Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Zuinige inktank printer

 

Bij de Consumentenbond printer test waren zowel de beste printer als de beste koop uit de test een inktank printer. Hier meer informatie en aanbiedingen van deze printers met navulbaar inkt reservoir.

Epson Ecotank inktank printer

Printers met inkt in toner of cartridge bestaan al jaren, maar printers met een inkt tank (een inkt reservoir) zijn relatief nieuw en zeldzaam. Maar bij de Consumentenbond printer test was deze inkttank printer de grote winnaar.

Printers met een inktreservoir worden gemaakt door Epson (de Epson EcoTank printers), HP (de HP Smart Tank printers) en Canon (de Canon MegaTank printers). Je hebt deze inktank printers in prijsklassen van 180 euro tot bijna 1.000 euro.

Aanbiedingen printers met navulbaar inkt reservoir

Kijk hier onder voor alle inktank printers.

Prijzig in aanschaf, maar heel goedkoop in het gebruik

De inktank printer (of in het Nederlands: inkttank printer) heeft de toekomst. De printers lijken, en in aanschaf zijn ze ook duur voor een inkjet printer, maar de kosten voor inkt zijn extreem laag. En dat maakt een inktank printer goedkoop want de kosten voor de printerinkt komen al snel boven de aanschafkosten van de printer zelf uit.

Zo niet bij een inktank printer. Je vult het inkt reservoir met de meegeleverde flessen inkt, en je kunt bij gemiddeld gebruikt jarenlang printen. En als de tanks met inkt uiteindelijk toch leeg koop je nieuwe flessen inkt, die in aanschaf goedkoper zijn inkt cartridges van andere printers.

Uiteindelijk ben je met een inkttank printer een stuk goedkoper uit.

Beste inktank printer Consumentenbond printer test

Het is dus niet verwonderlijk dat bij de Consumentenbond printer test, zowel de beste kleurenprinter als de beste koop een inktank printer zijn.

Beste printer: Epson Ecotank ET-8500

Het is niet verbazend dat een Epson Ecotank printer de beste printer uit de Consumentenbond test is. Epson is de uitvinder van dit soort printers met inktreservoir, en ze bieden inmiddels een hele reeks goede Epson Ecotank inktank printers aan, van uitgebreide zakelijke printers tot betaalbare Ecotank printers voor thuis.

Beste inktank printer: Epson Ecotank
Beste printer: Epson Ecotank inktank printerDe Consumentenbond koos voor de Epson Ecotank ET-8500 als beste printer. Deze versie is een moderne all in one inktank printer (je kan er dus ook mee scannen en kopiĆ«ren) met een extra invloerlade voor foto's. Deze versie van de Epson Ecotank wordt dan ook als fotoprinter in de markt gezet. 

Het is ook voor andere printtaken een prima printer, maar de Epson Ecotank ET-8500 inktank printer is geoptimaliseerd voor het printen van foto's. Foto's worden door de Epson Ecotank ET-8500 dan ook mooier afgedrukt dan andere inkttank printers doen.

Printen kan via WiFi, USB en SD geheugenkaart. En deze Epson inkttank printer kan automatisch dubbelzijdig printen.

Kijk bij de bovenstaande inktank printer aanbiedingen voor deze beste inktank printer en andere Ecotank printers.

Beste koop: Canon Pixma G3520

De beste koop bij de Consumentenbond kleurenprinter test was dus ook een inktank printer. Deze titel ging naar de Canon Pixma G3520. 

Beste koop: Canon inktank printerDe Epson Ecotank ET-8500 is een geweldig goede inktank printer, vooral als je printer voor het printen van foto's gebruikt, maar ook een dure printer.

De Canon Pixma G3520 is 2,5 keer zo goedkoop. Het is een meer eenvoudige printer met inkttanks dan de hier boven beschreven Epson Ecotank, maar het is een heel degelijke inktank printer waarmee je goedkoop kunt printen en die toch in aanschaf ook relatief goedkoop is.

Ook de Canon Pixma G3520 inktank printer kun je goedkoop kopen via de bovenstaande aanbiedingen van inktank printers.

Zie ook:

Foto bovenaan: Epson Ecotank inktank printer

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.