Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste autolader smartphone en tablet

 

De beste autolader uit de test (telefoonlader voor in de auto) en andere goede autoladers met al hun specificaties (en aanbiedingen).

Beste autolader smartphone / tablet Anker

Op zoek naar de beste autolader? Diverse autoladers zijn als beste autolader getest. Met deze opladers kun je in de auto je smartphone of tablet opladen. Desnoods gelijktijdig want de beste autoladers uit de test beschikken over meerdere USB-poorten met genoeg capaciteit. We kijken hier naar de beste autolader uit de test en andere goede opladers voor in de auto.


De beste autolader en andere goede autoladers

Hieronder vind je de beste autoladers uit de test. Het betreft de beste autolader voor iPhone / Apple en de beste autolader voor een Android smartphone, de beste snellader voor in de auto, de beste autolader met 1 poort en de beste autolader met 2 poorten, maar ook de beste goedkope autolader. Alle beste opladers voor in de auto staan hier onder.Zit jouw beste autolader er toch niet tussen? In het overzicht met alle autoladers vind je ze allemaal. Meer dan 2.000 opladers! Met natuurlijk goede mogelijkheden om uit dit enorme aantal autoladers jouw beste oplader te selecteren. 

Je vindt er alle prijzen, alle specificaties, maar ook een review, foto's en ervaringen van gebruikers.


Belkin autolader 2 poorten

Belkin autolader


Wat is een autolader?

Het verschil met een autolader en een gewone oplader voor in huis is dat de autolader beschikt over een 12v aansluiting in plaats van een normale stroomstekker. De 12v aansluiting is een stroompunt in de auto, ook wel bekend als de sigaretten aansteker.

Meestal wordt de autolader direct in het 12v gedrukt. Voor de oplaadkabels zijn er (afhankelijk van de oplader) één, twee of soms zelfs drie USB-aansluitingen aanwezig, zodat je één of meer smartphones, tablets, navigatie systemen, smartwatches of andere apparaten op de gebruikelijke manier in de auto kunt opladen.

Meerdere apparaten opladen

De meeste autoladers bieden de mogelijkheid om twee apparaten gelijktijdig op te laten. Zo kan niet alleen de telefoon van de bestuurder, maar ook de telefoon van de bijrijder tijdens het autorijden aan de oplader.

Tecknet autolader 4 telefoons

Tecknet autolader 4 telefoons


Maar het stopt niet bij twee usb aansluitingen om je smartphone op te laden. Er zijn ook autoladers voor drie telefoons en zelfs autoladers voor vier telefoons, tablets en andere apparaten. Daarvoor moet de autolader niet alleen over voldoende usb-poorten beschikken, maar ook voldoende vermogen kunnen doorgeven zonder te heet te worden.


Snellader voor in de auto

Naast de standaard autoladers zijn er ook snelladers voor in de auto. Deze snelle autoladers laden je telefoon extra snel op. Je hebt Power Delivery opladers, snelladers voor iPhone en diverse Samsung, Sony en Xiaomi smartphone modellen en Quick Charge opladers voor andere Android telefoons. Met een snellader laadt je snel telefoon tijdens een autorit op. Heel handig als je er bij vertrek achter komt dat er maar weinig stroom in je smartphone zit.


BlueBuilt quick charge autolader

BlueBuilt quick charge autolader


Kijk bij de bovenstaande beste autolader test voor de beste snellader voor in de auto voor diverse telefoons, of kijk in het overzicht met alle autoladers voor andere goede snelle opladers voor in de auto voor jouw telefoon.


Autolader, niet alleen voor je telefoon

Met een goede krachtige autolader kun je niet alleen meerdere telefoons gelijktijdig opladen, maar ook andere apparatuur met een usb aansluiting. Denk daarbij aan een tablet of navigatie systeem, maar ook aan een smartwatch, een camera of een ereader. En ook de dashcam heeft stroom nodig, dus is het handig deze onder het rijden op te laden.

Kijk voor de beste autoladers uit de test, en voor andere goede opladers en quick charge laders voor in de auto bij de bovenstaande overzichten. Je kunt daar ook zien voor welke apparatuur de auto oplader goed geschikt is.

Zie ook:


Foto bovenaan: Anker autolader, 2 poorten

Samenvatting:
Hier vind je de beste autolader uit de test in diverse categorieën, zoals de beste autolader Apple, de beste autolader Android, de beste snelle oplader voor in de auto, de beste goedkope autolader, de beste autolader met 1 poort en de beste autolader met 2 poorten uit de test. Uit het overzicht met alle autoladers kun je bovendien heel makkelijk je persoonlijk beste autolader selecteren en deze autolader goedkoop kopen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *