Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste autostoeltje test

Om een kindje veilig in de auto te vervoeren is een goed autostoeltje nodig. Daarom kijken we hier naar de beste autostoeltjes uit diverse tests. Deze testen van autostoeltjes kun je hieronder vinden. Deze autostoeltjes tests zijn uitgevoerd door erkende organisaties als de Consumentenbond, de ANWB en consumentenorganisaties in het buitenland, maar ook door gespecialiseerde winkels en andere experts op het gebied van autostoeltjes voor kinderen.

Dit zijn de autostoeltjes tests

Kijk hieronder voor het beste autostoeltje uit diverse testen. De tests zijn op datum gesorteerd. De nieuwste autostoeltjes tests staan bovenaan.Beste Autostoeltje Keuzehulp

Het beste autostoeltje hangt af van factoren zoals de lengte en het gewicht van het kindje en natuurlijk je persoonlijke wensen en eisen. Vul deze gegevens en wensen in de Autostoeltje Keuzehulp in, en je krijgt te zien welke autostoeltjes voor jou de beste zijn. De Autostoeltje Keuzehulp is te vinden op Beste Autostoeltje Kopen.

Je vindt daar ook de Autostoeltjes Top 10, en heel veel reviews, testen en ervaringen. Een ideale keuzehulp voor wie nog op zoek is naar een geschikt autostoeltje.

In de rijrichting of achteruit?

Heel belangrijk bij een kinderzitje in de auto is de plaatsing met de rijrichting mee, of juist daar tegenin. Kinderen tot 13 kilo of tot een leeftijd van een jaar dienen altijd tegen de rijrichting in gepositioneerd te worden. Deze plaatsing met het gezicht achterwaarts gericht biedt in geval van een frontale botsing meer steun aan het hoofd en de nek. Oudere kinderen willen meestal niet meer tegen de rijrichting inkijken als ze in de auto zitten.

Enkele autostoeltjes zijn zowel voorwaarts als achterwaarts te plaatsen.

Isofix of in de gordel?

Een belangrijke keuze bij een autostoeltje is de bevestigingsmethode. Dit kan altijd via de autogordel, maar bij veel autostoeltjes is ook een Isofix bevestiging mogelijk. Een Isofix bevestiging is extra veilig en geeft meer gebruiksgemak. Zo'n bevestiging is echter niet in alle auto's aanwezig. Maar is dat bij jou auto wel het geval, dat adviseren we een autostoeltje met Isofix.

Handige opties

Er zijn wat handige opties die we niet bij ieder autostoeltje tegenkomen. Zo kan het handig zijn als het autostoeltje in hoogte verstelbaar is, zodat hij meegroeit met het kind.

Een slaapstand, waarbij het stoeltje licht naar achter gekanteld wordt, voorkomt dat het kindje het hoofd voorover laat hangen als het in slaap valt. Dit is een veel betere houding voor een slapend kind.

Een draaibaar stoeltje komt maar weinig voor, maar is wel reuze handig. Hierbij kan het autostoeltje naar de zijkant draaien zodat het kind heel makkelijk in en uit de auto kan stappen.

Kijk bij de bovenaan genoemde Keuzehulp op Beste Autostoeltje Kopen om je het voor jou beste autostoeltje tegen de laagste prijs te vinden.

Zie ook: Meer testen m.b.t. baby's en kinderen

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.