Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste QLED TV test

Hier vind je de beste QLED TV uit de test en andere goede QLED televisies.

samsung qled televisies beste televisie

De QLED TV is de concurrent van de OLED televisie. QLED is het antwoord van Samsung op OLED, maar er zijn inmiddels ook andere fabrikanten die QLED televisies op de markt brengen. Hier kijken we naar de beste QLED TV uit de test, andere goede QLED televisies en naar wat beter is, QLED of OLED.

De beste QLED TV's

Voor we verder ingaan op de QLED techniek eerst een overzicht van goede QLED televisies, waaronder de beste QLED TV's uit recente testen van televisies.


Hierboven vind je de beste QLED TV in diverse formaten, want zoals bij alle televisies heb je grote en kleine QLED's. Ook hebben we een overzicht met alle QLED televisies waaruit je door gewenste specificaties aan te vinken je persoonlijk beste QLED televisie kan filteren. 

TV keuzehulp

Wat is QLED?

Maar wat is QLED eigenlijk? Bij QLED (Quantum Dot Light Emitting Diode) ligt er over het scherm een laag nanokristallen die onder invloed van licht opkleuren. Dit zorgt voor een hoger kleurbereik. QLED televisies hebben de reputatie het helderste en scherpste beeld te kunnen leveren. 

Onafhankelijke tests bevestigen dat. De Samung QLED televisie zijn in menig vergelijkende test de beste televisie.

Neo QLED TV

Samsung heeft QLED en OLED zelfs weten te overtreffen met Neo QLED, een verbeterde versie van QLED waarbij gebruik gemaakt wordt van nog meer LED lichtjes om het beeld samen te stellen. Dit zorgt voor nog meer scherpte, nog meer kleur, en nog meer contrast.

Een Neo QLED TV is dus nog beter dan een "gewone" QLED televisie. Ook deze Neo QLEDs vind je bij de beste televisies hier boven.

Waar koop je deze en andere QLED televisies?

Aanvankelijk maakte alleen Samsung QLED televisies, maar inmiddels hebben ook fabrikanten als TCL en Hisense QLED televisies in hun assortiment. De concurrentie is voor Samsung nog beperkt, maar doordat Samsung een enorm groot aanbod aan QLED televisie heeft is de keuze uit QLED TV 's toch heel groot.

Hier boven vind je een overzicht met alle goede QLED televisies en hun goedkope aanbieder. Meer goede online aanbieders waar je een QLED TV of andere TV kunt kopen vind je op Beste Televisie Kopen. Daar vind je nog veel meer informatie over het kiezen en goedkoop kopen van je beste TV.


beste televisie

Waarom zijn deze Samung QLED televisies de beste televisie?

We schreven het al. QLED televisies komen meestal als beste TV uit de test, en dat zijn telkens Samsung QLED televisies.

Niet alleen leveren Samsung QLED televisie het mooiste beeld, ze bieden ook alle andere voordelen van moderne televisies. Het zijn allemaal Smart TV's die een 4K Ultra HD resolutie bieden. Je kunt televisieprogramma's opnemen via USB en streamen kan via DNLA.

De veelgeprezen Samsung Smart Hub brengt alle je entertainment bij elkaar, of dat nu televisie, internet, radio of een game is. Apparatuur wordt automatisch herkent, en al deze apparatuur kun je op de One Connect Box switch opical aansluiten.

Maar het allersterkste punt van de Samsung QLED televisies is toch wel het beeld. Superscherp, waarheidsgetrouw, heel gedetailleerd en met bijzonder waarheidsgetrouwe kleuren. En daarbij maakt het niet uit of de kamer donker of fel verlicht is.

Ga je voor de beste televisies van dit moment? Kijk dan bij het bovenstaande Beste Televisie Kopen bij de QLED televisies. Daar vind je ook alle actuele winkelprijzen.

Heb je zelf ervaring met een QLED televisie? Of heb je vragen, tips of opmerkingen? Alle ervaringen, tips en vragen kun je bij de reacties onderaan kwijt.

Meer beste televisies:


Foto's: Samsung


Samenvatting:
Bij vergelijkende testen van televisies komt er vaak een Samsung QLED TV als beste TV uit de test. Hierboven vind je de beste QLED televisies uit de test en andere goede QLED TV's van Samsung en andere fabrikanten.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. OLED heeft de naam het beste televisie beeld te leveren, maar QLED doet daar in niets voor onder.

    Samsung gaat nu zelfs nog wat verder met Neo QLED televisies met Quantum Mini LEDs met een grootte van slechts 1/40 van conventionele LED's voor een nog scherper beeld, met meer contrast en minder blooming. Dat laatste is de lichte waas die je anders wel eens ziet bij lichtgevende voorwerpen in beeld.

    Ook zorgen de superkleine leds voor nog meer kleuren en een betere kleurweergave. Als je demeest mooie beelden en de mooiste kleuren wil dan moet je een Samsung Neo QLED TV kopen!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.