Beste kinderkoptelefoon (koptelefoon kind)

Alle informatie voor als je een goede kinderkoptelefoon zoekt. Met de beste kinderkoptelefoons uit de test en andere koptelefoons voor een kind. Zowel draadloos als met snoer.

Beste koptelefoon kind draadloos JBL


Voor kinderen zijn er veel specifieke kinderkoptelefoons te koop. Waarin verschillen deze koptelefoons voor kinderen van andere hoofdtelefoons? Wat is een goede koptelefoon voor een kind? En welke koptelefoons kun je beter niet kopen voor je kind? Hier de beste kinderkoptelefoons uit de test van koptelefoons voor kinderen.De eisen voor een goede kinderkoptelefoon

Een goede koptelefoon voor een kind begrenst het maximum volume op een veilige 85 decibel. een goede koptelefoon voor kinderen past goed op een kinderhoofd en een goede kinderkoptelefoon ziet er leuk. En natuurlijk is het ook belangrijk dat de beste kinderkoptelefoon een goede geluidskwaliteit biedt. 

En voor de ouders belangrijk dat de hoofdtelefoon het geluid goed binnen houdt. Je wilt al die tekenfilm stemmetjes immers niet continue horen.

Hieronder vind je een aantal van de beste koptelefoons voor een kind.
Aanbiedingen kinderkoptelefoons

De koptelefoons die we hier onder noemen zijn maar een greep uit de vele goede en leuke koptelefoons voor kinderen. Een volledig overzicht vind je bij de aanbiedingen van kinderkoptelefoons hieronder. Daar vind je circa 400 koptelefoons die speciaal voor kinderen zijn ontwikkeld. Met alle prijzen specificaties. foto's en een review.


Onderstaande koptelefoons voor kinderen zijn te vinden in bovenstaand overzicht aanbiedingen met kinderkoptelefoons.

JBL draadloze koptelefoon kind

Zoek je een draadloze kinderkoptelefoon? De JBL bluetooth koptelefoon voor kinderen is de topper op dit gebied. Dit is niet voor niets de beste koptelefoon kinderen bij Kieskeurig.

Beste koptelefoon kind JBL

JBL kinderkoptelefoon


Deze beste draadloze hoofdtelefoon voor een kind is veilig begrenst op 85 dB, is lekker compact en daarom makkelijk mee te nemen, beschikt over een microfoon voor draadloos telefoneren, heeft een accu met een batterijduur van 30 uur en een bluetooth bereik tot wel 15 meter.

Bovendien is deze beste koptelefoon kinderen comfortabel om te dragen dankzij de gewatteerde hoofdband en oorkussens en is deze draadloze kinder koptelefoon ook door kinderen makkelijk te bedienen.

Deze beste koptelefoon kinderen is verkrijgbaar in vele kleurstellingen en bovendien te personaliseren via meegeleverde stickers. Deze JBL bluetooth kinderkoptelefoon is ook nog eens heel betaalbaar, kijk bij de bovenstaande links voor de actuele laagste prijs van deze beste koptelefoon kind.

Deze beste koptelefoon voor kinderen zie je op beide foto's hier boven afgebeeld.JVC Tiny Phones koptelefoon kind

Liever een koptelefoon voor kinderen met een draadje? Kijk dan eens naar de JVC kinderkoptelefoon.

Deze in de Britse PCadvisor test goed geteste kinderkoptelefoon is een vrolijk gekleurde koptelefoon voor kinderen. De JVC Tiny Phones is het schoolvoorbeeld van een koptelefoon voor een kind. 

Deze hoofdtelefoon is niet alleen vrolijk gekleurd en voorzien van een volumebegrenzer maar ook heel comfortabel om te dragen door de vorm en het zachte oorkussen.

JCV koptelefoon kind

JVC kinderkoptelefoon

Er worden stickers meegeleverd die kinderen zelf op de hoofdtelefoon kunnen plakken. Dat is niet alleen leuk maar ook functioneel want deze kinderkoptelefoon heeft een duidelijke linker en rechterkant. 

Kinderen die nog moeite hebben met de L en de R kunnen met een sticker aangeven welke kant links of rechts is. Een goede hoofdtelefoon voor kinderen die met een prijs van zo'n 20 euro ook nog eens goedkoop is.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van koptelefoons voor een kind voor de actuele lage winkelprijs en meer informatie over deze kinderkoptelefoon en andere goede hoofdtelefoons voor kinderen.Philips Kids koptelefoon kind (met snoer)

Een hele populaire hoofdtelefoon voor een kind is de Philips SKH2000. Deze Philips kinder koptelefoon is de beste goedkope koptelefoon voor een kind. Er zijn duurdere (en luxere) Philips kinderkoptelefoons maar deze kinder koptelefoon koop je al voor circa 2 tientjes. 

Koptelefoon kind Philips

Philips koptelefoon kind, met snoer

Toch is een een heel degelijke koptelefoon voor een kind. Stevig en licht, veilig dankzij de volumebegrenzer en deze hoofdtelefoon voor kinderen is comfortabel om te dragen.Philips koptelefoon voor kinderen (bluetooth)

Liever een draadloze bluetooth kinder koptelefoon? Via de link hier boven vind je ook de Philips TAKH402. Deze beste koptelefoon kind is niet alleen snoerloos, deze Philips kinder koptelefoon is ook voorzien van LED verlichting in de oorschelpen aan weerszijde die (als je dit aanschakelt) een kleurrijke disco show geven onder het luisteren.

Ook deze Philips koptelefoon voor kinderen is van hoge kwaliteit, sterk, comfortabel en geeft muziek heel mooi weer. En natuurlijk is ook deze kinderkoptelefoon begrenst op 85 dB. Na gebruik vouw je de kinderhoofdtelefoon plat en compact op. 

Ook onder het dragen kan deze koptelefoon kinderen tegen een stootje. Je kunt de hoofdband zelfs geheel draaien zonder dat deze breekt. Ideaal voor kleine kinderen die nog niet zo voorzichtig met hun spullen omgaan.

Kinder koptelefoon draadloos bluetooth Philips

Philips kinderkoptelefoon draadloos


Kijk bij de bovenstaande link naar de Philips kinder koptelefoon of bij de aanbiedingen koptelefoons kinderen voor deze beste snoerloze koptelefoon voor een kind van Philips tegen de laagste prijs.iFrogz Little Rockerz kinder koptelefoon

Bovenstaande koptelefoons voor een kind zijn speels gekleurd en via stickers te personaliseren. Bij de iFrogz koptelefoon kinderen gaat het design nog wat verder.

Deze in de PCadvisor kinderkoptelefoon test goede geteste iFrogz hoofdtelefoon voor kinderen heeft een unieke vormgeving. Je hebt hem bijvoorbeeld in de vorm van een prinsessenkroontje maar (speciaal voor Nederland) ook als oranje leeuw. Of kies voor de versie met beren oortjes. Het koptelefoontje is licht en plezierig om te dragen. 

De geluidskwaliteit is niet geweldig, maar voor kinderen meer dan genoeg.

iFrogz koptelefoon kind


iFrogz koptelefoon kind


Hoewel het geluidsniveau ook bij deze kinderkoptelefoon begrensd is op 85 dB lijkt het geluid iets harder door te komen. Maar hinderlijk is het zeker niet.Meer goede kinderkoptelefoons

En zo zijn er meer leuke (maar ook goede) koptelefoons voor een kind. Hieronder nog wat kinder koptelefoons die je bij de aanbiedingen bovenaan goedkoop kunt vinden.

iMoshion kinderkoptelefoon

iMoshion maakt een leuke kinderkoptelefoon die is voorzien van oortjes met LED verlichting die onder het gebruik van kleur wisselen. Kinderen vinden dit geweldig. Maar deze bluetooth kinderkoptelefoon voldoet ook aan alle veiligheidseisen die er aan een koptelefoon voor een kind gesteld worden.

OTL kinderkoptelefoon

OTL Technologies maakt een hele reeks veilige kinderkoptelefoons met afbeeldingen van kinderhelden zoals Paw Patrol. Pokemon, Super Mario, LOL Surpise, Pepppa Pig enz. Het gaat om tientallen designs. De hoofdtelefoons zijn technisch gelijk maar de kleurstellingen zijn wel aan het thema aangepast.

Belkin kinderkoptelefoon

Belkin maakt ook een kinderkoptelefoon, maar deze zijn niet zo uitgesproken als de meeste andere koptelefoons voor een kind. Het is een draadloze on-ear mini koptelefoon die speciaal voor kinderen is ontwikkeld. De kwaliteit en het geluid is goed en de Belkin kinderkoptelefoon is verkrijgbaar in diverse kleuren maar verder neutraal qua design. Dit maakt deze kinder koptelefoon heel geschikt voor kinderen die andere kinderkoptelefoons kinderachtig vinden.

Ook Motorola, Lenco en Trust maken goede kinderkoptelefoons die veilig zijn voor het kind en de kinderoren, maar verder niet overdreven kinderlijk vormgegeven zijn.

Alle goede kinderkoptelefoons vind je bij de aanbiedingen bovenaan.


Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels om al deze (en andere) koptelefoons voor een kind goedkoop te kopen.

Zie ook: Tests van hoofdtelefoons (voor volwassen oren).


Foto bovenaan: JBL hoofdtelefoon kind

Samenvatting:
De beste koptelefoon voor een kind is sterk, comfortabel en veilig (begrenst op max. 85 dB). Hierboven vind je de beste koptelefoons kinderen. Kijk daar voor de beste hoofdtelefoon kind met snoer of de beste draadloze bluetooth koptelefoon voor kinderen. Bij de aanbiedingen alle hoofdtelefoons kinderen vind je al deze beste kinderkoptelefoons en andere goede koptelefoons voor kinderen goedkoop.


Een reactie posten

0 Reacties