Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Smeg koelkast beste retro koelkast

Informatie over, en aanbiedingen van, de Smeg koelkast. Dit is de beste retro koelkast uit de test.

Smeg koelkast retro

Zoek je een mooie retro koelkast? Maar ook een goede koelkast waarin de nieuwste technieken zijn ingebouwd? Dan is een Smeg retro koelkast voor jou de beste retro koelkast. Maar hier kennis met deze beste retro koelkasten.

Smeg biedt een hele reeks retro koelkasten. Retro koelvries combinaties, koelkasten met een vriezer, maar ook koelkasten met alleen een koelgedeelte en retro mini koelkastjes. En al deze bijzondere design koelkasten zijn ook nog eens in vele kleuren te koop. Kijk hier onder voor alle Smeg koelkasten.

 
Zie ook:

Smeg FAB38

De Smeg FAB38 is de grootste retro Smeg koelkast. Deze koelvriescombinatie is verkrijgbaar in 6 kleuren, is 205 cm hoog en 70 cm breed.

smeg koelkast retro


Deze grote retro koelvriescombinatie biedt 344 liter aan koelruimte en 137 liter aan vriesruimte. Beide delen hebben een eigen deur zodat er geen kou uit de vriezer ontsnapt als je de koeling opent en omgekeerd. 

De Smeg FAB38 retro koelkast mag er dan uitzien als een jaren 50 koelkast. Het is een moderne koel vriescombinatie met bijvoorbeeld no frost, zodat je de vriezer nooit hoeft te ontdooien.

Kijk voor de prijs en alle specificaties bij het bovenstaande overzicht met alle Smeg koelkasten.

Smeg FAB32

De Smeg FAB32 retro design koelkast is iets lager (197 cm), maar vooral smaller (60 cm). Hiermee is de koelruimte 234 liter en drie vrieslades die gezamenlijk 97 liter ruimte bieden.

Smeg koelkast retro rozeDeze lange smalle retro Smeg koelkast is er in 10 verschillende kleuren en met de grepen links en rechts. Ook deze versie van de retro Smeg koelkast hoef je nooit te ontdooien want deze beschikt over no frost.

Smeg FAB50

Tussen beide bovenstaande Smeg koelkasten bevindt zich de Smeg FAB50, deze retro koelkast met vriezer is namelijk 192 cm hoog (en 80 cm breed). Desondanks biedt deze retro koelvriescombinatie met 400 liter meer koelruimte dan de grootste koelkast. Dit gaat ten koste van de vriesruimte die bij deze Smeg koelkast 124 liter bedraagt.


smeg koelkast zwart retro

Het grootste verschil tussen deze drie grootste retro Smeg koelkasten zit hem niet in de hoogte of de ruimte, maar in de indeling. Bij de Smeg FAB50 zit het vriesgedeelte boven en bij de Smeg FAB38 onder.

Kijk voor meer informatie over deze retro Smeg koelkast in het bovenstaande Smeg koelkast overzicht.


Smeg FAB28

De Smeg FAB28 retro koelkast met vriezer is in een enorm aantal versies te koop. In vele kleuren, maar ook met bijzondere prints. Zoek je een Mondriaan koelkast, een Dolce & Gabbana design koelkast, een Mickey Mouse koelkast of een koelkast met de Italiaanse of Engelse vlag, dan is dit de retro koelkast voor jou!

smeg koelkast mickey mouse


Deze Smeg koelkast is 153 cm groot en 60 cm breed. Dit is dus een aanmerkelijk minder grote koelkast dad de bovenstaande retro koelkasten van Smeg. Dat merk je natuurlijk aan de ruimte. Deze Smeg koelkast biedt 244 liter koelruimte en een vriesvak van 26 liter. Dankzij low frost hoef je het vriesvak maar twee keer per jaar te ontdooien. 

Kijk voor de prijs bij het bovenaan genoemde Smeg koelkast overzicht. Daar vind je deze retro jaren 50 koelkast in vele kleuren en designs.


Smeg FAB30

173 cm hoog en 60 cm breed is de Smeg FAB30 retro koelkast die 222 liter koelruimte en 72 liter vriesruimte beschikt. Dit is de lagere versie van de eerder genoemde FAB32 koelkast.

Retro koelkast SmegSmeg FAB10

De Smeg FAB10 is een retro Smeg koelkast zonder vriezer. Het is een retro tafelmodel koelkast die 97 cm hoog is en over 135 liter koelruimte beschikt. Zoek je een kleine retro koelkast dan is deze Smeg koelkast voor jou de beste koelkast.


Kleine smeg koelkast retroSmeg FAB5

Tenslotte de kleinste Smeg koelkast. Een echte retro mini koelkast. Dit Smeg koelkastje is maar 72,5 cm hoog en biedt 34 liter koelruimte. 

smeg retro mini koelkast

Een mini koelkast als deze is ideaal voor een studentenkamer. Bovendien kun je het koelkastje makkelijk verplaatsen. 

Alle retro Smeg koelkasten zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Het zijn opvallende koelkasten meteen retro jaren 50 uitstraling. Kijk bovenaan voor alle aanbiedingen.

Zie ook:

Hieronder vind je meer beste koelkasten uit diverse testen.


Heb jij ervaring (goed of slecht) met een Smeg koelkast of een andere retro koelkast? O heb je vragen of opmerkingen over deze koelkasten? Bij de reacties onder aan deze pagina kun je al je commentaar kwijt.

Foto's: Smeg

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Ik heb een moderne strakke keuken maar als tegenwicht heb ik daarin wat retro keukenapparatuur geplaatst. Dat geeft een prachtig contrast. De Smeg koelkast is de blikvanger in deze keuken. Het is een prachtige retro koelkast. Heel sfeervol, maar heel eigentijds qua prestaties en mogelijkheden. Een goede moderne koelkast in een retro jasje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb die Smeg koelkast (nog) niet, maar het retro design spreekt me erg aan!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.