Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste baardtrimmer test

Maak je baard netjes met een goede baardtrimmer. Trimmen, bijwerken, stijlen, en je bent weer helemaal het mannetje. Hier hebben we de beste baardtrimmers uit de testen voor je verzameld. Deskundige organisaties als de Consumentenbond, Test Aankoop, vergelijkingssites, magazines en grote webwinkels testen regelmatig apparatuur zoals baardtrimmers.

Testen van baardtrimmers

Onderstaande testen van baardtrimmers hebben wij verzameld


Zie ook:Kies de voor jou beste baardtrimmer

Iedereen stelt weer andere eisen aan zijn baardtrimmer. En geen baard is hetzelfde. Daarom kan de beste baardtrimmer voor de één niet de beste trimmer voor de ander zijn. Via de Baardtrimmer Keuzehulp van Coolblue kun je zelf de voor jou beste baardtrimmer selecteren. Dat doe je door je eisen en wensen op te geven. Ook kun je er tests, reviews en gebruikerservaringen lezen om zo tot de beste keuze te komen.

Overzicht alle baardtrimmers

Er zijn veel baardtrimmers te koop. Heel veel! Hier vind je ze allemaal, meer dan 150 baardtrimmers met alle gegevens. Ook hier heb je een keuzehulp om gericht te zoeken naar de voor jou beste baardtrimmer.

Informatie baardtrimmer

Om de beste baardtrimmer te kiezen heb je misschien nog wat aanvullende informatie nodig. Hieronder geven we daarom wat test en advies met betrekking tot baardtrimmers.

Baardtrimmer met losse opzetkammen of instelbare trimkam

Je hebt baardtrimmers die beschikken over een trimkam die je zelf op hoogte kunt instellen, Dat gaat met een schuifknop of draaiwieltje. Als dit traploos werkt kun je heel nauwkeurig de gewenste trimlengte instellen. Bij een baardtrimmer met losse opzetkammen ben je daarvoor afhankelijk van de meegeleverde trimkammen. De lengte van iedere kam bepaalt de trimlengte.

Een baardtrimmer met opzetkammen lijkt daardoor minder interessant, maar door het meeleveren van kammen voor andere doeleinden kan dit ook een heel veelzijdige trimmer zijn, waarmee je bijvoorbeeld ook je hoofdhaar, schaamhaar, neushaar en oorhaar kunt trimmen. Een trimmer met heel veel mogelijkheden wordt ook wel een multigroom of multigroomer genoemd.

In de bovenstaande Baardtrimmer Keuzehulp kun je opgeven welke mogelijkheden je nieuwe trimmer moet hebben.

Baardtrimmer met opzuigsysteem

Een nadeel van het trimmen van de baard zijn de kleine haartjes die in de badkamer belanden. Dit kun je voorkomen door te kiezen voor een baardtrimmer met opzuigsysteem. De baardhaartjes worden dan netjes opgezogen en belanden in een klein reservoir dat je na afloop kan legen.

Baardtrimmer met laser

Heel precies trimmen kan met een trimmer met richtlaser. Deze laser projecteert en lijn op je gezicht zodat je heel nauwkeurig op deze lijn kunt trimmen.

Populaire baardtimmers

Zoals je in het bovenstaande overzicht met alle baardtrimmers kunt zien zijn er heel veel trimmers te koop. Als beste baardtrimmers worden de baardtrimmers van Remington. Philips, Wahl en Braun beschouwd.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.