Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste bewatering tuin

 

Om je tuin bij droog weer van voldoende water te voorzien zijn diverse hulpmiddelen voor het bewateren van de tuin beschikbaar. Van tuinslangen en tuinsproeier tot besproeiingspompen. En ook tuinslanghaspels en slangenwagens rekenen we tot deze categorie.

Hier vind je alle testen van al deze hulpmiddelen om je tuin water te geven.

Beste tuinslangen

De basis van het bewateren van de tuin is een goede tuinslang. Hieronder vind je alle beste tuinslangen uit de test. Kijk hieronder voor de beste waterslang.
Beste tuinslang voor een kleine tuin of balkon
Beste tuinslang voor een middelgrote of grote tuin

Beste tuinslanghaspels

Met een tuinslanghaspel, muurhaspel of wandslangbox kun je deze tuinslang op een fraaie manier aan de muur bevestigen, en als je de tuin water wilt geven of je auto wilt wassen hoef je de slang alleen maar uit te rollen. Ook het weer inrollen gaat heel makkelijk. Naast deze vaste wandboxen voor de tuinslang heb je ook muurhaspels die je los van de muur kunt halen om elders te gebruiken. Hier kun je lezen wat de beste tuinslanghaspel / muurhaspel uit de test is.
Beste tuinslanghaspel test

Beste slangenwagens

Een slangenwagen is een mobiele tuinslanghaspel op wielen. Met een slangenwagen / tuinslangwagen rij je de haspel naar waar je de planten of gazon water moet geven. De beste slangenwagen / beste tuinslangwagen vind je in onderstaande test.
Beste slangenwagens test

Beste tuinsproeier

Of kies voor een tuinsproeier om de tuin te bewateren. Ook tuinsproeiers zijn getest. Hier de beste tuinsproeiers uit de test. Het betreft de best geteste tuinsproeiers in diverse soorten zoals de beste zwenksproeier, de beste nevelsproeier en de beste cirkelsproeier uit de test.
Beste tuinsproeiers test

Beste regenton

Met een regenton vang je regenwater op om je tuin mee te besproeien. Dat scheelt water, geld en het is beter voor je planten. Een goede natuurlijke en goedkope manier van bewatering van de tuin. Hier kijken we naar de beste regentonnen uit de regenton top 10.
Beste regentonnen test 

Beste besproeiingspomp

Geef je planten water met water uit de sloot of vijver. Dat gaat makkelijk met een goede besproeiingspomp. De beste besproeiingpompen uit de test vind je hier.
Beste besproeiingspompen test

Beste bewateringsslang

Een bewateringsslang is geen gewone tuinslang. Een bewateringsslang is een eenvoudige maar effectieve manier om je tuinplanten water te geven. Een bewateringsslang is een speciale lange slang met kleine gaatjes die langs de planten wordt gelegd en deze zorgt ervoor dat de planten continue een kleine hoeveelheid water krijgen (tot je de kraan dicht draait). Hieronder de beste bewateringsslang uit de test.
Beste bewateringsslang test
test beste bewatering tuin

Onderwerp:
Op deze pagina vind je al het beste uit de test om de tuin water te geven. Het betreft veel verschillende bewateringssystemen uit de tuin uiteenlopend van de beste tuinslang tot de beste pomp om de tuin te besproeien. Maar bijvoorbeeld ook de beste regenton, de beste slangenwagen, de beste tuinspoeier en de beste tuinslanghaspel uit de test. Deze testen zijn uitgevoerd door diverse test organisaties en andere experts zoals Vergleich, de Consumentenbond en tuintijdschriften.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *