Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Stella Livorno beste e-bike ANWB test 2023

Als je een goede elektrische fiets zoekt is de Stella Livorno een aanrader, Dit is namelijk de beste elektrische fiets uit de ANWB e bike test 2023.

Stella Livorno beste e-bike test ANWB

Het betreft de Stella Livorno Premium MDB SI, een Stella elektrische fiets met een krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor en een makkelijk af te nemen (en weer te bevestigen) accu op het frame van de e-bike.

De Stella Livorno is een prima allrounder die comfortabel rijdt, makkelijk te bedienen is, mooi afgewerkt is en voorzien is van onderdelen van goede kwaliteit. De actieradius van de accu is met (in de praktijk) circa 60 km wat aan de korte kant, maar een upgrade naar een betere accu is mogelijk.

Kijk bij de informatie Stella Livorno Premium MDB SI voor de prijs, specificaties en mogelijkheden van deze beste elektrische fiets uit de ANWB e-bike test 2023.

Belangrijke kenmerken:

Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste kenmerken van deze beste elektrische fiets uit de ANWB e-bike test 2023:
  • Bosch Active Line Plus middenmotor, 250 W, 50 Nm
  • 4 ondersteuningniveaus
  • Accu op middenbuis (afneembaar)
  • 8,2 Ah, 300 Wh accu
  • 8 versnellingen
  • Hydraulische schijfremmen
  • Krachtsensor

Bosch middenmotor Stella Livorno


Andere Stella Livorno fietsen

De Stella Livorno Premium MDB SI die door de ANWB als beste elektrische fiets is getest maakt deel uit van de Stella Livorno serie. Basismodel uit deze serie is de Stella Livorno Easy FDST die aanmerkelijk goedkoper is dan de Premium, maar wel een heel andere uitrusting heeft dan de testwinnaar uit de ANWB e-bike test 2023.

De Stella Livorno Easy FDST beschikt namelijk niet over een Bosch middenmotor, maar over een goedkopere Stella Elion voorwielmotor. En de accu bevindt zich bij de Stella Livorno Easy FDST onder de bagagedrager in plaats van semi geïntegreerd in het frame.

Een andere Stella e-bike uit de Livorno serie is de Stella Livorno Superior MDS met Shimano Steps middenmotor en accu achter.

Nog luxer en beter dan de ANWB testwinnaar is de Livorno Premium MDB FI met een betere Bosch Performance Line Cruise middenmotor (65 Nm) en een betere Bosch PowerTube 11 Ah 400 Wh accu. Maar ook met een hoger prijskaartje, waardoor deze versie vab de Stella Livorno e-bike niet de winnaar is van de ANWB elektrische fiets test 2023.Meer informatie

Kijk bij de bovenstaande informatiepagina voor de prijzen en alle andere informatie over de Stella Livorno elektrische fiets die als beste elektrische fiets is getest bij de ANWB e-bike test 2023.

Of kijk bij de informatie Stella fietsen voor veel meer informatie en aanbiedingen van Stella e-bikes.

Zie ook:

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik vind Stella een prima fabrikant van elektrische fietsen. Een Stella e-bike is een goede elektrische fiets. Natuurlijk kan er wel eens wat aan mankeren. Maar dat is bij iedere elektrische fiets merk het geval. Wat dat betreft verschilt een e-bike niet van een auto. Maar over het algemeen geeft een Stella fiets weinig problemen (ik help als vrijwilliger veel senioren met hun e-bike perikelen) en het Stella Service station is altijd behulpzaam als er een probleem is.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.