Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste alarmsysteem test

 

De beste alarmsystemen uit de test om een woning, winkel, kantoor of bedrijfspand te beveiligen. Met aanbiedingen bij de beste en goedkoopste winkels.

Bescherm je huis als je op vakantie bent, aan het werkt bent of ligt te slapen met een alarmsysteem. Een goed alarmsysteem is tegenwoordig helemaal niet meer duur en heeft grote mogelijkheden. Hier kijken we naar de beste alarmsystemen uit diverse testen en geven informatie over het beveiligen van je huis met een goed anti inbraak systeem.

Beste alarmsysteem uit de test

Laten we beginnen met de beste alarmsystemen uit diverse testen van dit soort bewakingssystemen voor thuis. Hieronder vind je een overzicht van de best geteste alarmsystemen in diverse soorten uit menig test.


Het betreft goed draadloos alarmsysteem voor thuis en een klein kantoor.

Andere relevante tests

Daarnaast zijn er nog relevantie andere testen zoals die van IP-camera's, rookmelders en koolmonoxidemelders. Hieronder vind je de test van deze beveiligingsapparaten.Vind jouw beste alarmsysteem

Maar terug naar het Alarmsysteem. Wat is voor jou persoonlijk het beste alarmsysteem? Een alarmsysteem dat in jouw budget valt en aan al jouw eisen voldoet. Gebruik om jouw beste alarmsysteem te vinden de Alarmsysteem Keuzehulp met honderden goede alarmsystemen die op tal van manieren te selecteren zijn. 

De Alarmsysteem Keuzehulp is te vinden op Beste Alarmsysteem Kopen.

Op Beste Alarmsysteem Kopen vind je tevens de goedkoopste aanbieders van alarmsystemen en de actuele Alarmsysteem Top 10.

Hieronder geven we informatie over enkele van de vele keuzemogelijkheden van deze Alarmsysteem Keuzehulp.

Beste alarmsysteem test

Draadloos alarmsysteem

Verreweg de meeste alarmsystemen werken tegenwoordig draadloos. In bijna alle huishoudens is een WiFi-netwerk beschikbaar, en hiervan kan het alarmsysteem dankbaar gebruik maken.

De koppeling met het netwerk (en zo indirect ook met internet) brengt veel extra mogelijkheden met zich mee. Je kunt overal vandaan de beelden van de bewakingscamera bekijken, ook met een smartphone, als er een alarm is. Over deze smart functies van een modern alarmsysteem verderop deze pagina meer informatie.

Silvergear draadloos alarm met camera

Silvergear draadloos alarm met camera


Hou er wel rekening mee dat veel van deze draadloze alarmsystemen wel een stroomkabel nodig hebben, al zijn er ook die op batterijen kunnen werken.

Kijk voor het beste draadloze alarmsysteem uit de test bij de bovenstaande alarmsysteem testen.

Mini alarmsysteem

De naam zegt het al. Een mini alarmsysteem is een klein systeem waarmee je bijvoorbeeld alleen een raam, een kast of een kluis bewaakt. In dit geval geen camera, maar vaak een sirene die kabaal maakt als er een inbraak plaats vindt.

Alarmsysteem met app

We schreven het al, de meeste beveiligingscamera's werken tegenwoordig draadloos via WiFi. Daardoor kunnen ze ook van internet gebruik maken. Een goed modern alarmsysteem beschikt daarom ook over een app waarmee je op je mobiele telefoon in contact staat met het alarmsysteem. Je krijgt dan een melding op je telefoon als er alarm is en je kunt via de app live kijken naar de beelden van een eventuele bewakingscamera.

Ring draadloos alarmsysteem met app

Ring draadloos alarmsysteem met app


De beste alarmsystemen met app uit de test zijn bij de bovenaan genoemde best geteste alarmsystemen te vinden.

IP camera of compleet alarmsysteem met camera's

Deze bewakingscamera kan deel uitmaken van een compleet alarmsysteem waarbij het systeem de camera's aanstuurt. Je kunt ook kiezen voor een IP camera in plaats van een compleet alarmsysteem. Je hebt dan een internet-camera die de rol van het bewakingssysteem op zich neemt. De IP-camera maakt zelf contact met je netwerk en internet via een app. De testen van IP-camera's vind je ook hierboven.

Een IP-camera is wel beperkter dan een compleet alarmsysteem. Met een alarmsysteem kun je een compleet bewakingssysteem opzetten met sensoren op ramen en deuren, meerdere camera's, bewegingsmelders en een geluidsalarm. Dat is dus veel meer dan alleen een internet-camera met sensor.

Bij de bovenstaande alarmsysteem test vind je de beste alarmsystemen in alle configuraties en vele sensoren en andere uitbreidingen voor je alarmsysteem.

Alarmsysteem Elro

Alarmsysteem Elro

Uitbreiding alarmsysteem

Het voordeel van een alarmsysteem t.o.v. een losse IP-camera is dat je hem altijd verder kunt uitbreiden. Daarvoor zijn tal van sensoren beschikbaar zoals een bewegingsmelder, een rookmelder, een vochtmelder, een raamcontact en een deurcontact. Ook kun je sommige van deze alarmsysteem koppelen aan een sirene, verlichting en andere domotica producten.

Met raamcontacten en deurcontacten kun je alarm laten slaan als er een raam of deur wordt geopend terwijl het alarm aanstaat.

Met een bewegingssensor kun je alarm laten slaan als er ergens in een ruimte beweging wordt waargenomen als het alarmsysteem is aangeschakeld.

Je kunt ook andersoortige sensoren op het alarmsysteem aansluiten. Bijvoorbeeld een lekkagemelder. Zo kun je op je telefoon ook een melding krijgen als er een lekkage optreedt.

Manieren van alarm

Je kunt je op diverse manieren laten alarmeren als het alarmsysteem onraad bespeurd. Het meest bekend is het luide alarm waarbij er een sirene met veel kabaal afgaat. Maar dit luidruchtige alarm wordt tegenwoordig vaak vervangen door een stil alarm waarbij je gewaarschuwd wordt per SMS, app, e-mail of een voice bericht op je telefoon. Dat laatste is de beste manier omdat je dat telefoontje minder snel over het hoofd ziet dan bijvoorbeeld een appje.

Alarmsysteem Gigaset

Alarmsysteem Gigaset


Het stille alarm is op zijn beurt ook weer een voordeel als er sprake is van vals alarm. Je zet de buurt niet onnodig op stelten. Ook vergroot het de pakkans van inbrekers als deze het alarm niet opmerken, en je krijgt ook het alarm te horen als je niet op de locatie bent. 

Het beste alarmsysteem kun je helemaal zo opbouwen en instellen als je wil. Met de door jou gewenste sensoren en andere detectie middelen en de door jou gewenste manier van alarm slaan.

Goede alarmsystemen worden onder andere gemaakt door Elro, Ring, Eufy by Anker, Gigaset, Somfy, eTiger en Ajax Systems. 

Vind het beste alarmsysteem via de keuzehulp hierboven of via de diverse testen van het beste alarmsysteem die je eveneens bovenaan deze pagina vindt.

Zie ook: Testen huis en tuinSamenvatting:
Hierboven vind je de beste alarmsystemen uit de test. Een goed bewakingssysteem voor thuis hoeft niet duur te zijn. Hierboven vind je bijvoorbeeld ook het beste goedkope alarmsysteem uit de test, een compleet goedkoop beveiligingssysteem. Kijk hierboven voor de beste alarmsysteem test en veel informatie voor het kiezen van het voor jou beste alarm tegen inbrekers uit de test.

Veel van de beste alarmsystemen maken tegenwoordig gebruik van WiFi en een app, zodat je via de telefoon automatisch gewaarschuwd wordt bij een alarm. Je kan dan meteen via de app de beelden van de bewakingscamera bekijken. De beste alarmsystemen kun je tevens uitbreiden met heel verschillende sensoren en in een smart home opnemen. Hierboven de beste alarmsystemen uit de test en de beste winkels om het beste alarmsysteem goedkoop te kopen.


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *