Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste bloeddrukmeter test

Met een bloeddrukmeter kun je zelf heel makkelijk thuis je bloeddruk meten. Zo ben je niet afhankelijk van de dokter en kun je het verloop van je bloeddruk beter in de gaten houden. Hier kijken we naar de beste bloeddrukmeter uit verschillende tests en geven je tips en informatie voor bij het kopen van de voor jou beste bloeddrukmeter

Testen bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters worden regelmatig getest. Door organisaties als de Consumentenbond, maar bijvoorbeeld ook door de Hartstichting. Hieronder de beste bloeddrukmeters uit de diverse testen.Kies hier zelf je beste bloeddrukmeter

Wil je zelf de voor jou beste bloeddrukmeter selecteren (tegen de laagste prijs), gebruik dan de Bloeddrukmeter Keuzehulp op Beste Bloeddrukmeter Kopen. Geef op waar je bloeddrukmeter aan moet voldoen en je krijgt een overzicht met geschikte bloeddrukmeters. Met prijzen en specificaties, maar ook met testen, reviews en gebruikerservaringen. Kijk daar voor de persoonlijk beste bloeddrukmeter.

Ook de actuele top 10 van bloeddrukmeters en de beste (en goedkoopste) aanbieders zijn op Beste Bloeddrukmeter Kopen te vinden.

Bovenarm of pols?

Je bloeddruk kun je meten via de bovenarm of de pols. De meting via de bovenarm is het meest betrouwbaar, maar meten via de pols gaat makkelijker. Bovendien is een polsbloeddrukmeter makkelijk mee te nemen.

Goedkeuring Hartstichting

Heel belangrijk bij de keuze van een bloeddrukmeter is de goedkeuring door de Nederlandse Hartstichting. Dit is het keurmerk dat een betrouwbare bloeddrukmeter garandeert. De Hartstichting heeft de keuring uitbesteed aan Dabl. Deze organisaties test de bloeddrukmeters op betrouwbaarheid aan de hand van internationale protecollen.


Let ook eens op deze functies

De onderstaande functies en mogelijkheden dragen bij aan een functie van hoge kwaliteit.

  • Een geheugenfunctie zorgt ervoor dat je metingen niet hoeft te noteren, de meter onthoudt ze.
  • Een berekening van de gemiddelde bloeddruk geeft het gemiddelde van de laatste metingen.
  • De herinneringsfunctie zorgt er voor dat je een melding krijgt (bijvoorbeeld via een app) als het tijd is voor een zelfcontrole.
  • Een app zien we steeds vaker. Daarvoor moet de bloeddrukmeter via Bluetooth een verbinding met je smartphone kunnen maken. De metingen kunnen dan op de telefoon in de app worden geanalyseerd.

In de bovenaan genoemde Bloeddrukmeter Keuzehulp op Beste Bloeddrukmeter kun je snel en makkelijk de voor jou beste bloeddrukmeter tegen de laagste prijs selecteren.

Zie ook: Het beste voor gezondheid en verzorging uit de test 

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.