Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste desktop PC test

 

De beste desktop PC (bureau PC) uit de test en andere goede desktop computers.

Beste desktop PC test


Hoewel veel mensen voor een laptop kiezen als ze een computer kopen worden er ook nog veel desktop PC's verkocht. Heel verwonderlijk is dat niet want een desktop PC is relatief veel goedkoper en is helemaal op maat samen te stellen. Hier de beste desktop PC 's uit de test en meer goede desktop PC 's.


De beste desktop PC 's en andere goede desktop PC's

Hieronder vind je een overzicht met de best geteste desktop PC 's. Het betreft de beste desktops in diverse categorie├źn zoals de beste kantoor PC, de beste gaming PC en de beste all in one desktop PC in diverse prijsklassen.

Verder hebben we een overzicht met alle goede desktop PC 's, met de mogelijkheid daar je persoonlijk beste desktop PC uit te filteren en we hebben een overzicht met de beste winkels die online goedkoop goede desktop PC's verkopen.


In het overzicht met alle desktop PC's vind je alle desktops met alle specificaties en laagste prijzen, maar ook met foto's, een review en ervaringen van gebruikers van de desktop PC. Door de gewenste eigenschappen aan te vinken kun je uit dit overzicht makkelijk je beste desktop PC filteren.

Waarom voor een desktop PC kiezen?

Maar waarom zou je kiezen voor een desktop PC? Een laptop is toch veel flexibeler in het gebruik? Die kun je zowel thuis als op kantoor gebruiken, in de huiskamer, slaapkamer en werkkamer, en je neemt een laptop overal mee naar toe.

Om toch voor een goede desktop PC te kiezen zijn veel goede redenen aan te voeren:

Ergonomie van een desktop PC

Een laptop blinkt niet uit in ergonomisch gezond gebruik. Niet voor niets gebruiken veel gebruikers toch een losse monitor, los toetsenbord en losse muis op hun werkplek. Bij een goede desktop PC heb je de beschikking over een groot scherm dat optimaal ingesteld kan worden, een plezierig te gebruiken toetsenbord en een muis die veel beter voor lijf en leden is dan een touchpad.

Voor wie zijn computer overal mee naar toe wil nemen is een laptop een veel betere keuze dan een desktop PC, maar voor wie eigenlijk altijd achter een bureau werkt is gebruik van een desktop PC gezonder en comfortabeler.

Veel meer waar voor je geld met een desktop PC

En dan de prijs. Op het eerste gezicht lijkt een desktop PC niet goedkoper dan een laptop. Vooral niet omdat je er ook nog een monitor bij moet kopen (als je deze nog niet hebt). Maar de prijsverhouding verandert vaak als je naar de specificaties en mogelijkheden kijkt.

Want de onderdelen van een desktop PC zijn goedkoper. Dat geldt voor het geheugen, de opslag, de technische onderdelen. Als je een desktop PC en een laptop van dezelfde prijs met elkaar vergelijkt zie je dat de desktop PC het op specificaties en mogelijkheden dik wint. Sneller, meer ruimte, beter.

Niet voor niets gebruiken veel gamers een game desktop pc in plaats van een gaming laptop. Met de desktop computer ben je veel goedkoper uit voor dezelfde mogelijkheden.

Een desktop PC zelf samenstellen

Ook is een desktop PC veel beter naar wens aan te schaffen of samen te stellen. Weliswaar zijn er ook laptop te koop in heel veel samenstellingen, maar op de samenstelling van de desktop PC heb je nog veel meer grip. Je kunt de systeemkast van de PC vullen met de onderdelen waar jij de voorkeur aan geeft.

Bovendien kun je bij sommige computerwinkels de PC op maat samenstellen (zie bovenstaande beste winkels voor een computer) en anders kun je er de PC in losse onderdelen aanschaffen en zelf in elkaar zetten. Zo heb je een desktop PC samengesteld uit de onderdelen die jij wilt hebben.

Beste desktop PC kopen

Maar de meeste kopers van een desktop PC zullen toch een keuze maken uit de vele kant en klare modellen waar je uit kunt kiezen. Kijk hierboven bij alle goede desktops, geeft aan aan welke specificaties deze moet voldoen en / of waarvoor je deze desktop PC wilt gebruiken en je krijgt een overzicht met alleen de voor jou beste desktops. Uiteraard is de maximum prijs ook een eigenschap die je in je selectie kunt meenemen.

In het overzicht vind je alle goede desktop PC van alle goede fabrikanten zoals HP, Lenovo, MSI, Dell, Apple, Acer, Medion, e.a.

Zie ook:


Samenvatting:
Nog steeds kiezen veel mensen voor een desktop PC als ze een nieuwe computer kopen. Een goede desktop PC geeft meer waar voor je geld, is ergonomisch gezonder en op maat samen te stellen. Hierboven vind je de beste desktop PC test en een lijst met alle goede desktops waaruit je je beste desktop PC kunt kiezen en goedkoop online kunt kopen.,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *