Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste all in one printer (inkjet en laserprinter)

In deze printer test vind je de beste all in one printer uit de test en hebben we een overzicht van alle goede all in one inkjet printers en all in one laserprinters.


All in one printer HP


De meeste printers die tegenwoordig verkocht worden zijn een all in one printer. Een printer die ook als scanner en kopieerapparaat dienst kan doen. Hier de beste all in one printers uit de test, zowel de beste all in one inkjet printer als de beste all in one laserprinter.

Beste all-in-one printers

Hieronder vind je de beste all in one printers uit de test en een overzicht met honderden all in one printers waaruit je snel en makkelijk de voor jou beste all in one printer kunt selecteren.
 
 
Bij de beste all-in-one printers uit de test vind je meerdere beste alles in één printers, zoals de beste all in one printer voor thuis en voor kantoor, maar ook de beste all in one printer als je de printkosten zwaar mee laat wegen. de beste mobiele all-in-one printer en de beste all in one fotoprinter. Alle beste all in one printers uit de test bij elkaar!


Zie ook:

Kom je er niet uit? Gebruik dan de onderstaande Printer Keuzehulp om je beste all in one printer te vinden.

printer keuzehulp

Beste all in one inkjet printer

Voor thuisgebruik wordt er bijna altijd gekozen voor een inkjet printer. Een inkjet printer is goedkoop in aanschaf en een inkjet printer is het best te gebruiken als fotoprinter.

Goedkope all-in-one printer Epson
Goedkope all-in-one inkjet printer Epson


Je hebt inkjet printers die alleen kunnen printen (single function inkjets) en inkjet printer die je ook als scanner en kopieermachine kunt gebruiken (all-in-one inkjets). De vraag en aanbod naar single function printers is zo klein, dat de all in one inkjets net zo goedkoop zijn als de single function inkjet printers (vanaf een euro of 60).

Waarom zou je dan nog een single function inkjet kopen als je voor hetzelfde geld een inkjet printer hebt die je ook als kopieer apparaat en als scanner kunt gebruiken?

Zelfs de goedkoopste all in one inkjet printers presteren goed. Ook HP, Epson en Canon maken deze goedkope all in one printers.

Kijk bij de bovenstaande beste all in one printers uit de test voor de beste all in one inkjet printer en andere goede all in one inkjet printers. Of kijk bij de onderstaande beste inkjet printers uit de test (vrijwel alle inkjets zijn immers all in one printers).


Beste all in one laserprinter

Bedrijven, waar veel geprint wordt, kiezen vaak voor een all in one laserprinter. Een laserprinter heeft bij het printen in grote hoeveelheden namelijk lagere printkosten. Een toner voor een laserprinter is veel duurder dan een inkt cartridge voor een inkjet printer maar uit de toner met inkt komen veel meer printjes, waardoor de printkosten uiteindelijk lager zijn.

All-in-one laserprinter Brother

All-in-one laserprinter Brother


Ook bedrijven kiezen meestal voor een goede all in one printer als ze een nieuwe printer aanschaffen want het is natuurlijk erg handig als een afdelingsprinter meteen het kopieerapparaat van een afdeling is. Een goede all in-one-printer is als zelfstandig kopieerapparaat te gebruiken, je hebt dus geen apart kopieerapparaat meer nodig.

De beste all in one laserprinters zijn bovendien berekend op het efficiënt printen van bulkwerk. Met veel hogere printsnelheden. Maar ook voor serieus kopieerwerk, met bijvoorbeeld automatische documenteninvoer van de te scannen papieren en dubbelzijdige scannen en dubbelzijdig printen.

Bovenaan vind je de beste all in one laserprinters uit de test. Meer over de beste printers om als kopieerapparaat te gebruiken vind je in de test hier onder.Foto bovenaan: Display HP all-in-one printer

Samenvatting:
We hebben hier een overzicht van de beste all in one printers en een overzicht met alle goede all-in-one printers waaruit je je beste all in one printer kan selecteren. Dat kan een all in one laserprinter of een all in one inkjet printer zijn. Met een goede all in one printer heb je geen apart kopieerapparaat of scanner meer nodig.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Bij de laserprinters kom je nog steeds veel printers tegen die alleen kunnen printen, maar bij de inkjets is dat heel ander. Vrijwel iedere inkjet is tegenwoordig een all in one printer. Bij de inkjets gaat het om een handjevol printers die verder ook heel basic en niet goedkoper zijn.

    Ik zou dus nooit een inkjet kopen die geen all in one printer is. Dat is een veel slechtere koop. De all in one functies als kopiëren en scannen krijg je er in feite gratis bij.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.