Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste babyfoon test

De babyfoon heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Vroeger bestond een babyfoon uit twee kastjes die met een lange draad verbonden waren, later kwamen de draadloze babyfoons en tegenwoordig zijn video, WiFi, apps en bewegingssensoren heel normaal bij goede babyfoons. En het aanbod aan babyfoons is bijzonder groot. Maar welk van al deze babyfoons is de beste babyfoon? Hier de beste babyfoons uit de babyfoontest.

Beste babyfoons uit de test

Wij hebben enkele testen van babyfoons verzameld. Hieronder kun je deze tests vinden. 


Deze testen van babyfoons zijn uitgevoerd door deskundige organisaties uit de Consumentenbond, babytijdschriften, grote webwinkels en vergelijkingssites.

Wat is voor jou de beste babyfoon?

Maar misschien wil je zelf wel de voor jou persoonlijk beste babyfoon vinden? Op Beste Babyfoon Kopen vind je de Babyfoon Keuzehulp waarmee je uit vele tientallen babyfoons de voor jou beste babyfoon kun selecteren. Naast vele selectiemogelijkheden vind je er ook veel tests, reviews en ervaringen van gebruikers. Alles dat nodig is om de beste babyfoon te vinden.

Ook de actuele top 10 van babyfoons is op Beste Babyfoon Kopen te vinden evenals de beste winkels om goedkoop de beste babyfoons te kopen.

Tips babyfoon kopen

Hieronder vind je informatie en tips voor bij het kiezen van de beste babyfoon via bovenstaande keuzehulp.

beste babyfoon test

Babyfoon met camera?

De meeste babyfoons zijn tegenwoordig uitgerust met een camera. In feite zijn deze nanny cams kleine bewakingscamera's. Voor de ouders is er een handheld met scherm waarop ze de kleine in de aten kunnen houden. Veel van deze babyfoons met camera werken met WiFi en een app. Door deze video-babyfoons met je draadloze netwerk (en zo indirect met internet) te verbinden kun je overal vandaan op je smartphone kijken hoe het in de kinderkamer gaat.

Een goede babyfoon met camera beschikt over infrarood LED-verlichting die het mogelijk maakt om ook in het donker te filmen. Zo hoeft het licht in de kinderkamer of babykamer niet aan te blijven.

Ook handig is het als je de mogelijkheid hebt van afstand de camera te draaien. Bijvoorbeeld voor als het kindje uit bed is, of als je met een andere reden de kamer wilt observeren.

Babyfoon met bewegingsmelder

Vaak zijn deze camera-babyfoons voorzien van een bewegingsmelder. Deze beste babyfoons geven op de handheld of op de app alleen beeld als er bewegingen worden geconstateerd. Ook kun je vaak een melding krijgen als er beweging is. Meestal via een app op je smartphone. In de keuzehulp op het bovenstaande Beste Babyfoon Kopen kun je de bewegingsmelder als optie aanvinken. Je krijgt dan alleen de babyfoons te zien doe over een bewegingsmelder beschikt.

Een al wat oudere variant op de bewegingsmelder is de geluidsactivering. Deze kan alarm slaan als er geluid is, bijvoorbeeld een huilende baby of een kindje dat roept of wat wil vragen. Geluidsactivering komt op vrijwel iedere goede babyfoon voor, ook op de modellen zonder camera.

Babyfoon met terugspreekfunctie

Ook de terugspreekfunctie is vrij standaard. Hiermee kun je het kindje via de babyfoon toespreken. Handig want zo kun je de kleine van afstand gerust stellen of bij een wat ouder kind vragen wat er aan de hand is.

WiFi babyfoon of DECT babyfoon

Je hebt WiFi babyfoons die je met je draadloze netwerk en internet kunt verbinden en DECT babyfoons die gebruik maken van dezelfde techniek als draadloze huistelefoons. DECT babyfoons zijn meestal goedkoper maar alleen in en rond het huis te gebruiken.

De babyfoons met WiFi zijn desondanks sterk in opkomst. Een WiFi babyfoon kent veel extra mogelijkheden. Je kan de beelden van de babyfoon gewoon op je telefoon bekijken en via de telefoon met het kindje praten. Dat kan zelfs vanaf een heel andere locatie, via internet. Dit maakt zo'n WiFi babyfoon ook erg handig bij wat oudere kinderen.

De camera van een goede WiFi babyfoon kun je ook van afstand bedienen met je smartphone. Je kunt (afhankelijk van de mogelijkheden van de babyfoon) het beeld inzoomen en de camera draaien zodat je de hele kinderkamer kunt rondkijken. Dat alles doe je via een speciale babyfoon app die bij de babyfoon wordt meegeleverd.  

Goede babyfoons

Populaire babyfoons zijn de van Alecto en Luvion, en de babyfoons uit de Philips Avent serie. Vaak komen deze babyfoons als beste babyfoon uit een test. Deze, en heel veel andere, babyfoons zijn allemaal in de Babyfoon Keuzehulp op het bovenaan genoemde Beste Babyfoon Kopen te vinden.

En bij het eveneens bovenaan te vinden babyfoon test overzicht vindt je alle door de deskundigen best geteste babyfoons uit de test.

Zie ook: Meer best geteste elektronica


Onderwerp:
Op deze pagina vind je de beste babyfoons uit test. Organisaties als de consumentenbond, babysites en tijdschriften voor ouders testen regelmatig babyfoons. Babyfoons met camera zijn tegenwoordig al standaard, en ook wifi babyfoons met app komen steeds meer voor. Hierboven de beste babyfoon uit de test en veel informatie om goedkoop een goede babyfoon te kopen.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.