Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kinder koptelefoon (koptelefoon kinderen)

Redactie     09:59     No comments

Beste koptelefoon kinderen draadloos JBL


Voor kinderen zijn er veel specifieke hoofdtelefoons te koop. Waarin verschillen deze koptelefoons voor kinderen van andere hoofdtelefoons, wat zijn goede hoofdtelefoons voor kinderen, en welke koptelefoons kun je beter niet kopen? Hier de beste hoofdtelefoons uit de test van koptelefoons voor kinderen.

De eisen voor een goede koptelefoon voor kinderen

Een goede koptelefoon voor kinderen begrenst het maximum volume op een veilige 85 decibel, past goed op een kinderhoofd, ziet er leuk uit en levert natuurlijk een voor kinderen voldoende geluidskwaliteit. Ook is het voor de ouders belangrijk dat de hoofdtelefoon het geluid goed binnen houdt. Je wilt al die tekenfilm stemmetjes immers niet continue horen.

Hieronder vind je een aantal van de beste koptelefoons voor kinderen.

Onderstaande koptelefoons voor kinderen zijn te vinden in het overzicht aanbiedingen koptelefoons kinderen.

JBL draadloze koptelefoon kind

Zoek je een draadloze kinder koptelefoon? De JBL bluetooth koptelefoon voor kinderen is de topper op dit gebied. Dit is niet voor niets de beste koptelefoon kinderen bij Kieskeurig.

Beste koptelefoon kind JBL


Deze beste draadloze hoofdtelefoon voor kinderen is veilig begrenst op 85 dB, is lekker compact en daarom makkelijk mee te nemen, beschikt over een microfoon voor draadloos telefoneren, heeft een accu met een batterijduur van 30 uur en een bluetooth bereik tot wel 15 meter.

Bovendien is deze beste koptelefoon kinderen comfortabel om te dragen dankzij de gewatteerde hoofdband en oorkussens en is deze draadloze kinder koptelefoon ook door kinderen makkelijk te bedienen.

Deze beste koptelefoon kinderen is verkrijgbaar in vele kleurstellingen en bovendien te personaliseren via meegeleverde stickers. Deze JBL bluetooth kinder koptelefoon is ook nog eens heel betaalbaar, kijk bij de bovenstaande links voor de actuele laagste prijs van deze beste koptelefoon kinderen.

Deze beste koptelefoon voor kinderen zie je op beide foto's hier boven afgebeeld.

JVC Tiny Phones koptelefoon kinderen

Liever een koptelefoon voor kinderen met een draadje? Kijk dan eens naar de JVC kinderkoptelefoon.

Deze in de Britse PCadvisor test goed geteste kinderkoptelefoon is een vrolijk gekleurde koptelefoon voor kinderen. De JVC Tiny Phones is het schoolvoorbeeld van een koptelefoon voor kinderen. Deze hoofdtelefoon is niet alleen vrolijk gekleurd en voorzien van een volumebegrenzer maar ook heel comfortabel om te dragen door de vorm en het zachte oorkussen.


Er worden stickers meegeleverd die kinderen zelf op de hoofdtelefoon kunnen plakken. Dat is niet alleen leuk maar ook functioneel want deze kinderhoofdtelefoon heeft een duidelijke linker en rechterkant. Kinderen die nog moeite hebben met de L en de R kunnen met een sticker aangeven welke kant links of rechts is. Een goede hoofdtelefoon voor kinderen die met een prijs van zo'n 20 euro ook nog eens goedkoop is.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van koptelefoons voor kinderen voor de actuele lage winkelprijs en meer informatie over deze kinderkoptelefoon en andere goede hoofdtelefoons voor kinderen.

Philips Kids koptelefoon kind (met snoer)

Een hele populaire hoofdtelefoon voor kinderen is de Philips SKH2000. Deze Philips kinder koptelefoon is de beste goedkope koptelefoon voor een kind. Er zijn duurdere (en luxere) Philips kinderkoptelefoons maar deze kinder koptelefoon koop je al voor circa 2 tientjes. 

Koptelefoon kind Philips

Toch is een een heel degelijke koptelefoon voor een kind. Stevig en licht, veilig dankzij de volumebegrenzer en deze hoofdtelefoon voor kinderen is comfortabel om te dragen.

Philips koptelefoon voor kinderen (bluetooth)


Liever een draadloze bluetooth kinder koptelefoon? Via de link hier boven vind je ook de Philips TAKH402. Deze beste koptelefoon kind is niet alleen snoerloos, deze Philips kinder koptelefoon is ook voorzien van LED verlichting in de oorschelpen aan weerszijde die (als je dit aanschakelt) een kleurrijke disco show geven onder het luisteren.

Ook deze Philips koptelefoon voor kinderen is van hoge kwaliteit, sterk, comfortabel en geeft muziek heel mooi weer. En natuurlijk is ook deze kinderkoptelefoon begrenst op 85dB. Na gebruik vouw je hem plat en compact op. Ook onder het dragen kan deze koptelefoon kinderen tegen een stootje. Je kunt de hoofdband zelfs geheel draaien zonder dat deze breekt. Ideaal voor kleine kinderen die nog niet zo voorzichtig met hun spullen omgaan.

Kinder koptelefoon draadloos bluetooth Philips


Kijk bij de bovenstaande link naar de Philips kinder koptelefoon of bij de aanbiedingen koptelefoons kinderen voor deze beste snoerloze koptelefoon voor kinderen van Philips tegen de laagste prijs.

iFrogz Little Rockerz kinder koptelefoon

Bovenstaande koptelefoons voor kinderen zijn speels gekleurd en via stickers te personaliseren. Bij de iFrogz koptelefoon kinderen gaat het design nog wat verder.

Dez in de PCadvisor kinderkoptelefoon test goede geteste iFrogz hoofdtelefoon voor kinderen heeft een unieke vormgeving. Je hebt hem bijvoorbeeld in de vorm van een prinsessenkroontje maar (speciaal voor Nederland) ook als oranje leeuw. Of kies voor de versie met beren oortjes. Het koptelefoontje is licht en plezierig om te dragen. 

De geluidskwaliteit is niet geweldig, maar voor kinderen meer dan genoeg.Hoewel het geluidsniveau ook bij deze koptelefoon begrensd is op 85 dB lijkt het geluid iets harder door te komen. Maar hinderlijk is het zeker niet.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels om al deze (en andere) koptelefoons voor kinderen goedkoop te kopen.

Zie ook: Tests van hoofdtelefoons (voor volwassen oren).


Foto bovenaan: JBL hoofdtelefoon kind

Samenvatting:
De beste kinder koptelefoon is sterk, comfortabel en veilig (begrenst op max. 85 dB). Hierboven vind je de beste koptelefoons kinderen. Kijk daar voor de beste hoofdtelefoon kind met snoer of de beste draadloze bluetooth koptelefoon voor kinderen. Bij de aanbiedingen alle hoofdtelefoons kinderen vind je al deze beste kinder koptelefoons en andere goede koptelefoons voor kinderen goedkoop.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.