Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste slanghaspel (tuinslang houder)

Een slanghaspel is een houder met katrol voor je tuinslang. Hier de beste tuinslanghouders uit de test.

Slanghaspel Gardena

Hoe langer een tuinslang is, hoe sneller deze in de knoop kan raken. Met funeste gevolgen voor de tuinslang. Een goede tuinslang verdient daarom een goede tuinslanghouder. Maar wat is de beste slanghaspel voor je tuinslang?

De beste tuinslanghouder

Kijk hier onder voor de beste slanghaspels. Al deze goede tuinslanghaspels hebben een 5 sterren waardering gekregen.


Andere soorten tuinslang haspels

Het gaat hierboven om eenvoudige tuinslanghouders waarop je je tuinslang netjes kunt oprollen zodat de slang niet in de knoop raakt. 

Zoek je een slagenwagen (een slanghaspel op wieltjes) of een luxe muurbox waarin de slanghaspel onzichtbaar wordt opgerold? Kijk dan bij de onderstaande beste tuinslanghaspels uit de test.

 

Gardena slangenhouder draagbaar met muurbevestiging

Gardena slanghasspel draagbaar met muurbevestiging


Draagbaar of haspel voor aan de muur

Deze tuinslang haspels heb je in diverse soorten. Je hebt muurhaspels die je aan de muur kunt hangen, in de buurt van de buitenkraan, en je hebt de draagbare slanghaspels die je tevoorschijn haalt als je de tuinslang haspel nodig hebt.

De versies van de slanghaspel die je aan de muur hangt zijn vaak geheel afgesloten en worden dan tuinslangbox of muurbox genoemd. De beste van deze gesloten slanghaspels voor aan de muur vind je hierboven bij de andere tuinslanghaspels.

De tuinslanghouders waarover we het hier hebben zijn meestal een eenvoudige (en goedkope) katrol voor de tuinslang, die draagbaar is en daardoor makkelijk overal te gebruiken waar je een waterkraan tot je beschikking hebt. Deze slanghaspels zijn dan minder mooi om te zien dan een afgesloten muurbox maar wel makkelijk en flexibel in het gebruik.

De beste slanghaspel is compact vormgegeven en makkelijk te dragen zodat je deze overal kunt gebruiken waar je water nodig hebt, bijvoorbeeld om je voortuin of achtertuin te besproeien, je tuinmeubels af te spuiten of om de auto te wassen.

De meeste van de beste slanghaspels zijn draagbaar maar kun je naar gebruik een de muur hangen.


Hozelock slanghouder op wieltjes

Hozelock slanghouder op wieltjes


Slanghaspel met of zonder tuinslang

De ene slanghaspel koop je met tuinslang, de ander zonder tuinslang. De lengte van de slang verschilt sterk. Je kunt slanghaspels kopen met een slang van 20 of 30 meter, maar ook van 60 meter.

Let altijd op de maximale lengte van de slang die de slanghaspel kan bevatten. Ook deze verschilt enorm. Bij een slangenhaspel met slang wordt lang niet altijd de meest lange tuinslang meegeleverd. 

Als je een slanghaspel zonder slang koopt ben je helemaal vrij in het kiezen van je tuinslang, qua lengte, merk, prijs en kwaliteit. De testen van tuinslangen vind je hier boven.

Beste slanghaspel merken

Hierboven zie je welke slanghaspels de hoogste waardering hebben gekregen, Goede slanghaspels worden door diverse bekende fabrikanten gemaakt zoals Gardena, Hozelock, K√§rcher. 

Samenvatting:
Hier vind je een overzicht met de beste slanghaspels uit de test, met en zonder tuinslang.

 

Een reactie posten

0 Reacties