Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste subwoofer auto / autosubwoofer

 

De beste subwoofer auto uit de test en andere goede subwoofers auto. Kijk hier voor je beste kofferbak subwoofer of beste underseat subwoofer.

JBL auto subwoofer in kast

Met een subwoofer in de auto kun je onder het autorijden genieten van een veel voller en krachtiger geluid met een veel betere weergave van de zeer lage bastonen. In een auto komt een goede subwoofer echt tot zijn recht. Maar wat is de beste autosubwoofer? Hier de beste subwoofers voor in de auto.

We hebben hieronder de best gewaardeerde auto subwoofers en geven tips voor bij het kiezen van de voor jou beste subwoofer in de auto.

Beste subwoofers auto

Onderstaande subwoofers voor in de auto hebben een waardering van vijf sterren gekregen.

In het overzicht met alle autosubwoofers vind je nog veel meer goede subwoofers voor in de auto. Onder andere JBL, Pioneer, Caliber, Kenwood, JVC, Focal, Excalibur, Rockford Fosgate, Audison, Eton en Kicker maken goede auto subwoofers.


Autosubwoofer in kast Kenwood

Kenwood subwoofer auto in kast

Tips kiezen beste autosubwoofer

Iedere subwoofer heeft dezelfde taak. Er voor zorgen dat de lage tonen stevig en diep worden weergegeven. Maar toch zijn er veel verschillen in auto subwoofers en vormen van subwoofers voor in de auto. Hieronder tips voor bij het kiezen van jouw beste autosubwoofer.

Waar plaats je de subwoofer?

Denk voor je een auto subwoofer koopt eerst na over de plek waar je deze wil bewaren. In principe kun je een subwoofer overal in de auto plaatsen, maar de ene plek is praktische dan de andere.


Eton kofferbak subwoofer voor in reservewiel


Eton kofferbak subwoofer voor plaatsing in reservewiel

Subwoofer in de kofferbak

In de achterbak van de auto heb je de meeste plek voor een subwoofer. Hierin kun je in de gemiddelde auto een aardig subwoofertje kwijt, al gaat een grote autosubwoofer in de kofferbak natuurlijk wel ten koste van de bagageruimte.

De autosubwoofer voor in de kofferbak is in een behuizing geplaatst, die bij een auto subwoofer ook wel kast of kist genoemd wordt. Kijk bij de bovenstaande beste autosubwoofers bij de subwoofers in kist / subwoofers in kast voor deze auto subwoofers in een behuizing voor in de kofferbak van de auto.

Underseat subwoofer

Een andere populaire plaats voor een autosubwoofer is onder een voorstoel. Deze lage plek vraagt wel om een specifieke vorm van de autosubwoofer, dus deze moet daar wel specifiek voor ontworpen zijn. 

Deze subwoofers voor onder de voorstoel (bestuurdersstoel of stoel bijrijder) worden underseat subwoofers geboemd. Een underseat subwoofer is plat en laag en neemt maar weinig ruimte in. 


Underseat subwoofer JBL

Actieve underseat subwoofer auto JBL


Bovendien is een underseat subwoofer een relatief goedkope autosubwoofer en als je een andere auto koopt is een underseat subwoofer vrij makkelijk over te zetten.

Ook de beste underseat subwoofer is bij bovenstaande beste autosubwoofers te vinden.

Inbouw subwoofer auto

Je kunt er ook voor kiezen de subwoofer in de auto in te bouwen. Deze autosubwoofers zien er uit als een inbouw autospeaker, maar zoals van alle subwoofers heb je er maar één van nodig, en je kunt deze overal in de auto inbouwen. 

Deze inbouw subwoofers voor in de auto zijn er in vele maten, van 8 inch tot 15 inch. 


Autosubwoofer met versterker

Veel autoradio's leveren een vermogen van 4x45 Watt. Dat is relatief krachtig, maar niet voldoende om een echt goede (en krachtige) autosubwoofer volledig tot zijn recht te laten komen. Daarom worden er ook actieve subwoofers met een eigen versterker aangeboden. Dit kan een subwoofer set zijn (auto subwoofer en versterker) of een versterkte subwoofer (auto subwoofer met ingebouwde versterker).

Ook deze krachtige autosubwoofers zijn in het bovenstaand overzicht te vinden.


Inbouw subwoofer auto Pioneer

Inbouw subwoofer auto Pioneer


Voordelen en nadelen van een subwoofer in de auto

Het grote voordeel van een goede subwoofer in de auto is duidelijk, namelijk een betere muziek kwaliteit. Een goede autosubwoofer zorgt voor een volledig en gebalanceerd geluid in de auto, hehelder en vervormingsvrij geuid bij een lage frequentie (ook bij hoog volume) en een weergaloze bas in de auto.

En in de auto heb je vaak alle tijd om van deze muziek te genieten, en om helemaal uit je dak te gaan bij stevige harde muziek onder het rijden.

Maar zelfs de beste subwoofer voor in de auto heeft nadelen. Zo neemt een subwoofer altijd ruimte in. Tenminste als je voor een grote subwoofer kiest. Een underseat subwoofer is de beste autosubwoofer als je niet wil dat het gebruik van een subwoofer ten koste van je bagageruimte gaat.

En daarbij zijn er nog wat kleine nadelen zoals het stroomverbruik (extra belasting an de accu) en natuurlijk de kosten van het aanschaffen en eventueel laten installeren van de autosubwoofer.

En nog een nadeel voor vooral de beste auto subwoofer: Er is een risico dat je van die heerlijk opzwepende muziek het gaspedaal automatisch wat te diep in drukt. Dat kan boetes opleveren :-(

Wat kost een auto subwoofer?

Over kosten gesproken. Wat is de prijs van een goede subwoofer voor in auto?

Hierboven vind je de beste autosubwoofers. Maar wat kost zo'n goede subwoofer voor in de auto? De prijs hangt sterk af van het soort subwoofer, de grootte en de kracht van de autosubwoofer, of het inbouw of een autosubwoofer in kast betreft en veel meer.

De prijzen van een 8 inch inbouw subwoofer van bijvoorbeeld JVC beginnen bij een euro of 90. De prijs van een actieve underseat subwoofer van bijvoorbeeld Kenwood of Pioneer beginnen bij circa 120 euro. Maar naarmate je meer eisen stelt aan bijvoorbeeld het vermogen en de geluidskwaliteit kunnen de prijzen flink oplopen. Je hebt ook auto subwoofers van ruim 300 euro

In het bovenstaande overzicht met beste autosubwoofers vind je alle beste subwoofers voor in de auto (5 sterren). In het overzicht met alle auto subwoofers aanbiedingen vind je nog meer goede autosubwoofers, hun mogelijkheden, hun lage prijzen en alle specificaties van deze subwoofers voor in de auto.

Zie ook:

Foto bovenaan: JBL subwoofer auto

Onderwerp:
Hier vind je de beste auto subwoofers in alle soorten. Actieve subwoofers voor in de auto met ingebouwde versterker of losse versterker en passieve subwoofers. Een high end subwoofer van top kwaliteit of een goede maar goedkope subwoofer. Ook vind je hier de beste inbouw subwoofer, de beste underseat subwoofer en de beste subwoofer voor in de kofferbak. Het aanbod aan goede autosubwoofers is heel groot.

, , ,


0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *