Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test auto accessoires

Hier kijken we naar de beste auto accessoires uit vele testen. Al deze testen zijn uitgevoerd door experts op dit gebied, zoals de ANWB, de Consumentenbond, automagazines en meer.

Beste dashcams

Steeds vaker wordt een auto voorzien van een dashcam. Om bewijs te hebben in geval van een aanrijding, of gewoon voor de leuk. Hier vind je de beste dashcams uit de tests.
Tests dashcams

Beste autostoeltjes

Een goed autostoeltje is erg belangrijk. Je kindje moet immers goed beschermd zijn in het geval van een botsing. Maar het is ook plezierig als het autostoeltje makkelijk te installeren is en eenvoudig in het gebruik. Hier de beste autostoeltjes uit de test.
Autostoeltje testen

Beste autobanden

Winterbanden, zomerbanden, vier seizoenen banden. Ze worden allemaal regelmatig getest. Wist je dat je deze autobanden ook prima online kunt kopen. Als je wil kun je ze bij een lokale dealer laten afleveren die ze dan op je auto zet. Dat scheelt veel geld. Hier vind je alle tests van autobanden.
Autobanden testen 

Beste autoradio

Kijk hier voor alle testen van autoradio's. Het betreft eenvoudige autoradio's, maar ook testen van uitgebreide multimedia systemen voor in de auto met alles er op en er aan.
Testen autoradio's

Beste autospeakers

Voor de beste muziek in je auto heb je niet alleen een goede autoradio nodig, maar vooral ook goede speakers. Daarom hier alle beste autospeakers uit de tests.
Testen van autospeakers

Beste dakkoffers en skiboxen

Hoe neem je al je bagage mee op vakantie? Een dakkoffer geeft je veel extra bagageruimte. Dakkoffers en skiboxen worden heel regelmatig getest, bijvoorbeeld door de ANWB, maar ook door andere experts. Hier de beste dakkoffers en skiboxen uit deze tests.
Dakkoffer testen

Beste trekhaakbox

Een alternatief voor de dakkoffer is de trekhaakbox, een bagagebox voor op de trekhaak.
Testen trekhaakboxen

Beste navigatie

Navigatie voor in de auto heb je ingebouwd of losse navigatiesystemen die je mee kunt nemen om bijvoorbeeld ook in een andere auto te gebruiken. Hier alle beste navigatiesystemen uit de testen.
Test navigatiesystemen

Beste fietsendragers

Ook fietsendragers worden vaak getest. Het is dan ook erg belangrijk dat een fietsendrager veilig is en makkelijk in het gebruik.
Testen van fietsendragers

Beste autolader

Je telefoon opladen in de auto is natuurlijk erg handig. De stroom is er toch voorhanden. Dit zijn de beste opladers uit de testen.
Testen van opladers

Beste motorolie

Ook motorolie is getest. Kijk hier om te zien wat de beste motorolie is.
Test van motorolie

Beste router voor WiFi in de auto

Mobiele WiFi (MiFi) in de auto, dat kun je zelf regelen met een MiFi router. Zo kan iedereen in de auto één internetverbinding delen. Hier kun je zien wat de beste WiFi router voor in de auto is.
De beste MiFi voor in de auto

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.