Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test auto accessoires

Hier kijken we naar de beste auto accessoires uit vele testen. Al deze testen zijn uitgevoerd door experts op dit gebied, zoals de ANWB, de Consumentenbond, automagazines en meer.

Beste dashcams

Steeds vaker wordt een auto voorzien van een dashcam. Om bewijs te hebben in geval van een aanrijding, of gewoon voor de leuk. Hier vind je de beste dashcams uit de tests.
Beste dashcams test

Beste autostoeltjes

Een goed autostoeltje is erg belangrijk. Je kindje moet immers goed beschermd zijn in het geval van een botsing. Maar het is ook plezierig als het autostoeltje makkelijk te installeren is en eenvoudig in het gebruik. Hier de beste autostoeltjes uit de test.
Beste autostoeltjes test

Beste autobanden

Winterbanden, zomerbanden, vier seizoenen banden. Ze worden allemaal regelmatig getest. Wist je dat je deze autobanden ook prima online kunt kopen. Als je wil kun je ze bij een lokale dealer laten afleveren die ze dan op je auto zet. Dat scheelt veel geld. Hier vind je alle tests van autobanden.
Beste autobanden test

Beste autoradio

Kijk hier voor alle testen van autoradio's. Het betreft eenvoudige autoradio's, maar ook testen van uitgebreide multimedia systemen voor in de auto met alles er op en er aan.
Beste autoradio test

Beste autospeakers

Voor de beste muziek in je auto heb je niet alleen een goede autoradio nodig, maar vooral ook goede speakers. Daarom hier alle beste autospeakers uit de tests.
Beste autospeakers test

Beste dakkoffers en skiboxen

Hoe neem je al je bagage mee op vakantie? Een dakkoffer geeft je veel extra bagageruimte. Dakkoffers en skiboxen worden heel regelmatig getest, bijvoorbeeld door de ANWB, maar ook door andere experts. Hier de beste dakkoffers en skiboxen uit deze tests.
Beste dakkoffers test

Beste trekhaakbox

Een alternatief voor de dakkoffer is de trekhaakbox, een bagagebox voor op de trekhaak.
Beste trekhaakbox test

Beste navigatie

Navigatie voor in de auto heb je ingebouwd of losse navigatiesystemen die je mee kunt nemen om bijvoorbeeld ook in een andere auto te gebruiken. Hier alle beste navigatiesystemen uit de testen.
Beste navigatiesystemen test


Beste telefoonhouder auto

Gebruik je je smartphone voor navigatie en het omzeilen van files, Spotify voor muziek in de auto, Flitsmeister om boetes te voorkomen, of voer te telefoongesprekken in de auto? Een goede telefoonhouder is onmisbaar om onder het rijden je telefoon goed te zien en goed te bedienen. Dit zijn beste telefoonhouders voor in de auto.
Beste telefoonhouder test

Beste fietsendragers

Ook fietsendragers worden vaak getest. Het is dan ook erg belangrijk dat een fietsendrager veilig is en makkelijk in het gebruik.
Beste fietsendragers test

Beste autolader

Je telefoon opladen in de auto is natuurlijk erg handig. De stroom is er toch voorhanden. Dit zijn de beste opladers uit de testen.
Beste opladers test

Beste velgen

De beste velgen kun je hier vinden. Het betreft de beste stalen velgen uit de test en de beste aluminium velgen (licht metalen velgen) uit de test. Bovendien geven we hier veel informatie over het verschil tussen stalen velgen en aluminium velgen voor de auto.
Beste velgen test

Beste motorolie

Ook motorolie is getest. Kijk hier om te zien wat de beste motorolie is.
Beste motorolie test

Beste router voor WiFi in de auto

Mobiele WiFi (MiFi) in de auto, dat kun je zelf regelen met een MiFi router. Zo kan iedereen in de auto één internetverbinding delen. Hier kun je zien wat de beste WiFi router voor in de auto is.
De beste MiFi voor in de auto


Zie ook: Beste site om CBR theorie rijexamen te oefenen

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.