Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Stella Citta elektrische vouwfiets beste koop in AD Fietstest

Bij de AD Fietstest 2022 is de Stella Citta Superior MDS tot beste koop bij de elektrische vouwfietsen getest. Hier alle informatie over deze beste voordelige e-bike vouwfiets uit de test.

Stella Citta beste elektrische vouwfiets test


De als beste koop geteste Stella vouwfiets is een elektrische vouwfiets van hoge kwaliteit met veel goede onderdelen. Deze elektrische vouwfiets van Stella bevat met name veel fietsonderdelen van Shimano.

Zo beschikt de Stella vouwfiets over een Shimano middenmotor, een Shimano accu en ook de naafversnelling en remmen zijn van Shimano.

Vooral de motor van de Stella Citta e-vouwfiets is een genot om mee te rijden. Het is een soepele comfortabele middenmotor die zijn kracht direct op de pedalen geeft. Dat doet de Shimano E5000 fietsmotor soepel en stil.

Beste koop vouwfiets: Stella Citta elektrische vouwfiets

Beste koop vouwfiets: Stella Citta elektrische vouwfiets


De middenmotor kent 3 ondersteuningsstanden en als fietser heb je ook nog eens 7 versnellingen tot je beschikking via de Shimano naafversnelling. 

Het frame van de Stella Citta is stijf, en dat vergroot het comfort tijdens het fietsen. Ook de brede wielen van de elektrische vouwfiets dragen bij een het voor een vouwfiets hoge rijcomfort. 


Volgens Stella bedraagt de actieradius van de vouwfiets e-bike wel 100 kilometer en is dat via een accu upgrade op te voeren tot meer dan 200 kilometer. In de praktijk worden dit soort claims zelden gehaald, maar een vouwfiets wordt normaal gesproken toch niet gebruikt voor zulke afstanden. 

In ieder geval kun je ver en lang fietsen op deze Stella vouwfiets voordat je weer een stopcontact nodig hebt.


Stella elektrische vouwfiets Citta

Stella Citta elektrische vouwfiets (beste koop test)


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van deze Stella Citta Superior MDS voor deze beste koop uit de AD Fietstest tegen een lage prijs.


Zie ook:
Foto's: Stella Fietsen

Onderwerp:
De Stella Citta Superior MDS elektrische vouwfiets is de beste koop uit de AD Fietstest 2022 (in de categorie beste elektrische vouwfiets uit de test). Kijk hier boven voor alle informatie en de actuele laagste prijs van deze Stella vouwfiets.

Een reactie posten

0 Reacties