Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste baby box test

Aan een baby box of kinderbox mogen gerust hoge eisen gesteld worden. Een goede box voor de baby of dreumes moet veilig zijn, maar het kindje moet er ook comfortabel de tijd in kunnen doorbrengen. Daarom hier aandacht voor de beste baby box / kinderbox. Met de beste baby boxen uit de test en tips voor het zelf kiezen van je beste babybox.

Babybox test

Hieronder vind je een overzicht van de testen van boxen voor baby en kind. We hebben momenteel één baby box test.Zie ook:

Selecteer je beste baby box

In het overzicht alle baby boxen vind je circa 200 boxen voor de baby. Je kunt heel makkelijk de voor jou beste baby box uit dit overzicht selecteren, want je kunt je wensen aanvinken en dan blijven alleen de baby boxen over die aan jouw wensen en eisen voldoen.

Hieronder kijken we naar de verschillende mogelijkheden om uit dit overzicht met alle babyboxen de voor jou beste baby box te selecteren.

bopita babybox en speelhuis
Bopita babybox en speelhuis in één


Reisbox of vaste babybox?

De meeste babyboxen zijn stevige houten boxen die een vast plekje in de woonkamer krijgen zolang het kindje een box nodig heeft. Maar er zijn ook reisboxen. Een reisbox kun je inklappen tot een licht en handelbaar pakketje dat je makkelijk mee kunt nemen en makkelijk weg kunt bergen. Een reisbox koop je als je de baby box maar af en toe gebruikt of als de baby gedurende de week op meerdere oppas adressen verblijft. Een reisbox is praktisch, maar wel minder stevig en comfortabel dan een stevige houten box. 


beste reisbox test

TecTake reisboxIn het overzicht met baby boxen vind je ook reisboxen. Selecteer om deze reisboxen te zien de kunststof baby boxen.

Tip: In plaats van een reisbox kun je ook een campingbedje overwegen. Deze kunnen ook heel goed als box dienst doen als de reisbox niet zo vaak gebruikt wordt. Kijk bij de beste campingbedjes test voor meer informatie.

Afmetingen baby box

Natuurlijk zijn de maten van een babybox erg belangrijk als de voor jou beste baby box zoekt. De box moet genoeg speelruimte en bewegingsvrijheid bieden als het kindje gaat kruipen. Maar de baby box moet natuurlijk ook weer niet al te veel ruimte in de kamer vragen. 75 cm bij 95 cm is de meest voorkomende maat bij baby boxen. Maar je hebt ook andere maten, al is de keuze dan kleiner.

In het overzicht met alle baby boxen kun je de gewenste grootte van de babybox opgeven.

Vorm baby box

Bijna alle boxen zijn rechthoekig (zoals de standaard box van 95 bij 75 cm), maar er is ook een beperkt aantal vierkante boxen. Ronde boxen komen ook voor. Deze hebben geen hoeken, wat veilig is, en zo'n ronde box ziet er mooi uit. De ronde vorm gaat wel ten koste van de ruimte in de box.

beste ronde baby box

Ronde baby box van Bopita

Baby box met verstelbare bodem

Het is erg handig als je de bodem van de box in hoogte kunt verstellen. Wat ons betreft is dat een vereiste voor een beste baby box. Een verstelbare boxbodem kun je bij een pasgeboren baby hoog zetten, zodat je er goed bij kan. En als het kindje op de leeftijd komt dat deze wil gaan staan zet je de bodem van de box lager zodat de kleine er niet uit kan klimmen.

Ook heb je baby boxen waarbij je niet de bodem in hoogte aanpast, maar die een extra plateau hebben voor een hogere stand.

beste babybox test
Europe Baby box met lade en extra plateau

Baby box met lade

Het is best handig als de box aan de onderkant één of meer laden heeft. In zo'n lade kun je dan de baby benodigdheden en speelgoed opbergen zodat je deze altijd bij de hand hebt als je bij de baby box staat. Vaak gaat het om meerdere laden.

Baby box met wieltjes

Ook wieltjes onder de babybox kunnen zo'n handige extra zijn. Dit is ideaal als de box geen vaste plaats in de kamer heeft, maar als je hem bijvoorbeeld dan weer in de woonkamer en dan weer in de eethoek gebruikt. Je rijdt er de baby box dan gewoon naar toe. Met of zonder baby.

baby box test

Kidsriver baby box met wieltjes en verstelbare bodem

Meer selectiemogelijkheden

En zo heb je in het overzicht met alle baby boxen nog meer selectiemogelijkheden om de voor beste baby box te vinden. Bijvoorbeeld het merk, de maximale prijs, de kleur en het materiaal.

Kies hierboven je beste baby box, kijk welke baby boxen er als beste box getest zijn of kijk bij de beste babywinkels voor nog meer goede babyboxen.

Alle getoonde baby boxen zijn te vinden in het overzicht met alle babyboxen.


Onderwerpen:
Beste babybox test, beste box test, box baby getest.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.