Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

beste trolley koffer

 

De beste trolley koffers uit de test en aanbiedingen van meer goede trolleys.

Beste trolley koffer

De trolley is de meest populaire koffer. Je hebt trolleys in alle maten en een trolley is een makkelijk mee te nemen koffer.

De beste trolleys

Kijk hier onder welke trolley koffers er als beste trolley in hun klasse zijn getest. Je vindt er nog meer goede trolleys en de beste winkels waar je een goede trolley goedkoop online kunt kopen.


Wat is een trolley?

Het woord trolley heeft meerdere betekenissen, maar de trolley waar we het hier over hebben is een koffer en wieltjes en een telescopisch of uitschuifbaar handvat. Zo kun je de koffer als een karretje voortduwen of meetrekken, wat vooral bij een zware koffer erg handig is. 

De Nederlandse benaming voor een trolley is rolkoffer.

Is een trolley handbagage?

Of een trolley als handbagage mee mag in het vliegtuig hangt helemaal van het formaat en gewicht van de trolley af. Wat dat betreft verschilt de trolley niet van een ander soort koffer.

In de bovenstaande overzichten kun je aangeven dat je een handbagage koffer zoekt, zodat je in de overzichten alleen de trolleys geschikt voor handbagage ziet.

Hou er wel rekening mee dat niet iedere luchtvaartmaatschappij de zelfde regels voor handbagage hanteert.


Soorten trolley koffers

Er is namelijk een grote diversiteit in trolley koffers. Veel trolleys zijn een vrij grote harde koffer, maar er zijn ook zachte trolley koffers en kleine rolkoffertjes. In de bovenstaande beste trolley test vind je dan ook meerdere beste trolley koffers. Zowel harde als zachte trolleys, en de beste trolley koffers in verschillende groottes.

Trolley met 2 of 4 wielen

Een groot verschil tussen trolleys is het aantal wieltjes van de rolkoffer. Je hebt trolleys met 2 en met 4 wielen. Een trolley met 2 wielen kun je duwen of trekken, maar daarbij moet je de rolkoffer altijd schuin houden. Een trolley met 4 wielen kun je rechtop voortduwen of trekken en even loslaten. Dankzij de draaiwieltjes kun je al rijdend goed manoeuvreren.

Met een trolley met vier wielen is het vaak lastiger rijden op een hobbelige ondergrond. Een goede trolley met vier wielen kun je echter ook op twee wieltjes gebruiken.

Wat is een goede trolley koffer?

De beste trolley koffers vind je hier boven in de trolley test. Een hele populair merk voor een goede trolley koffer is Samsonite. Samsonite trolleys zijn echter geen goedkope trolley koffers. 

Andere goede trolley merken zijn  Eastpak, Delsey, Enrico Benetti, American Tourister, SuitSuit, Titan en Kipling. Goede goedkope trolley koffers worden o.a. gemaakt door Travelz, Descent en Princess Traveller. Bij de bovenstaande trolley aanbiedingen vind je ze allemaal.

Zie ook:


Onderwerp:
Een overzicht van de beste trolley koffers uit de test, met diverse beste trolleys die als beste trolly in hun klasse getest zijn.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.