Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste solo magnetron

 

Kijk hier voor de beste solo magnetron uit de test en andere goede goedkope magnetrons voor opwarmen en ontdooien.

Etna solo magnetron

Zoek je een goedkope magnetron? En verwacht je van deze magnetron niet veel meer dan dat hij je eten en drinken kan opwarmen en eventueel wat brood kan ontdooien? Dan is een solo magnetron voor jou voldoende. 

Een solo magnetron is een goedkope magnetron. Je hebt al een solo magnetron voor een prijs onder de 60 euro. Veel meer geld uitgeven is niet nodig als je toch niet met je magnetron kookt. Verwacht je wel oven functies van je magnetron? Kijk dan hier onder bij de andere testen van magnetrons voor een combi magnetron.

Kies je beste solo magnetron

Hieronder vind je de alle informatie voor het kiezen en goedkoop kopen van je beste solo magnetron. We hebben de beste solo magnetron uit de test en een overzicht met alle solo magnetrons (ruim 200) waar je makkelijk je beste solo magnetron uit kunt filteren door je wensen aan te geven.


Bij de beste solo magnetrons uit de test vind je meerdere best geteste solo magnetrons. Elk van deze magnetrons is de beste solo magnetron in zijn klasse. Bijvoorbeeld de beste solo magnetron voor het opwarmen van baby flesjes of de beste inbouw solo magetron.


Inbouw solo magnetron Siemens

Inbouw solo magnetron Siemens


Inbouw solo magnetron of vrijstaande solo magnetron

De meeste solo magnetrons zijn goedkope vrijstaande magnetrons. Maar er zijn ook goede inbouw solo magnetrons. Deze solo magnetrons worden vaak ingebouwd in een keuken waarin al een inbouw oven aanwezig is. De solo magnetron is dan een handig hulpmiddel voor snel ontdooien en snel opwarmen.

Bij de beste solo magnetrons uit de test vind je ook de beste inbouw solo magnetron uit de test. Maar bij een inbouw magnetron zijn de maten natuurlijk heel belangrijk. Past de beste inbouw solo magnetron niet in de daarvoor bestemde nis keuken?  Dan kun je een wel geschikte magnetron vinden in het overzicht met alle solo magnetrons. Vink daar dan de optie inbouwmagnetron aan.

Solo magnetron met grill

Een solo magnetron is in principe alleen voor ontdooien en opwarmen, maar je hebt ook solo magnetrons met grill. Dit zijn solomagnetrons met een plusje. Geen volwaardige combi-magnetron, maar wel een magnetron waarmee je het eten tijdens het opwarmen kunt voorzien van een krokant korstje.

Solo magnetron met draaiplateau

Voor het gelijk matig verhitten van voedsel is een draaiplateau een handige optie bij een magnetron. Ook bij het gelijkmatig verwarmen is een draaiplateau erg handig. Sommige solo magnetrons worden met draaiplateau geleverd, sommige solomagnetrons niet. Maar dit is dus wel iets om op te letten als je je beste solo magnetron kiest. Geef bij de bovenstaande keuze de aanwezigheid van een draaiplateau op als je daar prijs op stelt.

Ook handig, maar heel zeldzaam bij een solo magnetron, is de mogelijkheid om dit draaiplateau uit te zetten als je deze niet nodig hebt. Bijvoorbeeld bij het opwarmen van eten in een grote schaal die niet in de magnetron kan draaien. Je kan het plateau dan gewoon gebruiken om de ovenschaal of het bord op te zetten, maar het plateau draait dan niet.

Vrijstaande solo magnetron Inventum
Vrijstaande solo magnetron Inventum


Vermogen van de solo magnetron

Een magnetron kent een bepaald vermogen dat in Watts wordt aangegeven. Bij een solo magnetron bepaalt het vermogen hoe snel je eten kan worden opgewarmd. Hoe meer Watts hoe sneller je eten warm is.

De meeste solo magnetrons hebben een vermogen van 700 Watt of 800 Watt. Maar voor ongeduldige (of hongerige) mensen zijn er ook solo magnetrons van meer dan 1000 Watt die sneller werken. Deze krachtige en snelle magnetrons zijn vaak wel meteen een stuk duurder.

Goede solo magnetron merken

Hoewel de combimagnetron meer gekocht wordt dan de solo magnetron hebben de beste magnetron fabrikanten allemaal meerdere solo magnetrons in hun aanbod. Het gaat dan om de bekende namen zoals Samsung, AEG, Samsung, Etna, Panasonic, Bosch, Miele en Siemens. 

Daarnaast worden er goedkope solo magnetrons gemaakt door onder andere Inventum, Sharp, Severin, Medion en Salora. De keuze uit goede solo magnetrons is dus groot en een solo magnetron is altijd heel betaalbaar.

Kijk bovenaan welke solo magnetrons er als beste solo magnetron zijn getest, of geef je wensen en eisen in het overzicht met alle solo magnetrons en vind zo je persoonlijk beste solo magnetron.


Foto bovenaan: Vrijstaande Etna solo magnetron


Onderwerp:
Een solo magnetron is een magnetron die alleen als magnetron dienst kan doen. Je kan met een solo magnetron dus alleen opwarmen en ontdooien. Hier vind je de beste solo magnetron uit de test en aanbiedingen om meer goede solo magnetrons goedkoop te kopen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *