Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste natvoer hond (nat hondenvoer)

 

Hier vind je het beste natvoer hond. We hebben al bet beste natte hondenvoer (5 sterren) maar geven ook tips en de voordelen en nadelen van natvoer voor de hond.


Beste natvoer hond

Natvoer voor honden is bij menig hond favoriet en goed nat hondenvoer is ook gezond. Hier kijken we naar het beste natvoer voor de hond en de voordelen en nadelen van nat voer.

Het beste natvoer hond

Laten we beginnen met het beste natvoer voor de hond. Hier onder vind je een lijst met al het natte hondenvoer dat een 5 sterren waardering heeft gekregen.


In dit overzicht vind je al het best gewaardeerde natte hondenvoer. Natvoer voor de hond van onder andere Bonzo, Pedigree, Royal Canin, Edgar & Cooper, Cesar, Renske en andere goede merken hondenvoer.

Kies je beste hondenvoer nat

Deze lijst is vrij lang omdat er veel natvoer (en veel goed natvoer) voor de hond is. Je komt in deze lijst met beste natvoer hond dan ook veel verschillend nat hondenvoer tegen. Het beste natte hondenvoer voor honden van verschillende leeftijden en het beste natvoer in verschillende smaken (vlees, gevogelte, vis). 

Ook is er speciaal natvoer voor speciale diëten en lichamelijk problemen zoals natvoer voor honden met spijsverteringsproblemen, blaasproblemen, honden met overgewicht, voedsel intolerantie, allergie, huidaandoeningen en veel meer.

In de lijst met beste natvoer hond kun je al je wensen en eisen aanvinken tot je alleen het voor jou hond beste natte hondenvoer over houdt.

Ook kun je daar bijvoorbeeld aangeven dat je alleen glutenvrij hondenvoer, graanvrij hondenvoer of nat hondenvoer zonder kleurstoffen, smaakstoffen, geurstoffen en / of kunstmatige conserveermiddelen wil zien.

Natvoer hond Edgar & Cooper

Natvoer hond Edgar & Cooper


Voordelen natvoer hond

Natvoer voor de hond heeft diverse voordelen, maar nat hondenvoer heeft helaas ook nadelen. We beginnen met de voordelen van natvoer voor honden.

  • Nat hondenvoer is door het hoge vochtgehalte licht verteerbaar.
  • Door al dat vocht is de kans op een urineweg infectie bij de hond ook minder groot.
  • Natvoer maakt de hond minder snel dik omdat natvoer maar de helft van de calorieën van hondenbrokken bevat.
  • Honden vinden natvoer lekkerder om te eten en lekkerder ruiken. En jij zelf eet toch ook liever lekker! Bovendien spoort lekker eten honden die weinig eetlust hebben tot eten aan.
  • Gebruikt de hond medicijnen? Dan kun je deze in het natvoer verstoppen. 
  • Bij een slecht gebit kan de hond makkelijk natvoer eten dan brokken.

Nadelen natvoer hond

Maar zoals we al schreven, natvoer voor de hond heeft ook nadelen.
  • De hond gaat er minder smakelijk van ruiken. Zowel uit de bek als via de hondendrol die de hond produceert.
  • Hondenbrokken maken het gebit schoon tijdens het eten. Natvoer niet.
  • Natvoer, eenmaal geopend, koel bewaard worden en dat bewaren kan niet al te lang.
  • Natvoer is over het algemeen duurder dan droogvoer.

Combineren natvoer en droogvoer hond

Omdat zowel het droge hondenvoer als het natte hondenvoer hun voordelen hebben, worden beide soorten hondenvoer vaak gecombineerd. Geef de hond bijvoorbeeld in de ochtend droogvoer en aan het eind van de dag natvoer. Dit geeft ook een meer gevarieerde voeding, zowel qua ingrediënten als qua smaak en structuur.

Lust de hond duidelijk minder graag brokken, en laat de hond daardoor het droogvoer staan. Mix de hondenbrokken dan door het natvoer. Dan gaan ze vanzelf naar binnen.


Kijk bovenaan voor al het beste natvoer voor honden en kies het voor jou hond beste natvoer uit de lijst.


Zie ook:

Samenvatting:
Op deze pagina kijken we naar al het beste natvoer hond. We kijken naar de verschillende soorten nat hondenvoer en uit de lijst met al het beste natvoer voor de hond kun je het beste natte hondenvoer voor je hond selecteren. Ook kijken we naar zowel de voordelen van natvoer hond als de nadelen van natvoer voor honden.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.