Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste analoge weegschaal

 

Hier de beste analoge weegschaal uit de test (weegschaal met wijzer, zonder batterijen). We hebben ook nog twee andere goede analoge weegschalen.

Beste analoge weegschaal test


Niet iedereen die op zoek is naar een personenweegschaal kiest voor een moderne digitale weegschaal. Een analoge weegschaal (met wijzer) is een eenvoudige duidelijke weegschaal die (ook belangrijk!) geen batterij nodig heeft, Hier de beste analoge weegschaal uit de test en andere goede analoge weegschalen.

We hebben de beste analoge weegschaal, rekening houdend met de prijs.De beste analoge design weegschaal en een goedkope analoge weegschaal voor als je de prijs laag wilt houden.

1. Medisana analoge personenweegschaal

De Medisana personenweegschaal is de beste analoge weegschaal van dit moment. Deze analoge personenweegschaal heeft de hoogste score (4,4 uit 5).


Analoge weegschaal Medisana

Weegschaal analoog Medisana



Het bereik van deze beste analoge weegschaal loopt tot 150 kilo. Lang niet alle personenweegschalen halen dat. Het scherm is groot en mede daarom heel makkelijk af te lezen. Het is een forse weegschaal, dus niet de beste weegschaal als je van een verfijnd model houdt, maar hierdoor is het wel een sterke weegschaal die niet snel gaat schuiven.

Kenmerken Medisana analoge weegschaal

+ Stevige metalen weegschaal 
+ Groot duidelijk af te lezen wijzerplaat
+ Geen batterijen nodig
+ Antislip
+ Wegen tot 150 kilo
- Zwaar op te verplaatsen (3,6 kilo)


2. Christen Swiss doktersweegschaal

Een analoge weegschaal is normaal gesproken een goedkope weegschaal, maar als het wat meer geld mag kosten moet je vooral eens kijken naar de Christen Swiss doktersweegschaal. Dit is een retro design weegschaal zoals de dokter deze vroeger gebruikte.

Christen Swiss analoge weegschaal

Personenweegschaal analoog Christen Swiss


Het is professionele personenweegschaal van hoge kwaliteit die heel mooi in de badkamer staat. 

Kenmerken Christen Swiss analoge dokterweegschaal
 
+ Mooi retro design (chroom)
+ Batterijen niet nodig
+ Wegen tot 160 kilo
+ Antislip mat
- Duur voor een analoge weegschaal



3. Adler analoge weegschaal

Vind je daarentegen juist een lage prijs belangrijker dan het uiterlijk? Dan is de Adler analoge personen weegschaal voor jou de beste analoge weegschaal. Deze mechanische weegschaal koop je namelijk al onder de 20 euro.

Toch is de Adler mechanische weegschaal een redelijk goede analoge weegschaal van metaal. Deze personenweegschaal is wel wat minder nauwkeurig dan bovenstaande beste weegschalen en de Adler is ook maar tot 130 kilo te gebruiken.

Goedkope analoge weegschaal Adler

Adler weegschaal analoog


Kenmerken goedkope analoge weegschaal Adler

+ Goedkope analoge weegschaal
+ Mechanische weegschaal zonder batterijen
+ Goede anti slip bodem
- Minder nauwkeurig (afwijking tot 1200 gram)



Verwacht van deze drie analoge weegschalen geen technische hoogstandjes. Een analoge weegschaal kent geen persoonlijke profielen, smartphone app of lichaamsanalyse. Een analoge weegschaal is een eenvoudige weegschaal die aangeeft hoe zwaar je bent.

Meer goede weegschalen (analoog en digitaal)

Meer goede personenweegschalen (ook digitaal) zijn te vinden op de beste weegschaal test.

Naast de hier boven genoemde beste analoge weegschalen van Adler, Christen Swiss en Medisana vind je daar goede analoge weegschalen met wijzer (en zonder batterijen) van onder andere Soehnle en Beurer die een hoge waardering in de test hebben gekregen.


Onderwerp:
Een analoge weegschaal is een eenvoudige weegschaal met wijzerplaat die geen batterij nodig heeft. Hier boven vind je de beste analoge weegschaal, de beste analoge design weegschaal en de beste goedkope analoge weegschaal uit de test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.