Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test auto accessoires

 

Hier kijken we naar de beste auto accessoires uit vele testen. Al deze testen zijn uitgevoerd door experts op dit gebied, zoals de ANWB, consumenten organisaties, test sites, automagazines en meer.


Beste auto accessoires test

Beste achteruitrijcamera

Heeft je auto geen achteruitrijcamera? Dan kun je deze makkelijk aan je auto toevoegen. Vooral een draadloze achteruitrijcamera is makkelijk zelf te plaatsen. Kijk hier voor de beste achteruitrijcamera's, zowel draadloos als bekabeld, zowel als set (camera en scherm) als alleen als parkeercamera.
Beste achteruitrijcamera test

Beste dashcams

Steeds vaker wordt een auto voorzien van een dashcam. Om bewijs te hebben in geval van een aanrijding, of gewoon voor de leuk. Hier vind je de beste dashcams uit de tests.
Beste dashcams test

Beste autostoeltjes

Een goed autostoeltje is erg belangrijk. Je kindje moet immers goed beschermd zijn in het geval van een botsing. Maar het is ook plezierig als het autostoeltje makkelijk te installeren is en eenvoudig in het gebruik. Hier de beste autostoeltjes uit de test.
Beste autostoeltjes test

Beste autobanden

Winterbanden, zomerbanden, vier seizoenen banden. Ze worden allemaal regelmatig getest. Wist je dat je deze autobanden ook prima online kunt kopen. Als je wil kun je ze bij een lokale dealer laten afleveren die ze dan op je auto zet. Dat scheelt veel geld. Hier vind je alle tests van autobanden.
Beste autobanden test

Beste autoradio

Kijk hier voor alle testen van autoradio's. Het betreft eenvoudige autoradio's, maar ook testen van uitgebreide multimedia systemen voor in de auto met alles er op en er aan.
Beste autoradio test

Beste autospeakers

Voor de beste muziek in je auto heb je niet alleen een goede autoradio nodig, maar vooral ook goede speakers. Daarom hier alle beste autospeakers uit de tests. Daarnaast hebben we ook de beste autosubwoofers voor je, van de beste grote subwoofers in de kofferbak, tot de beste inbouw subwoofers en de beste underseat subwoofers voor onder de autostoel.
Beste autospeakers test
Beste subwoofer auto

Beste dakkoffers en skiboxen

Hoe neem je al je bagage mee op vakantie? Een dakkoffer geeft je veel extra bagageruimte. Dakkoffers en skiboxen worden heel regelmatig getest, bijvoorbeeld door de ANWB, maar ook door andere experts. Hier de beste dakkoffers en skiboxen uit deze tests.
Beste dakkoffers test

Beste trekhaakbox

Een alternatief voor de dakkoffer is de trekhaakbox, een bagagebox voor op de trekhaak.
Beste trekhaakbox test

Beste navigatie

Navigatie voor in de auto heb je ingebouwd of losse navigatiesystemen die je mee kunt nemen om bijvoorbeeld ook in een andere auto te gebruiken. Hier alle beste navigatiesystemen uit de testen.
Beste navigatiesystemen test


Beste telefoonhouder auto

Gebruik je je smartphone voor navigatie en het omzeilen van files, Spotify voor muziek in de auto, Flitsmeister om boetes te voorkomen, of voer te telefoongesprekken in de auto? Een goede telefoonhouder is onmisbaar om onder het rijden je telefoon goed te zien en goed te bedienen. Dit zijn beste telefoonhouders voor in de auto.
Beste telefoonhouder test

Beste fietsendragers

Ook fietsendragers worden vaak getest. Het is dan ook erg belangrijk dat een fietsendrager veilig is en makkelijk in het gebruik.
Beste fietsendragers test

Beste autolader

Je telefoon opladen in de auto is natuurlijk erg handig. De stroom is er toch voorhanden. Dit zijn de beste opladers uit de testen.
Beste opladers test

Beste acculader

Opnieuw een beste lader, maar nu de beste lader om de accu van de auto op te laden. Laadt de accu op zonder dat er een andere auto nodig is.
Beste acculader test

Beste velgen

De beste velgen kun je hier vinden. Het betreft de beste stalen velgen uit de test en de beste aluminium velgen (licht metalen velgen) uit de test. Bovendien geven we hier veel informatie over het verschil tussen stalen velgen en aluminium velgen voor de auto.
Beste velgen test

Beste autostofzuiger

Maak het interieur van je auto perfect schoon met een specifieke autostofzuiger. Een klein stofzuigertje met slang dat er voor is ontworpen om overal in de auto schoon te maken, ook daar waar je er met een stofzuiger of kruimeldief niet bij komt. Bovendien kun je een goede autostofzuiger in de auto opladen.
Beste autostofzuiger test

Beste motorolie

Ook motorolie is getest. Kijk hier om te zien wat de beste motorolie is.
Beste motorolie test

Beste autoshampoo

Een auto kun je beter schoonmaken met een goede autoshampoo dan met een allesreiniger of vaatwasmiddel. Een goede autoshampoo maakt niet alleen schoon maar is ook goed voor het behoud van je lak, bijvoorbeeld door wax in de autoshampoo. Hieronder vind je de beste autoshampoo uit de test en de beste koop.

Beste router voor WiFi in de auto

Mobiele WiFi (MiFi) in de auto, dat kun je zelf regelen met een MiFi router. Zo kan iedereen in de auto één internetverbinding delen. Hier kun je zien wat de beste WiFi router voor in de auto is.
De beste MiFi voor in de auto

Beste autoverzekering

Geen auto accessoire, maar wel noodzakelijk voor je auto (want verplicht) is de autoverzekering. Een autoverzekering kost veel geld, dus je wil natuurlijk de goedkoopste autoverzekering, maar ook wel een goede autoverzekering. Wat voor jou de beste en goedkoopste autoverzekering is kun je achterhalen via een website voor een autoverzekering vergelijking. De beste van deze vergelijkingssites vind je hier onder.


Onderwerp:
Op bovenstaande pagina vind je alle tests die met auto's, auto rijden en auto accessoires te maken hebben. Zoals de beste autoradio test, de beste autostoeltjes test, de beste fietsendrager test, de beste autospeakers test en veel meer testen op dit gebied. 

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *