Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste zakloze stofzuiger (stofzuigers zonder zak)

Op zoek naar de beste stofzuiger zonder zak? Hier vind je de beste zakloze stofzuiger uit de test en andere goede stofzuigers met stofreservoir.

Beste zakloze stofzuiger test


Steeds meer stofzuigers hebben een stofreservoir in plaats van een stofzak. Wat is de beste stofzuiger zonder zak? Is een zakloze stofzuiger voor jou de beste stofzuiger? Wat is de beste zakloze stofzuiger uit de test? Dat kun je allemaal hier lezen.


Beste zakloze stofzuigers uit de test

Zoek je een goede zakloze stofzuiger? Hieronder vind je de beste stofzuigers zonder zak uit de test en andere goede zakloze stofzuigers.

Bij de beste stofzuigers zonder zak vind je de beste stofzuigers zonder zak in diverse categorieën. Zowel de beste zakloze sledestofzuigers (traditionele stofzuigers) als de beste steelstofzuigers zonder zak. 

Je vindt er de beste zakloze stofzuigers voor harde vloeren en de beste zakloze stofzuigers tegen dierenharen, maar ook de beste zakloze stofzuiger / dweilmachine, de beste accu stofzuiger zonder zak en veel meer specifieke beste stofzuigers zonder zak.

Stofzuiger keuzehulpAanbiedingen stofzuigers zonder zak

Hieronder vind je aanbiedingen van zakloze stofzuigers.  Het betreft slede stofzuigers zonder stofzak. De beste zakloze steelstofzuigers vind je verderop deze pagina.


In het overzicht met alle goede zakloze stofzuigers vind je vele honderden stofzuigers zonder zak, met een review, alle specificaties, ervaringen van gebruikers, voordelen, nadelen en natuurlijk de laagste prijs van iedere zakloze stofzuiger. 

Via diverse zoekfilters kun je snel en makkelijk je beste stofzuiger zonder zak uit het uitgebreide aanbod selecteren.


AEG stofzuiger zonder zak slede

AEG stofzuiger zonder zak (slede model)


In dit overzicht vind je de beste zakloze stofzuigers van vele goede merken, zoals Philips, Rowenta, Dyson, Bosch, Veripart, AEG, Miele, Nilfisk, Samsung en vele andere fabrikanten van goede stofzuigers.


Een zakloze stofzuiger maakt gebruik van een cyclonale techniek waarbij lucht snel ronddraait. Hierdoor wordt stof en vuil uit de lucht gefilterd. Een draaikolk leidt het vuil naar het stofreservoir. De schone lucht wordt de kamer weer ingeblazen.Voordelen stofzuiger zonder zak

Waarom zou je kiezen voor een zakloze stofzuiger? Een stofzuiger zonder stofzak heeft voordelen, maar een stofzuiger zonder zak heeft ook nadelen. Eerst de voordelen van een zakloze stofzuiger:
 • Je spaart geld uit omdat je geen stofzuigerzakken hoeft te kopen.
 • Je hoeft er ook niet voor te zorgen dat je altijd stofzuigerzakken in huis hebt.
 • Bij een (doorzichtige) stofbak zie je makkelijk hoe vol de bak is, en dus of de stofzuiger geleegd moet worden.
 • Een stofzuigerzak zorgt voor verlies van zuigkracht. Bij een zakloze stofzuiger heb je dat niet.
 • Een stofzuiger zonder zak heeft meestal een mooier design dan een zakstofzuiger.
Nadelen stofzuiger zonder zak

Dit zijn de nadelen van een zakloze stofzuiger die daar tegenover staan.
 • Een stofbak heeft vaak een minder grote inhoud waardoor deze vaker geleegd moet worden.
 • Het legen van de stofbak is een viezer werkje dan het verwisselen van een stofzuigerzak. Vooral als er vochtig vuil is opgezogen.
 • Na het legen is een stofzuiger met zak schoner (en hygiënischer) dan een zakloze stofzuiger.
Geven de nadelen van de stofzuiger zonder zak de doorslag? Kijk dan bij onderstaande andere beste stofzuigers uit de test voor een goede stofzuiger met stofzuigerzak.


James Dyson is de uitvinder van de zakloze stofzuiger. In 1983 bracht Dyson de eerste stofzuiger met Dual Cyclone technologie op de markt. Met deze techniek is geen stofzuigerzak nodig.Beste zakloze stofzuiger merken

Veel mensen kiezen liever voor een traditionele stofzuiger zonder zak, de slede stofzuiger zonder zak. Dit is een traditionele stofzuiger die je aan de stofzuigerslang voorttrekt als je aan het stofzuigen bent.

Goede sledestofzuigers zonder zak worden gemaakt door Philips, AEG, Rowenta, Dyson, Black+Decker en Miele, kortom veel bekende stofzuigermerken die ook een groot aanbod aan steelstofzuigers en traditionele stofzuigers met zak hebben.

Daarnaast is er nog een groot aantal fabrikanten dat goedkope stofzuigers zonder zak maakt. Kijk voor een goedkope zakloze stofzuiger in het bovenstaande overzicht met alle goede slede stofzuigers zonder zak bij de zakloze stofzuigers van merken als Primo, Dunlop, Veripart, TurboTronic, Tristar en ProLine.

Hieronder vind je een korte beschrijving van het aanbod aan zakloze stofzuiger bij de beste fabrikanten van dit soort stofzuiger.

Philips

Philips is een heel grote aanbieder van zakloze stofzuigers. Ze bieden een hele reeks 900 Watt stofzuigers aan met de  Philips Powerpro 9000,  de Philips PowerPro Expert, de kleinere PowerPro Compact
en de relatief goedkope Philips 3000 zakloze stofzuiger. 

Wil je een echt goedkope Philips stofzuiger zonder zak? Kijk dan eens naar de Philips 2000 zakloze stofzuiger die niet veel meer dan 100 euro kost.
Deze Philips stofzuiger is met een vermogen van 850 watt wel iets minder krachtig dan hun andere stofzakloze stofzuigers.

AEG

Ook AEG biedt een hele reeks zakloze stofzuigers aan. De AEG LX9, is hun meest krachtige stofzuiger zonder stofzak die bovendien de licht heel goed filtert waardoor dit een prima zakloze stofzuiger is voor mensen met een allergie. Het 1,7 liter stofreservoir zorgt er voor dat je deze stofzuiger niet vaak hoeft te legen. 

Maar AEG biedt ook goedkopere modellen zoals de AEG LX5, de AEG LX7 en de AEG Ckean 6000, allemaal goede AEG stofzuigers zonder stofzak.

Miele

Ool Miele behoort tot de beste zakloze stofzuiger merken met goede stofzuigers zonder zak in de Miele Blizzard CX1 en Miele Boost CX1 series. Goedkoop zijn deze Miele zakloze stofzuigers niet, de prijzen beginnen rond de 300 euro en lopen op richting de 600 euro. Dat is een nadeel, maar deze Miele zakloze stofzuiger zijn wel krachtig en presteren goed.

Bosch

Dan zijn de Bosch zakloze stofzuigers heel wat beter te betalen. In de prijsklasse tussen de 100 en 150 euro vind je de Bosch Serie 2 en Serie 3 stofzuigers zonder zak. 

Maar het Bosch zakloze stofzuiger aanbod is nog veel groter, met Bosch stofzuigers zonder zak in de series 6 en 8 die wel wat duurder zijn, maar ook beschikken over een groter stofreservoir, een grotere actieradius en (vooral bij de Bosch Series 8 stofzuiger) meer meegeleverde hulpstukken.

Rowenta

Met zijn goede goedkope zakloze stofzuigers behoort Rowenta tot de beste stofzuiger zonder stofzak fabrikanten. De prijzen van de Rowenta Compact Power XXL stofzuiger beginnen bijvoorbeeld al rond de 100 euro, en dat geldt ook voor de Rowenta Swift Power Cyclonic zakloze stofzuiger. 

Dyson

En dan heb je natuurlijk nog de prijzige maar wel heel goede en geavanceerde zakloze stofzuigers van Dyson. Dyson maakt niet alleen zakloze steelstofzuigers, maar met de Dyson Cinetic Big Ball ook een heel goede sledestofzuiger zonder zak. 

Deze Dyson zakloze sledestofzuiger is niet alleen heel effectief, hij beschikt ook over het futuristische design dat je van een Dyson stofzuiger mag verwachten.

Meer goede zakloze stofzuiger merken

En zo zijn er nog veel meer fabrikanten die zakloze stofzuiger maken. Bijvoorbeeld Nilfisk, Veripart, Samsung, Domo, Kärcher, Inventum en Dirt Devil. Bij de zakloze stofzuiger aanbiedingen bovenaan vind je al deze stofzuigers zonder zak goedkoop.Beste steelstofzuiger zonder zak

Tot slot willen we je nog even wijzen op de steelstofzuiger test. De steelstofzuiger is immers ook een zakloze stofzuiger. Maar over het algemeen is de zakloze steelstofzuiger (enkele uitzonderingen daargelaten) minder geschikt als volwaardige stofzuiger dan een sledestofzuiger zonder zak.

Een steelstofzuiger is een snoerloze accu stofzuiger waarbij de motor direct aan de steel van de stofzuiger vast zit. De Dyson steelstofzuigers zijn de meest bekende van deze steelstofzuigers zonder zak. maar ook Philips, Bosch, AEG, Rowenta, Miele en veel andere bekende stofzuiger fabrikanten maken tegenwoordig goede steelstofzuigers zonder zak.

Hieronder vind je de beste van de zakloze stofzuigers in deze soort.


Kijk bovenaan voor de beste zakloze stofzuigers uit de test en voor meer goede stofzuigers zonder zak.


Foto bovenaan: Philips stofzuiger zonder zak


Onderwerp:
Op deze pagina vind je de beste zakloze stofzuiger (beste stofzuiger zonder zak) uit de test en meer goede stofzuigers zonder zak. Je vind hier de voordelen en nadelen van een stofzuiger zonder stofzak en we kijken naar de beste slede stofzuigers zonder zak en de beste merken voor zo'n stofzuiger zonder stofzak.


Een reactie posten

1 Reacties

 1. Voor mij is het grote voordeel van een zakloze stofzuiger het constant krachtige vermogen van zuigen. Bij mijn oude stofzuiger moest in continue controleren hoe vol de zak was, want deze verloor als snel aan zuigkracht. Ook zat ik op ongelegen momenten zonder stofzuigerzakken. Wel heeft mijn stofzuiger zonder zak het nadeel dat de bak wat viezig wordt. Dat is wel een beetje mijn eigen schuld want ik ben niet zo voorzichtig met het opzuigen van natte of vochtige rommel. Eigenlijk mag dat niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.