Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste LG Soundbar

LG staat bekend om zijn goede soundbars. Maar wat is de beste LG soundbar? En waarkoop je een goede LG soundbar goedkoop?Je hebt goede soundbars en je hebt minder goede soundbars. Maar een fabrikant die altijd met zijn soundbars hoog scoort in de test is LG. Met een LG soundbar haal je een goede soundbar in huis, en er zijn LG soundbars in diverse types en breedtes, met en zonder aparte subwoofer.


Overzicht LG soundbars

Maak hier onder kennis met alle goede LG soundbars. Ook hebben we een overzicht met alle best geteste soundbars (van alle merken).


soundbar keuzehulp

Surround sound met een LG soundbar

Een compleet surround systeem voor een televisie is niet echt meer nodig. Goede soundbars zoals de LG soundbars zorgen met één speaker voor een volwaardig surround geluid bij je televisie. De meeste LG soundbars ondersteunen de DTS, Dolby Atmos en Dolby Digital surround sound systemen.

LG soundbar met subwoofer

Voor een echte home cinema is de beste LG soundbar dan wel een LG soundbar met subwoofer. Met een subwoofer (een losse tweede speaker die alleen bastonen produceert) zorg je voor een nog voller en krachtiger geluid. Bij je films, maar ook bij je muziek. De losse subwoofer hoeft daarbij niet naast de TV te staan. Voor de LG soundbar zelf is een plek direct onder de TV wel de beste plaats.

Draadloos je LG soundbar aansluiten

De LG soundbar sluit je (naar keuze) met een HDMI kabel of optische kabel aan op je TV. De eventuele subwoofer kan ook via een kabel aangesloten worden op de soundbar, maar omdat de subwoofer meestal niet naast de TV staat wordt er vaak gekozen om een draadloze verbinding te maken met de subwoofer, maar opgepast bij niet alle soundbars / subwoofers kan dat. Hou daar rekening mee als je je beste LG soundbar kiest.

Draadloos muziek streamen naar een LG soundbar

Ook iets om rekening mee te houden bij het kiezen van je beste LG soundbar is met de mogelijkheid om vanaf de smartphone, laptop of ander apparaat muziek naar de LG soundbar te streamen. Een LG soundbar levert namelijk zo'n mooi geluid dat het niet zonde is om de soundbar ook niet als woonkamer speaker te gebruiken. Met een goede LG soundbar heb je geen andere speaker(s) meer nodig.

LG soundbars ondersteunen altijd bluetooth zodat je iedere LG soundbar ook als bluetooth speaker kunt gebruiken. Daarnaast ondersteunen de beste LG soundbars ook WiFi. Dat betekent dat je de LG soundbar ook in je netwerk kunt opnemen en er op die manier muziek naartoe kunt streamen.
LG soundbar als smart speaker

Sommige van de beste LG soundbars met WiFi ondersteunen ook Amazon Alexa en / of Google Assistant als smart home platform. Dat betekent dat je met je beste LG soundbar ook een smart speaker in huis haalt. Bij een soundbar is dat een heel nuttige mogelijkheid. Niet alleen voor spraakbediening, maar bijvoorbeeld ook om vanaf de bank het weer, de sportuitslagen of ander nieuws of andere informatie op te vragen en je voor te laten lezen.

Kijk hier boven bij de aanbiedingen van LG soundbars. Vink daar je wensen aan en zie welke LG soundbar voor jou de beste LG soundbar is.

Zie ook:

Samenvatting:
LG is één van de topmerken in sounbars. LG soundbars behoren tot beste soundbars. Bovenaan vind je een LG soundbar overzicht waaruit je je beste LG soundbar kunt selecteren. Ook vind je daar een overzicht met alle beste soundbars uit de test.

Een reactie posten

0 Reacties