Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Samsung The Frame: Beste design TV

Informatie over de Samsung The Frame. En aanbiedingen bij de beste winkels van deze beste design TV uit de test.

Samsung The Frame TV design televisie

Heb je een hekel aan de dominante plaats die de televisie in de woonkamer inneemt? Dan is de Samsung The Frame de beste TV voor jou. De Samsung The Frame is een design TV, een televisie die oogt als een schilderij of foto. Een TV die een kunstwerk toont als deze standby staat.

Zodoende gaat deze lifestyle TV helemaal in je interieur op. Dit effect is maximaal als je de Samsing The Frame televisie strak tegen de muur hangt. Hiervoor levert Samsung een slim fit wall mount mee. Ook kun je bij Samsung een lijst van je keuze aanvragen en daarin de The Frame televisie bevestigen. Het is een verwisselbare lijst, dus je kunt zelfs van lijst wisselen.

Samsung The Frame TV goedkoop kopen

 Hieronder vind je aanbiedingen van de beste winkels die de Samsung The Frame TV goedkoop online verkopen:


Meer dan 100 kunstwerken

De Samsung The Frame TV is hoe dan ook een plaatje aan je muur, maar helemaal mooi wordt het als je de televisie een mooie foto of schilderij laat tonen als deze standby staat. Meer dan 100 kunstfoto's en schilderijen voor je Frame televisie zijn in hoge resolutie bij Samsung te downloaden. Maar iedere andere foto is ook te gebruiken. Bijvoorbeeld van internet gedownloade foto's, maar ook je eigen foto's. Iedere foto kun je naar de TV uploaden.

En vele lijsten

De sierlijst om de televisie is verwisselbaar. Bij de Samsung The Frame TV hoort één lijst. Er zijn veel verschillende lijsten waarvan je er één bij Samsung kunt uitkiezen. Deze wordt dan nageleverd. Eventueel kun je ook extra lijsten bestellen. Bijvoorbeeld als je van afwisseling houdt of je interieur helemaal gaat restylen.

Er zijn diverse zwarte, witte en houtkleurige lijsten beschikbaar voor de Samsung The Frame televisie.


Samsung The Frame design TV


Tegen de muur, maar hoeft niet

Deze beste design televisie komt als kunstwerk het best tot zijn recht als de design TV aan de muur hangt. Hiervoor wordt een muurbeugel meegeleverd waarmee je deze dunne TV strak tegen de muur hangt.

Maar er worden ook pootjes bijgeleverd voor het geval je de televisie toch wil neerzetten.

Sensor voor optimale helderheid

Om de foto of het schilderij op het scherm optimaal uit te laten komen beschikt de Samsung The Frame design TV over een sensor die het licht meet. Door de helderheid van de afbeelding naar de omstandigheden aan te passen komt deze veel realistischer over dan een standaard foto op een beeldscherm doet.

Je kunt de sensor eventueel ook gebruiken om de TV helemaal uit te schakelen als er door de sensor niemand in de kamer waargenomen wordt. Deze functie kun je ook zetten, en natuurlijk kun je de televisie ook handmatig op ieder moment op zwart zetten.

QLED voor het mooiste beeld

De Samsung The Frame is een QLED TV die werkt met nanokristallen. QLE zorgt voor een extra helder en extra kleurrijk beeld met een heel hoog contrast. Dat is zowel voor de televisie weergave als voor de foto's erg mooi.

Samsung The Frame televisies

Samsung The Frame is niet één televisie, maar een hele televisie reeks. Deze beste design TV is er namelijk in 6 verschillende maten, waarvan de 43 inch versie (109 cm) de kleinste is de de 85 inch versie de grootste The Frame televisie. Daartussen zitten dus nog 4 tussenmaten.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle modellen, alle prijzen en voor meer informatie over deze beste design televisie.

Zie ook:
De Samsung The Frame is de beste design TV. Deze lifestyle televisie hang je als een foto of schilderij tegen de muur en is voorzien van een mooie lijst naar keuze. Online kun je foto's downloaden die de design televisie toont als het standby staat. Je kunt ook een eigen foto gebruiken op deze beste lifestyle TV. De Samsung The Frame design TV is in vele formaten te koop. Bovenaan vind je de aanbiedingen van de The Frame design TV.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik ben een fanatiek hobbyfotograaf die heel blij is met zijn Samsung The Frame TV. Ik heb gekozen voor de 75 inch versie. Ik had nog liever de 85 inch gehad, maar dit was het hoogst haalbare compromis met mijn vrouw. Maar ook van deze The Frame TV kan ik genieten. Mijn mooiste foto's worden getoond. Het is gewoon jammer de TV aan te zetten!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.