Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tuinhandschoenen

Redactie     17:14     No comments


Beste tuinhandschoenen Gardena

Bij klussen in de tuin zijn goede tuinhandschoenen vaak onmisbaar. Goede tuinhandschoenen beschermen je handen niet alleen tegen vuil en modder, maar ook tegen doornen, scherpe takjes, scherven, onkruid en allergische reacties op planten. Wat zijn de beste tuinhandschoenen? Hier lees je het.

Tuinhandschoenen zijn er in diverse maten en van diverse materialen. Maar ook de kwaliteit en de mate van bescherming kan bij tuinhandschoenen flink verschillen.

De beste tuinhandschoenen

Hieronder vind je een overzicht met alle beste tuinhandschoenen. Al deze goede tuinhandschoenen hebben een 5 sterren waardering gekregen. Ook hebben we een overzicht met alle tuinhandschoenen. In beide overzichten vind je ook alle specificaties, prijzen en vaak ook reviews en ervaringen van gebruikers van de tuinhandschoen.


Wil je met je handschoenen ook klussen? Dan kun je hieronder ook kijken bij de beste klushandschoenen.

Waarom tuinhandschoenen dragen?

Er zijn veel redenen om tuinhandschoenen te dragen. Met goede tuinhandschoenen hou je je handen schoon en de handschoenen beschermen je tegen scherpe voorwerpen en stekend onkruid. Ook kun je last hebben van allergische reacties op bepaalde planten zoals hedera (klimop), narcisbollen, boterbloemen, primula en de chrysant.

Ook kan wroeten in de grond een toxoplasmose infectie veroorzaken die voor zwangere vrouwen zelfs zeer gevaarlijk is. Maar ook doornen, scherpe takjes en steentjes en vuil als glas en scherven kunnen wondjes veroorzaken die weer tot een infectie kunnen leiden.

Goede tuinhandschoenen beschermen dus tegen meer dan alleen vuile handen.


Ox-On tuinhandschoenen

Ox-On tuinhandschoenen


Aan welke eisen moeten de beste tuinhandschoenen voldoen?

Als je de voor jou beste tuinhandschoenen zoekt moeten deze aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoen. Ten eerste moeten ze je handen optimaal beschermen, maar daarbij moeten ze wel flexibel in het gebruik zijn. Niemand wil stugge handschoenen dragen onder het tuinieren. De handschoenen moeten je vingers zo min mogelijk in hun bewegingen belemmeren en je moet nog steeds in staat zijn om kleine voorwerpen op te pakken.

Een nadeel van tuinhandschoenen blijft natuurlijk wel dat je niet meer zo goed kunt voelen wat je beet pakt. Een dunne stof neemt veel van dit nadeel weg, al wordt jet gevoel natuurlijk nooit optimaal als je handschoenen draagt.

Verder is het belangrijk dat je tuinhandschoenen in de juiste maat koopt. Tuinhandschoenen die niet knellen, maar ook niet te los zitten. Tuinhandschoenen zijn er in de maten XXS, XS, S, M, L, XL en XXL. Er zijn ook all size tuinhandschoenen, maar die kun je meestal vergelijken met de maat M.

De beste tuinhandschoenen beschikken over goed sluitende polssluitingen die voorkomen dat aarde en vuil in je tuinhandschoen terecht komt als je aan het graven bent. 

Om blaren, irritatie en schuurplekken te voorkomen is het belangrijk dat de tuinhandschoen niet knelt, geen grove naden heeft en niet te stug is aan de binnenkant. 


Beste tuinhandschoenen Gardena

Tuinhandschoenen Gardena

Goede tuinhandschoenen

Goede tuinhandschoenen worden vooral gemaakt door de grote bekende fabrikanten van tuingereedschap. Vooral de Gardena tuinhandschoenen en Wolf-Garten tuinhandschoenen komen goed uit menig test van tuinhandschoenen. Maar er zijn veel meer goede tuinhandschoen merken. Kijk bij de bovenaan genoemde beste tuinhandschoenen voor de handschoenen voor tuinieren met de hoogste waardering.

Zie ook:

Foto bovenaan: Gardena tuinhandschoenen


Samenvatting:
Met goede tuinhandschoenen voorkom je niet alleen vuile handen maar ook wondjes, infecties en mogelijke allergische reacties op planten. Kijk bovenaan voor de beste tuinhandschoenen en meer goede tuinhandschoenen van Gardena, Wolf-Garten, Ox-On en vele andere goede tuinhandschoen merken.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.