Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste BBQ / barbecue test

Ben je op zoek naar de beste barbecue (ook wel simpelweg BBQ genoemd)? Kijk dan hier voor de beste barbecues uit de test. Ook geven we hier informatie over de BBQ, hebben we een barbecue keuzehulp en de BBQ top 10. Kortom, alle informatie voor het kopen van de voor jou persoonlijk beste BBQ.

De beste barbecues uit de test

We hebben de resultaten van een groot aantal BBQ testen voor je verzameld. Deze informatie vind je hieronder. De meest recente barbecue tests staan bovenaan.


Zie ook


Beste barbecue kopen

Aan de diversiteit van de bovenstaande testen en testwinnaars merk je het al. Het is lastig één beste barbecue aan te wijzen want er zijn veel totaal verschillende barbecues te koop. Kijk daarom voor je een barbecue koopt eerst op Beste Barbecue Kopen. Daar vind je niet alleen de beste winkels en de actuele barbecue top tien, maar ook een keuzehulp die je helpt bij het vinden van de voor jou persoonlijk beste BBQ.

Bij de Barbecue Keuzehulp kun je precies opgeven waaraan jouw nieuwe BBQ moet voldoen. Ook kun je er tests en reviews lezen. Zo is het heel makkelijk om de beste BBQ volgens jouw wensen te vinden.


Informatie BBQ kopen

Hieronder vind je inormatie voor bij het kopen van je nieuwe barbecue. Want waarop moet je letten als je een barbecue koopt.

Soort barbecue

Over de verschillende soorten barbecue kunnen we kort zijn, daar heb je vast al over nagedacht. Wil je grillen op houtskool, elektriciteit of gas? De houtskool BBQ is bij de echte buitenkoker favoriet, maar wel het moeilijkst op temperatuur te krijgen en te houden (tip: gebruik een snelstarter). De elektrische barbecue is op zijn retour, deze geeft de minste barbecuesmaak af. De gas BBQ wordt door veel mensen gezien als de beste mix van smaak, sfeer en gebruiksgemak.

De buitenkeuken wordt ook steeds populairder. Dit is een uitgebreide gasbarbecue met meerdere branders zodat je, net als in de keuken, meerdere gerechten op meerdere gaspitten kunt bereiden. Ook hebben veel buitenkeukens een zijbrander waarmee je gerechten op kunt warmen. Met een goede buitenkeuken kun je serieus koken.

Hoe groot moet de BBQ zijn?

In de bovenstaande BBQ Keuzehulp kun je op meerdere manieren een barbecue met de gewenste capaciteit kiezen. Je kunt uitgaan van het aantal personen of van de diameter (de grootte) van de barbecue. De grootste barbecues hebben een diameter van meer dan 50 centimeter. Deze zijn vaak geschikt voor groepen tot wel 12 personen.

BBQ met deksel

Verreweg de meeste barbecues beschikken over een deksel. Dit raden we ook aan, want zo kun je de temperatuur goed gelijkmatig verdelen en heb je geen last van wind.

Tafelbarbecue
Veel barbecues staan op een onderstel, maar er zijn ook kleinere barbecues die je op tafel kunt zetten. Wel zo gezellig natuurlijk, want zo kun je samen buiten kokkerellen.

Waar ga je de BBQ gebruiken?

Ook kun je bij de BBQ keuzehulp opgeven waar je je barbecue gaat gebruiken. Handig, want iemand met een balkon heeft een ander soort barbecue nodig dan iemand die de BBQ op een ruim terras wil gebruiken. En wat als je de BBQ wilt meenemen naar strand of camping? Er zijn zelfs barbecues die je binnenshuis kunt gebruiken.

Kijk bij de bovenstaande testen bij de beste barbecues uit de diverse tests, of kies voor de keuzehulp op Beste Barbecue Kopen om de voor jou beste barbecue te selecteren.

Zie ook: Meer testen koken en eten

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.