Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste baardtrimmer test

Kijk hier voor de beste baardtrimmers uit de baardtrimmer test en informatie en aanbiedingen van meer goede baardtrimmers.

Baardtrimmer philips

Philips baardtrimmer

Maak je baard netjes met een goede baardtrimmer. Trimmen, bijwerken, stijlen, en je bent weer helemaal het mannetje. 

Hier hebben we de beste baardtrimmers uit de testen voor je verzameld. Deskundige organisaties test en, vergelijkingssites, consumenten organisaties, magazines en grote webwinkels testen regelmatig apparatuur zoals baardtrimmers.

Beste baardtrimmers uit de test

Al de beste baardtrimmers uit deze tests. Onderstaande testen van baardtrimmers hebben wij verzameld:

Kies de voor jou beste baardtrimmer

Iedereen stelt weer andere eisen aan zijn baardtrimmer. En geen baard is hetzelfde. Daarom kan de beste baardtrimmer voor de één niet de beste trimmer voor de ander zijn. 

Via de Baardtrimmer Keuzehulp op Beste Baardtrimmer Kopen kun je zelf de voor jou beste baardtrimmer selecteren.

Dat doe je door je eisen en wensen op te geven. Ook kun je er tests, reviews en gebruikerservaringen lezen om zo tot de beste keuze te komen.

Op Beste Baardtrimmer Kopen vind je ook de beste online winkels waar je goedkoop een goede baardtrimmer kunt kopen. Het online aanbod aan baardtrimmers is groter dan in welke andere winkel dan ook.
Overzicht alle baardtrimmers

Want online zijn veel trimmers voor de baard te koop. Heel veel! Bij de aanbiedingen alle baardtrimmers vind je meer dan 300 baardtrimmers met alle gegevens, lage prijzen, reviews en ervaringen. 

Ook hier heb je een keuzehulp om gericht te zoeken naar de voor jou beste baardtrimmer.


Remington baardtrimmer met opzetkammen

Remington baardtrimmer met opzetkammen
Tips beste baardtrimmer kiezen

Om de beste baardtrimmer te kiezen heb je misschien nog wat aanvullende informatie nodig. Hieronder geven we daarom wat test en advies met betrekking tot baardtrimmers en tips voor het kiezen en goedkoop kopen van de beste baardtrimmer voor jouw baard.

Baardtrimmer met losse opzetkammen of instelbare trimkam

Je hebt baardtrimmers die beschikken over een trimkam die je zelf op hoogte kunt instellen, Dat gaat met een schuifknop of draaiwieltje. Als dit traploos werkt kun je heel nauwkeurig de gewenste trimlengte instellen. Bij een baardtrimmer met losse opzetkammen ben je daarvoor afhankelijk van de meegeleverde trimkammen. De lengte van iedere kam bepaalt de trimlengte.

Een baardtrimmer met opzetkammen lijkt daardoor minder interessant, maar door het meeleveren van kammen voor andere doeleinden kan dit ook een heel veelzijdige trimmer zijn, waarmee je bijvoorbeeld ook je hoofdhaar, schaamhaar, neushaar en oorhaar kunt trimmen. Een trimmer met heel veel mogelijkheden wordt ook wel een multigroom of multigroomer genoemd.

In de bovenstaande Baardtrimmer Keuzehulp kun je opgeven welke mogelijkheden je nieuwe trimmer moet hebben.

Baardtrimmer met opzuigsysteem

Een nadeel van het trimmen van de baard zijn de kleine haartjes die in de badkamer belanden. Dit kun je voorkomen door te kiezen voor een baardtrimmer met opzuigsysteem. De baardhaartjes worden dan netjes opgezogen en belanden in een klein reservoir dat je na afloop kan legen.

Trimmer baard met laser

Heel precies trimmen kan met een trimmer met richtlaser. Deze laser projecteert en lijn op je gezicht zodat je heel nauwkeurig op deze lijn kunt trimmen.

Populaire baardteimmers

Zoals je in het bovenstaande overzicht met alle baardtrimmers kunt zien zijn er heel veel trimmers te koop. Als beste baardtrimmers worden de baardtrimmers van Remington. Philips, Wahl en Braun beschouwd. Ook BaByliss, Panasonic en Moser maken goede baardtrimmers. Verderop op deze pagina vind je meer informatie over deze trimmer fabrikanten.

Wat momenteel de beste baardtrimmer is, kun je in de baardtrimmer test bovenaan zien.


Braun trimmer baard en lichaam (Multigroomer)

Braun trimmer baard en lichaam (multigroomer)
Ook dit is belangrijk bij een baardtrimmer

Kwaliteit van de accu en oplaadtijd
Onderschat ook het belang van de accu niet. Een baardtrimmer werkt snoerloos, dus een goede accu is belangrijk. Het is vervelend als je onder het trimmen merkt dat de accu leeg begint te raken. Het trimmen gaat dan moeizaam en misschien loopt de trimmer wel vast in je baard. Het is fijn als een accu lang meegaat, en ook heel fijn als de trimmer het op tijd aangeeft als de accu leeg dreigt te raken.

Ook de oplaadtijd is daarom belangrijk. Je wilt geen uren wachten als je de baard wilt trimmen en de accu is leeg. Je hebt baardtrimmers die snel opladen, en je hebt baardtrimmers met een snellaad functie. Deze laden de accu razendsnel voor een deel op. Voldoende om eerst je baard goed te trimmen, en daarna de trimmer verder op te laden.

Beweegbare kop trimmer baard
De moderne baardtrimmer beschikt over een kop die meebeweegt. Dat is niet alleen plezierig tijdens het trimmen, maar het vermindert ook de kans op huidirritatie en met een bewegende kop kun je nauwkeuriger en ook korter scheren. De meeste nieuwe baardtrimmers hebben dan ook een bewegende kop.

Mobiel gebruik
Neem je de baardtrimmer vaak mee op reis? Dan is de bovenstaande accu extra belangrijk, maar ook het formaat van de accu. Compact en met ronde vormen is ideaal. Ook handig: Als de baardtrimmer met een opbergzakje wordt geleverd. Zo neem je de trimmer veilig mee.Beste baardtrimmer merken

Hierboven noemden we al een aantal goede baardtrimmer makers. Hier nog een kort overzicht van de beste baardtrimmer fabrikanten.

Philips baardtrimmer

Het meest populaire merk baardtrimmers in Nederland is Philips. Philips behoort tot de beste baardtrimmer merken met een drietal goede baardtrimmers. De Philips 3000 baardtrimmer is een relatief goedkope baardtrimmer, maar de Philips 5000 baardtrimmer presteert met zijn  innovatieve Lift & Trim PRO-systeem beter. Deze Philips baardtrimmer tilt de haren omhoog richting de dubbel geslepen mesjes. Dit zorgt voor een gelijkmatig trimresultaat in één beweging. 

De beste Philips baardtrimmer is echter de Philips 7000 baardtrimmer die is voorzien van een richtlaser. Deze Philips vaccuümtrimmer biedt krachtige prestaties met een 50% sterkere luchtstroom.

Braun baardtrimmer

Braun is de grote concurrent van Philips, met een hele serie professionele baardtrimmers. Er zijn wel meer dan 15 Braun baardtrimmers en baardtrimmer configuraties. De beste Braun baardtrimmers beschikken over technieken als ProBlade en ProWheel, vergrendeling en een goede accu zodat je de baardtrimmer maar weinig hoeft op te laden.

Wahl baardtimmer

Wahl is een specialist in tondeuses en trimmers en behoort tot de beste baardtrimmer fabrikanten. Wahl biedt relatief goedkope baardtrimmers maar ook professionele baardtrimmers. Het is een goed baard trimmer merk voor zowel professionals als consumenten.

Remington baardtrimmer

Ook Remington, een specialist in scheren, trimmen en haarstyling. Remington biedt een breed scala aan elektrische apparaten voor haarverwijdering en haarverzorging waaronder goede baardtrimmers. Diverse Remington baardtrimmers zoals de Remington B5 en de Remington T-Series Ultimate Precision baardtrimmer zijn door Kieskeurig als beste baardtrimmer uit de reviews gekomen.

Babyliss baardtrimmer

Babyliss is een ander merk dat tot de beste baardtrimmer fabrikanten behoort met een keuze uit zowel professionele als meer goedkope baardtrimmers. Hun meest populaire trimmer voor de baard is de Babyliss Super-X Metal. Dit een professionele baardtrimmer met een robuust metalen handvat en stalen mesjes voor een optimale precisie. 

De goede lithium accu zorgt er voor dat je urenlang kunt trimmen wat deze Babyliss baardtrimmer zeer geschikt maakt voor professioneel gebruik. Een nadeel is de relatief hoge prijs die een professionele trimmer met zich meebrengt. Maar Babyliss biedt ook goedkopere baardtrimmers zoals de Babyliss Beard Master en de Babyliss Even Finish baard trimmer.

Andere baardtrimmer merken

Andere fabrikanten van goede baardtrimmers zijn onder andere Moser, Panasin, AEG, Andis en Panasonic. Bij de bovenstaande aanbiedingen kun je al deze baardtrimmers goedkoop vinden.


Kijk op het eerder genoemde Beste Baardtrimmer Kopen voor de goedkoopste aanbieders van alle beste baardtrimmers.


Onderwerp:
Bovenaan vind je de beste baardtrimmers uit de test. Bij het eveneens boven genoemde Beste Baardtrimmer Kopen kun je zelf je persoonlijk beste trimmer voor de baard selecteren. Ook vind je op Beste Baardtimmer Kopen de beste winkels om een goede baardtrimmer goedkoop te kopen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik vind de Philips OneBlade Pro een fijne trimmer. Het is vast niet de beste baardtrimmer maar het ding heeft als voordeel dat je hem net zo goed als scheerapparaat, bodygroomer, tondeuse en neustrimmer kunt gebruiken. Eigenlijk voor alles dus. Een gespecialiseerd apparaat is vast op elk punt beter - als scheerapparaat vind ik hem bijvoorbeeld matig - maar ik vind 1 apparaat voor alles een nog groter voordeel.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.