navigeren via GPS en het vastleggen van de gelopen route. Ook de geschiktheid voor hardloop apps en sport apps als Runkeeper, Komoot. Strava en Endemodo zijn erg welkom bij een goed hardloophorloge.

Bij de meeste beste hardloophorloges uit de test die je bovenaan aantreft zijn deze specifieke functies voor het hardlopen op het sporthorloge aanwezig. Bij de overige beste sporthorloges (5 sterren) kom je ook heel goede maar wat meer eenvoudige hardloophorloges tegen. Deze hardloop horloges hebben wat minder functies maar zijn vaak de beste koop als je een goedkoop hardloophorloge zoekt.


Garmin Forerunner hardloophorloge

Garmin Forerunner hardloophorloge


Goede hardloophorloges

Je kunt de beste hardloophorloges onderverdelen in specifieke hardloophorloges, horloges die speciaal voor de hardloper zijn ontwikkeld, en goede allround sporthorloges en smartwatches die veel goede functies voor de hardloper hebben.

Goede specifieke hardloophorloges is de serie Garmin Forerunner hardloophorloges en de Polar Vangtage. Goede multisporthorloges (met ondersteuning van veel sporten) zijn de Garmin VivoActive, de Garmin Finix, de Garmin Instinct, de Fitbit Sense, de Coros Apex Pro, de Suunto 9 en de Xiaomi Mi-Band. Een ander goede smartwatches met goede hardloopfuncties is de Apple Watch.

Bovenaan vind je alle beste hardloophorloges en andere goede sporthorloges hardlopen. Met alle mogelijkheden, alle specificaties en alle prijzen.

Foto bovenaan: RoonZ.nl

Samenvatting: 
Op deze pagina vind je een overzicht van de beste hardloophorloges uit de test en andere beste sporthorloges hardlopen. Je vindt hier specifieke hardloophorloges zoals de Garmin Forerunner, maar ook algemene smartwatches en sporthorloges het goede hardloopfuncties. Via het overzicht beste sporthorloges voor de hardloper kun je makkelijk het voor jou beste hardloophorloge of beste sporthorloge hardlopen vinden.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.