Beste wanddroogrek (uitschuifbaar wasrek of drooglijn)

Het beste wanddroogrek uitschuifbaar uit de test. Dit droogrek schuif of klap je uit als je het nodig hebt.

Beste wandwasrek test Artweger

Een wanddroogrek is een handig wasrek dat in een houder aan de wand hangt en dat je alleen uitrolt of uitklapt als je het droogrek nodig hebt. Hier kijken we naar het beste wanddroogrek. Het betref zowel het beste uitschuifbare droogrek als de beste roldrooglijn.

Kies je beste uitschuifbare droogrek

Met een wanddroogrek bespaar je veel ruimte in de badkamer, wasruimte of andere ruimte waar je het het wandwasrek gebruikt. Ook kun je een goed wanddroogrek ook vaak buiten gebruiken. 

Hieronder vind je een overzicht met alle uitschuifbare wanddroogrekken, met alle mogelijkheden, specificaties en lage prijzen. Uit dit overzicht kun je via selectiemogelijkheden makkelijk en snel je beste wanddroogrek kiezen.


Hieronder vind je wanddroogrekken met de hoogste waardering. Het beste uitschuifbare droogrek en de beste roldrooglijn.

Beste uitschuifbare droogrek: Artweger wanddroogrek

Zoek je een wandrek dat je kunt uittrekken of uitschuiven? Het beste wanddroogrek op dit gebied is het Artweger wanddroogrek dat te koop is in drooglengtes van 4,9 meter (60 cm breedte) tot 10,3 meter (120 cm breedte) en diverse tussenliggende maten. Beste wanddroogrek test Artweger

Artweger wanddroogrek


Meest populair is de versie van dit uitschuifbare wanddroogrek met 8,5 meter drooglengte. De breedte van dit uitschuifbare wasrek is 100 cm en de lengte (zoals bij alle Artweger wanddroogrekken 59 cm).

Dit beste wanddroogrek is gemaakt van aluminium met een kunststof hanggedeelte. Doordat hier kunststof voor gebruikt wordt kun je het wanddroogrek niet alleen binnen maar ook buiten gebruiken zonder dat het op den duur gaat vlekken op je wasgoed.

Kijk hier onder voor alle informatie en de actuele lage prijs van dit beste wanddroogrek in diverse maten.

Dit soort wanddroogrekken heb je uitschuifbaar / inschuifbaar zoals het bovenstaande Artweger wandwasrek, maar ook als inklapbaar en uitklapbaar wanddroogrek. 

Dit soort uitschuifbare en uitklapbare wanddroogrekken wordt gemaakt door Artweger, maar ook door Leifheit, Tomado, Metaltex, Brabantia en andere fabrikanten.

Beste roldrooglijn: Leifheit Rollfix uittrekbare drooglijn

Een wanddroogrek kan uitschuifbaar zijn, zoals het bovenstaande Artweger wandroogrek, maar je hebt ook uitrolbare wanddroogrekken. Deze uittrekbare wandwasrekken worden ook wel roldrooglijn genoemd.


Beste roldrooglijn wanddroogrek Leifheit

Leifheit roldrooglijn, uitschuifbaar


De beste roldrooglijn voor aan de wand is de Leifheit Rollfix 210. Zoals de naam al aangeeft biedt dit wanddroogrek een droogruimte van 210 centimeter (21 meter) lang. 

Deze drooglengte is verdeeld over vijf waslijnen van maximaal 4,2 meter. De lengte is traploos instelbaar, dus je kan dit beste wanddroogrek ook in een kortere maat stellen.

Het is een roldrooglijn. Je schuift of klapt het wasrek dus niet uit. Maar je trekt de drooglijnen uit. Hiervoor is het wel nodig om aan de overkant van de Leifheit Rollfix een bevestiging aan re brengen. Maar dit is een waslijn van hoge kwaliteit waarbij je een naspan mechanisme er voor zorgt dan de waslijnen keurig strak hangen, ook met veel wasgoed. Het oprolmechanisme zorgt er voor dat de lijnen makkelijk in en uit te trekken zijn.


Leifheit Rollfix beste wanddroogrek uittrekbaarMet een prijs onder de 30 euro is deze beste roldrooglijn aantrekkelijk geprijsd en goedkoper dan het beste wanddroogrek van Artweger. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen voor dit beste wanddroogrek met roldrooglijnen.


Niet alleen Leifheit maakt roldrooglijnen. Andere merken voor een goede uittrekbare roldrooglijn zijn Brabantia, Tomado, Metalex en InnovaGoods.


Zie ook:

Bij de andere droogrekken uit de test vind je o.a, de beste staande wasrekken, de beste hangende wasrekken en de beste droogtorens uit de test.


Of kijk bij de ander beste droog artikelen uit de test zoals de beste waslijn, de beste wasdroger en de beste droogmolens uit de test.Foto bovenaan: Artweger wanddroogrek uitschuifbaar


Onderwerp:
Hier kijken we naar de twee beste wanddroogrekken. Het betreft het beste wanddroogrek uitschuifbaar van Artweger en het beste wanddroogrek uitrolbaar / beste roldrooglijn van Leifheit. Van beide beste droogrekken en andere goede droogrekken hebben we aanbiedingen.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik heb een wanddroogrek van Leifheit op mijn balkon en ik ben er heel blij mee. Op mijn balkon heb ik maar weinig ruimte dus dan is zo'n inklapbaar droogrek ideaal. Ingeklapt vraagt het wasrek niets aan ruimte en uitgeklapt kan je er heel veel was op te drogen hangen. Ik adviseer dit aan iedereen die een balkon heeft en de was buiten te drogen wil hangen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.