Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste trolley koffer

 

De beste trolley koffers uit de test en aanbiedingen van meer goede trolleys.

Beste trolley koffer / rolkoffer

De trolley is de meest populaire koffer. Je hebt trolleys in alle maten en een trolley is een makkelijk mee te nemen koffer.

De beste trolleys

Kijk hier onder welke trolley koffers er als beste trolley in hun klasse zijn getest. Je vindt er nog meer goede trolleys en de beste winkels waar je een goede trolley goedkoop online kunt kopen.


Wat is een trolley?

Het woord trolley heeft meerdere betekenissen, maar de trolley waar we het hier over hebben is een koffer en wieltjes en een telescopisch of uitschuifbaar handvat. Zo kun je de koffer als een karretje voortduwen of meetrekken, wat vooral bij een zware koffer erg handig is. 

De Nederlandse benaming voor een trolley is rolkoffer.

Is een trolley handbagage?

Of een trolley als handbagage mee mag in het vliegtuig hangt helemaal van het formaat en gewicht van de trolley af. Wat dat betreft verschilt de trolley niet van een ander soort koffer.

In de bovenstaande overzichten kun je aangeven dat je een handbagage koffer zoekt, zodat je in de overzichten alleen de trolleys geschikt voor handbagage ziet.

Hou er wel rekening mee dat niet iedere luchtvaartmaatschappij de zelfde regels voor handbagage hanteert.

Soorten trolley koffers

Er is namelijk een grote diversiteit in trolley koffers. Veel trolleys zijn een vrij grote harde koffer, maar er zijn ook zachte trolley koffers en kleine rolkoffertjes. In de bovenstaande beste trolley test vind je dan ook meerdere beste trolley koffers. Zowel harde als zachte trolleys, en de beste trolley koffers in verschillende groottes.

Trolley met 2 of 4 wielen

Een groot verschil tussen trolleys is het aantal wieltjes van de rolkoffer. Je hebt trolleys met 2 en met 4 wielen. Een trolley met 2 wielen kun je duwen of trekken, maar daarbij moet je de rolkoffer altijd schuin houden. Een trolley met 4 wielen kun je rechtop voortduwen of trekken en even loslaten. Dankzij de draaiwieltjes kun je al rijdend goed manoeuvreren.

Met een trolley met vier wielen is het vaak lastiger rijden op een hobbelige ondergrond. Een goede trolley met vier wielen kun je echter ook op twee wieltjes gebruiken. Daarom is een trolley met 4 wielen over het algemeen de beste trolley koffer. Een trolley koffer met 4 wielen wordt ook wel spinner genoemd.

Wat is een goede trolley koffer?

De beste trolley koffers vind je hier boven in de trolley test. Een hele populair merk voor een goede trolley koffer is Samsonite. Samsonite trolleys zijn echter geen goedkope trolley koffers. 

Andere goede trolley merken zijn  Eastpak, Delsey, Enrico Benetti, American Tourister, SuitSuit, Titan en Kipling. Goede goedkope trolley koffers worden o.a. gemaakt door Travelz, Descent en Princess Traveller. Bij de bovenstaande trolley aanbiedingen vind je ze allemaal.

Samsonite trolley koffer (spinner)

Samsonite trolley koffer (spinner)

Beste trolley koffer kopen, 8 tips

Hier boven vind je de beste trolley koffer in diverse categorie├źn uit de rolkoffer test. Maar zoveel mensen zoveel wensen. Het kan dus zijn dat je beste trolley koffer er toch niet tussen zit. Daarom hier nog wat tips om zelf je beste trolley koffer te vinden.

Materiaal:
Je hebt harde trolleys en zachte trolley koffers. Wil je je inhoud van de rolkoffer goed beschermen, dan is een harde koffer de beste trolley koffer. Maar een harde koffer kun je moeilijker in de kofferbak of andere bagageruimte stouwen dan een zachte trolley koffer.

Slot:
Om te voorkomen dat er ongewenst in je bagage gesnuffelt wordt en om diefstal van de inhoud te voorkomen is het belangrijk dat een trolley koffer over een slot beschikt. Kies dan wel voor een TSA goedgekeurd slot. Voor reizen naar Amerika is een TSA kofferslot belangrijk. De douane kan deze met een speciale sleutel openen. Heeft je koffer geen TSA slot en de Amerikaanse douane wil de inhoud zien, dan breken ze de koffer open.

Gewicht:
Een lichte koffer is altijd beter dan een zware koffer. Ook bij een lege koffer. Als het startgewicht lager is blijf je makkelijker onder het maximum gewicht dat een luchtvaartnmaatschappij hanteert (iedere gram kan tellen) en een lichte koffer laat zich ook makkelijker vervoeren, ook als het een trolley betreft.

Handgrepen:
Een trolley koffer heeft een uitschuifbaar handvat. Deze wordt gebruikt om de koffer te duwen of trekken. Om de koffer op te tillen heb je handvatten nodig. Let er dus op of de trolley ook over goed handvatten beschikt.

Compartimenten en indeling:
Let niet alleen op de buitenkant van de trolleykoffer, maar ook op de binnenkant, en dan met name de indeling van de koffer. Meerdee compartimenten, vakjes en zakjes maken het overichtelijk opbergen van (voorla kleine) spullen makkelijk en je vindt iets snel terug als je spullen uit de koffer wilt halen.

Kleur en print:
Als je kiest voor een wat minder gebruikelijke kleur of print kun je je koffer veel sneller op een bagageband terug vinden.

Garantie:
Bij de specificatie van iedere koffer staat de garantie termijn vermeld. Dit is iets om op te letten voor het geval er tijdens de reis iets met je trolley koffer gebeurt.

Prijs trolley koffer:
Natuurlijk is de prijs belangrijk. De aanschaf van een trolley koffer moet wel in je budget vallen. Daarom heb je bij de bovenstaande trolley koffer aanbiedingen altijd de mogelijkheid een maximum prijs op te geven.


Zie ook:


Onderwerp:
Een overzicht van de beste trolley koffers uit de test, met diverse beste trolleys die als beste trolly in hun klasse getest zijn.


,


0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *