Beste zuinige wasdroger en meer energiezuinige drogers

Gezien de hoge energieprijs wil je een energie zuinige wasdroger kopen als je een nieuwe droger koopt. Daarom hier de beste energiezuinige wasdrogers.

AEG energie zuinige droger test

We hebben de beste energiezuinige droger uit de test en andere goede energie zuinige wasdrogers waarmee je relatief goedkoop je was kan drogen.

De beste zuinige drogers

Hieronder vind je de beste zuinige wasdroger uit de test en meer energiezuinige drogers. Al deze drogers hebben het A+++ energielabel.


Een warmtepompdroger is de meest zuinige droger

Als je naar de meest zuinige drogers zoekt kom je bij warmtepompdrogers uit. Deze drogers zijn gemiddeld wat duurder dan een condensdroger, maar het prijsverschil verdien je al snel terug door de aanmerkelijk lagere energiekosten die het gebruik met een warmtepompdroger met zich meebrengt.

Het grote voordeel van een warmtepomp droger is namelijk dat deze wasdroger de warme lucht die bij het drogen vrijkomt nogmaals gebruikt. Een warmtepomp wasdroger gebruikt de warmte dus veel efficiƫnter en gebruikt daardoor minder stroom.


Beste energiezuinige droger test(AEG)

Beste energiezuinige droger test (AEG)

Energielabel wasdroger

De top van de energiezuinige wasdrogers wordt gevormd door de energielabel A+++ drogers. Met een A+++ wasdroger kun je per jaar tot wel honderden euro's aan energiekosten besparen ten opzichte van een standaard droger. 

Je hebt een ruime keuze uit A+++ wasdrogers. Bij de bovenstaande aanbiedingen van alle zuinige wasdrogers vind je A+++ drogers van vele fabrikanten zoals Miele, AEG, Samsung, Bosch, LG en Siemens, maar ook van goedkope droger merken als Beko, Sharp, Hoover, Candy en Indesit.


Energiezuinige wasdroger Samsung

Energiezuinige wasdroger Samsung


Kijk bij de aanbiedingen bovenaan om al deze energiezuinige drogers goedkoop te kopen.

Meer tips zuinig was drogen

Met een energie zuinige wasdroger kun je veel stroom besparen bij het drogen van je was. Maar naast een zuinige droger zijn er meer manieren die helpen om stroom te besparen bij het wasdrogen.

  • Spaar de te drogen was op tot je een volle trommel hebt.
  • Zorg er voor dat je iedere droog sessie start met een schoon stoffilter.
  • Laat de wasmachine zoveel mogelijk de was centrifugeren voor je de naar de wasdroger overhevelt.


Foto bovenaan: AEG energie zuinige droger


Onderwerp:
Zoek je een goede goedkope zuinige wasdroger? Bovenaan staat de beste zuinige droger uit de test en hebben we aanbiedingen van meer goede energiezuinige wasdrogers. Al deze energiezuinige droger kun je via het energiezuinige wasdroger overzicht goedkoop kopen. 


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Tegenwoordig zijn de A+++ wasdrogers al in de meerderheid, dat is een goede ontwikkeling. Dat er nu zoveel zuinige wasdrogers zijn komt doordat de warmtepompdroger steeds meer de standaard wasdroger wordt. Een warmtepomp droger is een wasdroger die lang over het drogen van de was doet. Daarom zou je denken dat deze droger veel energie gebruikt, maar het tegendeel is waar, de warmtepomp wasdroger is juist een heel zuinige wasdroger.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.