Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wanddroogrek (uitschuifbare droogrek of roldrooglijn)

 

Het beste wanddroogrek uitschuifbaar uit de test. Dit droogrek schuif of klap je uit als je het nodig hebt.

Beste wanddroogrek test Artweger

Een wanddroogrek is een handig droogrek dat in een houder aan de wand hangt en dat je alleen uitrolt of uitklapt als je het droogrek nodig hebt. Hier kijken we naar het beste wanddroogrek. Het betref zowel het beste uitschuifbare droogrek als de beste roldrooglijn.

Kies je beste uitschuifbare droogrek


Met een wanddroogrek bespaar je veel ruimte in de badkamer, wasruimte of andere ruimte waar je het het wanddroogrek gebruikt. Ook kun je een goed wanddroogrek ook vaak buiten gebruiken. 

Hieronder vind je een overzicht met alle uitschuifbare wanddroogrekken, met alle mogelijkheden, specificaties en lage prijzen. Uit dit overzicht kun je via selectiemogelijkheden makkelijk en snel je beste wanddroogrek kiezen.


Hieronder vind je wanddroogrekken met de hoogste waardering. Het beste uitschuifbare droogrek en de beste roldrooglijn.

Beste uitschuifbare droogrek: Artweger wanddroogrek

Zoek je een wandrek dat je kunt uittrekken of uitschuiven? Het beste wanddroogrek op dit gebied is het Artweger wanddroogrek dat te koop is in drooglengtes van 4,9 meter (60 cm breedte) tot 10,3 meter (120 cm breedte) en diverse tussenliggende maten. Beste wanddroogrek test Artweger


Meest populair is de versie met 8,5 meter drooglengte. Daarvan is de breedte 100 cm en de lengte (zoals bij alle Artweger wanddroogrekken 59 cm).

Dit beste wanddroogrek is gemaakt van aluminium met een kunststof hanggedeelte. Doordat hier kunststof voor gebruikt wordt kun je het wanddroogrek niet alleen binnen maar ook buiten gebruiken zonder dat het op den duur gaat vlekken op je wasgoed.

Kijk hier onder voor alle informatie en de actuele lage prijs van dit beste wanddroogrek in diverse maten.

Beste roldrooglijn: Leifheit Rollfix uitschuifbare drooglijn

Een wanddroogrek kan uitschuifbaar zijn, zoals het bovenstaande Artweger wandroogrek, maar je hebt ook uitrolbare wanddroogrekken, ook wel roldrooglijn genoemd.


Beste roldrooglijn wanddroogrek Leifheit

De beste roldrooglijn voor aan de wand is de Leifheit Rollfix 210. Zoals de naam al aangeeft biedt dit wanddroogrek een droogruimte van 210 centimeter (21 meter) lang. 

Deze drooglengte is verdeeld over vijf waslijnen van maximaal 4,2 meter. De lengte is traploos instelbaar, dus je kan dit beste wanddroogrek ook in een kortere maat stellen.

Het is een roldrooglijn. Je schuift of klapt het wasrek dus niet uit. Maar je trekt de drooglijnen uit. Hiervoor is het wel nodig om aan de overkant van de Leifheit Rollfix een bevestiging aan re brengen. Maar dit is een waslijn van hoge kwaliteit waarbij je een naspan mechanisme er voor zorgt dan de waslijnen keurig strak hangen, ook met veel wasgoed. Het oprolmechanisme zorgt er voor dat de lijnen makkelijk in en uit te trekken zijn.


Leifheit Rollfix beste wanddroogrek uittrekbaarMet een prijs onder de 30 euro is deze beste roldrooglijn aantrekkelijk geprijsd en goedkoper dan het beste wanddroogrek van Artweger. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen voor dit beste wanddroogrek met roldrooglijnen.

Zie ook:

Foto bovenaan: Artweger wanddroogrek uitschuifbaar


Onderwerp:
Hier kijken we naar de twee beste wanddroogrekken. Het betreft het beste wanddroogrek uitschuifbaar van Artweger en het beste wanddroogrek uitrolbaar / beste roldrooglijn van Leifheit. Van beide beste droogrekken en andere goede droogrekken hebben we aanbiedingen.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.