Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste activity tracker test

Een activity tracker (of fitness tracker) is een soort horloge vol sensoren die je sportieve prestaties en lichamelijke activiteiten bijhouden. Ze bevatten bijvoorbeeld een stappenteller die bijhouden hoeveel je loopt en ze vertellen je hoeveel calorie├źn je op een dag verbrandt. De mogelijkheden van activity trackers kunnen erg verschillen. Hier vind je de beste activity trackers uit diverse testen.

Activity tracker testen

Activity trackers worden regelmatig getest. Door organisaties als de Consumentenbond, maar ook door magazines, vergelijkingssites en andere deskundigen. Hieronder vind je een aantal verschillende testen en de beste activity trackers uit deze tests.Zie ook:Wat is een activity tracker?

Aan de ene kant heb je de stappenteller. Aan de andere kant heb je het sporthorloge. En daar tussenin is de activity tracker te vinden. De activity tracker wordt vooral gebruikt om lichamelijke inspanningen te registeren, maar er zijn ook activity trackers waarop je telefoonnotificaties en inkomende oproepen kunt lezen.

De mogelijkheden van activity tracker verschillen enorm, evenals de prijzen. Kijk daarom vooral eens bij de Activity Tracker Keuzehulp. Hierin kun je precies zien wat iedere activity trainer kan, en belangrijker nog, je kunt opgeven waarvoor je je activity trainer wilt gebruiken, en je krijgt een overzicht met alle geschikte activity trackers en hun prijs.

Sensoren bepalen de mogelijkheden van een activity tracker. De meeste activity trackers hebben een stappenteller, meten je gelopen afstand en registreren hoe lang je slaapt. Maar activity trackers die je gelopen snelheid, beklommen traptreden en hartslag meten zijn meer zeldzaam.

Veel activity trackers zijn vooral gericht op wandelen en hardlopen, maar je hebt ook activity trainers die je prestaties bij het zwemmen, golfen of fietsen / wielrennen kunnen meten. Bij de Activity Tracker Keuzehulp kun je dat allemaal per tracker nagaan.

Hierboven vind je de beste activity trackers uit de testen en een overzicht van alle goede activity trackers met hun prijs en mogelijkheden. Ook vind je van al die activity trackers testen, reviews en gebruikerservaringen. Alles dat je nodig hebt om de voor jou beste activity tracker te vinden.

Zie ook: Meer testen sport artikelen

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.