Beste goedkope koelkast en andere voordelige koelkasten

De beste goedkope koelkasten voor als je een laag budget hebt. Ook hebben we een overzicht met aanbiedingen van koelkasten waaruit je makkelijk de voor jou beste goedkope koelkast tegen de laagste prijs kunt selecteren.
Goedkope koelkast Inventum

Iedereen heeft een goede koelkast nodig, maar niet iedereen kan veel geld betalen voor een nieuwe koelkast. Daarom hier aandacht voor de beste goedkope koelkasten.

Hieronder vind je een overzicht met enkele goede merken voor een goede goedkope koelkast en aan het eind vind je een overzicht met alle koelkasten waaruit je makkelijk een goedkope koelkast kunt selecteren die aan al jouw eisen voldoet.


Beste koelkasten uit de test (alle prijsklassen)


Wil je zien wat de best geteste koelkasten zijn, ongeacht de prijs? Kijk dan bij de onderstaande koelkast testen.


En nu de beste goedkope koelkasten:Goedkope Inventum koelkast

Inventum is een Nederlandse witgoed fabrikant met een rijke historie die teruggaat tot 1908. tegenwoordig is Inventum in Arnhem gevestigd en maakt het alle soorten witgoed en huishoudelijke elektronica. Hieronder bevinden zich ook koelkasten in diverse maten.

Goedkope koelvries combinatie Inventum

Goedkope koelkast groot met vriezer Inventum


De prijzen beginnen onder de 250 euro (adviesprijs) voor een koelkast zonder vriezer en iets minder dan 350 euro (adviesprijs) voor een koelvries combinatie. De winkelprijzen (met korting) liggen vaak een stuk lager.

Een Inventum koelkast mag dan een goedkope koelkast zijn. Het zijn ook goede koelkasten en koel-vriescombinaties.

Kijk hier onder voor de actuele prijzen van de goede maar goedkope koelkasten van Intentum.
Goedkope Etna koelkast

Een ander goed merk voor een goedkope koelkast is Etna. Ook Etna is een witgoed fabrikant uit Nederland die goede betaalbare keukenaparatuur maakt. Etna uit Duiven (ook bij Arnhem) is ook actief onder de merknamen ATAG en Pelgrim.

Goedkope koelkast Etna

Goedkope koelkast zonder vriesvak Etna


Er ik veel keuze uit goede goedkope koelkasten van Etna, met en zonder vriesvak, met retro design en met modern design. Ook voor een relatief goedkope Amerikaanse koelkast of juist een extra smalle koelkast kun je bij Etna terecht.

De adviesprijzen beginnen bij circa 280 euro voor een goedkope tafelmodel koelkast met vriesvak. Maar ook hier zijn de winkelprijzen vaak lager. Kijk maar bij onderstaande koelkast aanbiedingen.
Goedkope Beko koelkast

Het meest bekende merk voor een goedkope koelkast is Beko. Een Beko koelkast is niet de meest goedkope koelkast, maar wel een koelkast met een bijzonder goede prijs kwaliteit verhouding. Niet voor niet worden Beko koelkasten en andere huishoudelijke apparaten van Beko vaak als beste koop getest.

De kleinste Beko koelkasten (zonder vriesvakje) koop je al ruim onder de 250 euro. De prijzen van een goedkope koelvriescombinatie beginnen rond de 375 euro. Allemaal goedkope maar degelijke koelkasten.

Goedkope koelkast klein met vriesvak Beko

Goedkope koelkast klein met vriesvak Beko
Kijk hieronder voor alle actuele prijzen van Beko koelkasten, vaak met korting.
Meer goede goedkope koelkasten

Andere fabrikanten die goede maar goedkope koelkasten bieden zijn Exquisit, Klarstein, Sharp. Frilec, Zanussi, Tomado en Domo. En ook goede koelkasten van grote namen als Samsung, AEG en Bosch worden soms, met hoge korting, goedkoop aangeboden.


Nog wat informatie over enkele goedkope koelkast fabrikanten.

Exquisit

Exquisit is een Duits merk in huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur. Waar voor uw geld is hun slogan want Exquisit biedt goede keukenapparaten goedkoop aan, waaronder ook goede goedkope koelkasten. 

Exquisit maakt kleine voordelige koelkasten voor een studentenkamer of klein huishouden, maar ook grote goedkope side-by-side koelkasten met dubbele duur.

Klarstein

Klarstein is een andere Duitse fabrikant van goedkope koelkasten. Klarstein maakt veel huishoudelijke apparaten. Niet alleen koelkasten en andere keukenapparatuur, maar ook elektrische apparatuur voor schoonmaken, wijnkoelers, koffiezetapparaten, luchtkoelers en veel meer.

Domo 

Domo is een fabrikant van voordelige elektrische apparatuur uit BelgiĆ«. Domo maakt o.a. keukenapparatuur (waaronder goedkope koelkasten), schoonmaak apparatuur en apparaten voor persoonlijke verzorging. 

Het aanbod aan voordelige koelkasten van Domo is groot, met keuze uit diverse modellen goedkope Amerikaanse koelkasten (side by side koelkasten), mini koelkasten koelvries combinaties en retro koelkasten. Allemaal heel betaalbaar.

Sharp

Sharp is een bekende Japanse elektronica fabrikant die al sinds 1912 bestaat. Bij Sharp denk je waarschijnlijk niet meteen aan een koelkast want de naam Sharp is vooral verbonden aan de audio en video markt. Maar Sharp maakt ook heel veel keukenapparatuur en andere huishoudelijke apparatuur,

Op koelkast gebied maakt Sharp goedkope koelvriescombinaties en goedkioe koelkasten zonder vriezer.Tip: Vink in het onderstaande overzicht met aanbiedingen van alle koelkasten de eigenschappen aan die je van jou beste koelkast verwacht. Bijvoorbeeld het model (vrijstaand, inbouw, tafelmodel, koelvries), het formaat en het energielabel, en selecteer bij sorteren (links bovenaan) op prijs van laag naar hoog.

Je ziet dan precies welke voor jou geschikte koelkasten de goedkoopste koelkast zijn.

Vergeet daarbij het energieverbruik niet. Want ook stroom kost geld.

Zie ook:


Foto bovenaan: Goedkope koelkast Inventum

Onderwerp:
Heb je een klein budget voor het kopen van je nieuwe koelkast? Hier kijken we naar de beste goedkope koelkasten. Bij de koelkast aanbiedingen kun je bovendien makkelijk de voor jou beste goedkope koelkast tegen de laagste prijs selecteren.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Omdat ik een grote goedkope koelkast zocht heb ik een Amerikaanse koelkast van Beko gekocht. Lekker groot, met ijs en water dispenser, twee aparte koelsystemen en een handige indeling. Voor een vergelijkbare Amerikaanse koelkast van Samsung of LG ben je veel meer geld kwijt dan voor deze goedkope koelkast van Beko.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik twijfelde tussen Beko en Etna voor een goedkope koelkast, maar bij de consumentenbond scoort Beko beter dus ik ga voor Beko!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.